nedovoljan trud ili debil

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priznajem, zeznuo sam se čitajući ti post. Pročitao sam 40-godišnjaci umesto 40-godišnjakinje. :D
Tako da si ispao u pravu. Donekle...
Moja draga (zakonita) polako se približava ovoj granici. Zaista super izgleda namontirana, ali ja sam je video i razmontiranu. :confused:
I mnogo mlađu. I sećam je se kada sam je prvi put podvrgao "pervezijama" (u smislu da sam je nagovorio da proba - ona gore :D) i kako je nakon toga izvalila da je "iskusila mnoga nova i neobična osećanja".
I sad se krešemo ko ale. Ali, 5 sekundi posle izjavi "ijaaao, ostavila sam veš na konopcu! Pokisnuće!" i istrči iz sobe. :(

Znam da si u tim godinama i da si u braku, zato sam i naveo takav primer :), znaci i tvoja supruga dobro izgleda i uzivate zajedno, a zasto to ne bi mogli i ljudi tih godina koji nisu u braku i ozbiljnim vezama. Oni imaju daleko vise mogucnosti za "eksperimentisanje" u seksu, sa raznim partnerima, jasno ako to zele, ako su tako opredeljeni. I postoje i muskarci cetrdesetogodisnjaci koji su garazirani, sa kojima zene uzivaju.

Govorio je Čaplin :confused:
Nije odmah, ali kasnije?!

Kasnije je progovorio i oženio se jednom CUROM mlađom 30-ak godina i proizveo zavidno potomstvo. :D

Nisam ni rekal da je govorio. Samo je jeo cipele i pertle, a nekako mi se čini da bi ovde mnogo pre upeao cipelu nego ribu. Ne u smislu da su žene/muškarci ružni, već je velika koncentracija "pogrešnih".

Definiši "pogrešan". Onaj koji kaže "cura"? :mrgreen:
Uzgred, zašto ti je ova reč tako odbojna?

Znam da si u tim godinama i da si u braku, zato sam i naveo takav primer :), znaci i tvoja supruga dobro izgleda i uzivate zajedno, a zasto to ne bi mogli i ljudi tih godina koji nisu u braku i ozbiljnim vezama. Oni imaju daleko vise mogucnosti za "eksperimentisanje" u seksu, sa raznim partnerima, jasno ako to zele, ako su tako opredeljeni. I postoje i muskarci cetrdesetogodisnjaci koji su garazirani, sa kojima zene uzivaju.

Htedoh reći da nas dvoje fino živimo zajedno jer imamo komad zajedničkog života za sobom koji nas vezuje. Ovo prevazilazi seksualne eksperimente. Pogotovo što reče jedan "pa, pobogu, ljudi imaju po sedam otvora. KOLIKO eksperimenata može da se izmisli?"

A kako stoji stvar sa "garažiranjem". To mu dođe kao evolucija torbe? :D

Definiši "pogrešan". Onaj koji kaže "cura"? :mrgreen:
Uzgred, zašto ti je ova reč tako odbojna?

Pogrešan je onaj ko nije za tebe. Nemate zajedničkih interesovanja. Smisao za humor je drugačiji. Onaj ko radi stvari koje tebi ne prijaju.
A reč mi je prosto odbojna. Cura mi zvuči kao cuko. Nekako piskavo, cvrčavo, pre vređanje nego reč, mada znam da nije vređanje. Naježim se kada je čujem ili je pročitam. Isto kao i reči bezmalo, jamačno. Nekako mi ne prijaju. Deluju izveštačeno. kao da nemaju značenje. Veštačke reči.

Poslednja izmena:
Htedoh reći da nas dvoje fino živimo zajedno jer imamo komad zajedničkog života za sobom koji nas vezuje. Ovo prevazilazi seksualne eksperimente. Pogotovo što reče jedan "pa, pobogu, ljudi imaju po sedam otvora. KOLIKO eksperimenata može da se izmisli?"

A kako stoji stvar sa "garažiranjem". To mu dođe kao evolucija torbe? :D

Za ovaj gornji pasus...sta reci, odlicno, neka tako i ostane, najiskrenije vam to zelim... :)
E "garaziranje", to mu je ono - odrzavanje i remont, to vec ima veze i sa nedovoljnim trudom :rumenko:, ali ima gro uticajnih faktora, tesko je to nocas analizirati. Svakako da bolje garazirani/e bolje prolaze, ali kao sto rece neka od ovih cura (i ja koristim taj izraz, mislim da to nema veze samo sa Bosnom, to je stara rec, ali jos zivi i nije ruzna) neka priblizno ista "garaziranost" oba partnera garantuje uspeh veze, nazovimo to uskladjenost, pa to je bitno bez obzira na starost, i kod mladjih osoba i kod starijih igra uzajamna privlacnost. :)

sta kazete za momke koji nemaju stalnu devojku da su neuspesni debili i devojke koje nemaju vezu krndelji, ako su prisli blize trideset godina?

Zavisi od osobe,situacije.Ako bas nikako nemaju ozbiljnije veze a blizu su 30-im ,da,def im nesto fali,sad dal su krndelji,dal su suvise izbirljivi...kako god,problem postoji.
Ako su imali dugu vezu pa raskinuli pa im treba vremena da izduvaju-podrzavam u potpunosti.

sta kazete za momke koji nemaju stalnu devojku da su neuspesni debili i devojke koje nemaju vezu krndelji, ako su prisli blize trideset godina?

Kažem da intelektualna ograničenost, krajnja nepismenost i malograđanština.....koje ti demonstriraš svojim postom.....ostaće trajno deo tvoje ličnosti....bez obzira da li si blizu tridesetoj, ili daleko od nje.

Pogrešan je onaj ko nije za tebe. Nemate zajedničkih interesovanja. Smisao za humor je drugačiji. Onaj ko radi stvari koje tebi ne prijaju.
A reč mi je prosto odbojna. Cura mi zvuči kao cuko. Nekako piskavo, cvrčavo, pre vređanje nego reč, mada znam da nije vređanje. Naježim se kada je čujem ili je pročitam. Isto kao i reči bezmalo, jamačno. Nekako mi ne prijaju. Deluju izveštačeno. kao da nemaju značenje. Veštačke reči.

Dapače! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back