gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Priznajem, zeznuo sam se čitajući ti post. Pročitao sam 40-godišnjaci umesto 40-godišnjakinje.
Tako da si ispao u pravu. Donekle...
Moja draga (zakonita) polako se približava ovoj granici. Zaista super izgleda namontirana, ali ja sam je video i razmontiranu.![]()
I mnogo mlađu. I sećam je se kada sam je prvi put podvrgao "pervezijama" (u smislu da sam je nagovorio da proba - ona gore) i kako je nakon toga izvalila da je "iskusila mnoga nova i neobična osećanja".
I sad se krešemo ko ale. Ali, 5 sekundi posle izjavi "ijaaao, ostavila sam veš na konopcu! Pokisnuće!" i istrči iz sobe.![]()
Znam da si u tim godinama i da si u braku, zato sam i naveo takav primer
, znaci i tvoja supruga dobro izgleda i uzivate zajedno, a zasto to ne bi mogli i ljudi tih godina koji nisu u braku i ozbiljnim vezama. Oni imaju daleko vise mogucnosti za "eksperimentisanje" u seksu, sa raznim partnerima, jasno ako to zele, ako su tako opredeljeni. I postoje i muskarci cetrdesetogodisnjaci koji su garazirani, sa kojima zene uzivaju.

, ali ima gro uticajnih faktora, tesko je to nocas analizirati. Svakako da bolje garazirani/e bolje prolaze, ali kao sto rece neka od ovih cura (i ja koristim taj izraz, mislim da to nema veze samo sa Bosnom, to je stara rec, ali jos zivi i nije ruzna) neka priblizno ista "garaziranost" oba partnera garantuje uspeh veze, nazovimo to uskladjenost, pa to je bitno bez obzira na starost, i kod mladjih osoba i kod starijih igra uzajamna privlacnost.