Ajde, bolje da se ne reaguje na prvu loptu.
Prvo, cela frka je nastala zato što sam rekla da se cura kaže u Bosni i da mi je to grozna reč. Izvinjavam se bosanskom auditorijumu, ali ja pamtim to kao reč koju sam čula u bosanskim serijama i čemu već ne. I ako je Hrvati govore, opet je ružna reč. I zar ja, kao Srpkinja, ne treba da mrzim pre Hrvate nego Bosance? Ne mrzim ja ni jedne ni druge. Briga me, iskreno. A sami Bosanci su sebe zezali i izmišljali raznorazne viceve. Drugo, evo Bosanke se nađoše prozvane i staviše mi u usta reči koje nisam napisala. Obrisala sam nešto što sam napisala, znajući šta one misle, ali sam shvatila da neće biti ispravno shvaćeno, pa sam izbrisala.
Tako da ništa ja ne shvatam po utiscima drugih, već na osnovu onoga što sama čujem i vidim. Onaj opis Srba koji nam je duševna dala je čista izmišljotina i način na koji nas može predstavljati samo neko ko nas nikada video nije, a želi nam zlo. Pitam se, otkuda duševnoj obraz da mrzi i pljuje narod na čijem forumu piše i druži se sa ljudima. Sramota!
A što se tiče njenog komentara kako se ja prenemažem. Ne prenemažem se. Nisam prosta. Očigledno nisam duševna. E sad, što njoj nije jasno kako neko može biti drugačiji, valjda jeste zato što nije primitivna, ksenofobična i ne sećam se trećeg što je navela da sam. to je kao priča prostaka koji slušaju narodnjake, da svi slušaju narodnjake, samo neko ne sme da prizna. Pa nije istina. Postoje fini ljudi, lepo vaspitani i obrazovani i postoje oni drugi, duševni.
Kao što vidiš (duševna), postoji više načina da se kaže nešto. Psovka je samo izraz besa i nemoći. Umem i ja da opsujem, ali kada sam nemoćna.