malo da se umesam, ako neko jos uvek cita ovu temu .... :-D
treniram te kwon-do, medjutim i ja bih ti preporucila tae bo, ukoliko ti treba kondicija. Ako budes vredno radio i obratio paznju na sve tehnike koje se u tae-do.u primenjuju videces da su sve to udarci, rucni, nozni. Radi se uz muziku, te sam sigurna da ti nece biti dosadno, podseca na street fight

govorim iz iskustva jer sam uz tae kwon-do uporedo 2 godine trenirala i tae bo. Sve ostale borilacke vestine su na samom pocetku (iskreno) dosadne, provesces sate i sate vezbajuci osnovu, tako da od ocekivanog da se odmah upustis u nesto ozbiljnije nece biti nista. Druga je stvar ukoliko zelis da se bavis borilackom vestinom, onda kreni, ali budi siguran da ce prvih pola godine da bude previse staticno i ces osecati da nisi na pravom mestu (sto ce biti varka, ali je tako).
Znaci sve zavisi od onoga sto zelis... ukoliko zelis kondiciju, tae bo je prava stvar jer - ponavljam ima u sebi mnogo elemenata borbenih udaraca.
Ukoliko zelis da pocnes sa treniranjem borilacke vestine (necu forsirati svoj sport), onda jos jednom prelistaj opise svih ovih vestina, prosetaj po klubovima - mozda ce ti u izboru pomoci sama atmosfera na nekim od njih.
eh, da, jos nesto i necu vise da davim. Nedavno sam prisustvovala treningu tae chi-a, ja sam zivela u ubedjenju da je to samo fora kao na filmovima kada gledamo bake i deke na poljanama kako rade ... medjutim to uopste nije tako. tae chi je odlicna borilacka vestina, onim laganim radom povecava se koncentracija i dovode se udarci do perfekcije. Odlicno za opustanje, a zahteva puno snage i energije ...
Toliko od mene, nadam se da sam ti bar malo pomogla, a ti nam javi za koji si se od sportova odlucio
pozdrav