Nedostatak romantike kod partnera

Nema kompromisa u emotivnoj vezi, po pitanju emocija. Kompromisi mogu
da se prave što se druih stvari tiče.
Naravno da nema kada su u pitanju emocije, ali neki ljudi pomisle da je to okej i forsiraju sebe na nešto što ne žele, a svi iz straha da budu sami. Iako vide da to nije to. Ubede sebe da će se to možda srediti nekako u budućnosti.

Naravno da nema kada su u pitanju emocije, ali neki ljudi pomisle da je to okej i forsiraju sebe na nešto što ne žele, a svi iz straha da budu sami. Iako vide da to nije to. Ubede sebe da će se to možda srediti nekako u budućnosti.
Može se desiti da je nekome teško da emocije pokaže u početku. Kako
provaliti da li je neko načisto zatvoren i takav će uvek ostati ili mu samo
više vremena treba, to pojma nemam.

Nismo svi istog senzibiliteta ..neko je romantican do bola neko samo malo
ali definitivno mislim da ne postoji osoba koja nije bar malo romanticna
Neko svoje emocije pokazuje odmah i bez problema , drugi pak teško i potrebno im je vreme
Evo @Jasna je dala baš lep primer..muž joj je tek posle tri godine rekao da je voli..
meni je to baš romanticno.-.trebalo mu je vremena ali je na kraju rekao ono što oseca :)

Nismo svi istog senzibiliteta ..neko je romantican do bola neko samo malo
ali definitivno mislim da ne postoji osoba koja nije bar malo romanticna
Neko svoje emocije pokazuje odmah i bez problema , drugi pak teško i potrebno im je vreme
Evo @Jasna je dala baš lep primer..muž joj je tek posle tri godine rekao da je voli..
meni je to baš romanticno.-.trebalo mu je vremena ali je na kraju rekao ono što oseca :)
Pa to je podjednako glupo koliko i volim te posle tri dana.

Poslednja izmena:
Može se desiti da je nekome teško da emocije pokaže u početku. Kako
provaliti da li je neko načisto zatvoren i takav će uvek ostati ili mu samo
više vremena treba, to pojma nemam.
Ne treba ni provaljivati.
Nek se otvori, nije autističan. Oseti se kad je neko uzdržan ali ipak ima emotivne reakcije. Romantičnost ne mora da bude njanjava, može da se pokaže i kroz ironiju, zezanje ali opet nekakvu pažnju.

Ne treba ni provaljivati.
Nek se otvori, nije autističan. Oseti se kad je neko uzdržan ali ipak ima emotivne reakcije. Romantičnost ne mora da bude njanjava, može da se pokaže i kroz ironiju, zezanje ali opet nekakvu pažnju.
Pa kroz nekakvu pažnju, a ne da se navali sa ne znam kako krupnim rečima
i obećanjima. Nekako baš teško da tu neko ima mere.

Naznaka: Tema se nalazi na romantici, nije ljubav i seks.

Recimo, vi ste veoma romanticna dusa. Volite takve filmove, citate ljubice (ne nuzno ako ste musko), prijaju vam setnje, drzanje za ruku, dugi razgovori, mazenje, mali znaci paznje, mozda poljupci na kisi..
I onda, naidjete na momka / devojku koja nije nimalo romanticna. Da li vam to smeta? Mozete li uopste biti u vezi sa takvom osobom?
Ima ta osoba skoro sve sa vase liste ali romantika nula.
Malo romantike i mnogo pažnje. I to je to.

8f3423d35b2a1f8a3389458fed93385c.gif

Back