Postovani, nisam ranije imao priliku da pricam o ovoj temi, odlucio sam da napisem nesto o ovom svom "problemu" jer sam poceo da primecujem drasticne promene u mom raspolozenju.Naime ranije nisam imao ovakvih problema, iako sam odrastao u nasilnoj okolini okruzen svakakvim ljudima, ja sam uvek bio onaj najmeksi emotivac, pazio sam cak i kako sam prelazio ulicu, uvek sam postovao zakone bezobzira na bilo sta, tada sam bio covek ako tako mogu da kazem, ali da se vratim ovoj temi koja me jako zanima, napisacu vam kako se to sve odigralo ukratko.Probudio sam se jedno jutro i sve je bilo normalno, ali sam zapravo shvatio da nesto nije uredu sa mnom, shvatio sam da ja nemam vise nikakve osecaje, ne znam kako to da vam objasnim osecam se kao da su sva moja osecanja i sve moje emocije nestale, cudan osecaj, cudan je jer sam ranije znao kako je to voleti i sada znam, ali ne razumem uopste, moglo bi se reci da sam cak i sklon manipulacijama i prevarama jer ne osecam nikakvu grizu savest, niti ja uopste i imam savest, cak vise nemam savesti ni za svoje roditelje.Jednom prilikom pored nedaleko od mene dogodio se udes, i jedna osoba je ozbiljnije povredjena, uprkos vristanju i zapomaganju drugih ljudi ja sam samo nastavio dalje, cak mi se ni otkucaji srca nisu poremetili, kao da sam mrtav skoro pa ni ne osecam nikakve osecaje, a da vam ne spominjem i osecaj koji me navodi da nekog povredim jako, ali na psihicki nacin da ga mucim psihicki.Borim se svom snagom protiv tog demonskog poriva u meni, moram da spomenem da sam pre nekih 2 ili 3 godine doziveo jedan stravican panicni napad, koji mi je bukvalno slomio karakter, nakon toga meni je bilo sve normalno, osecao sam se normalno, ali ovaj novi osecaj se odjednom rodio u meni, ne znam da li je ovo sto mi se dogadja privremeno ili je to neki poremecaj licnosti, nikada ranije se nisam osecao ovako, ovo je nesto sasvim cudno za mene.Ako neko ume neka molim vas objasni,
Hvala vam unapred!
ps:imam 19 godina.
Hvala vam unapred!
ps:imam 19 godina.