- Poruka
- 68.862
Jel bi ste kupili ovo voljenoj/om?
Ja bih, da je iritiram ceo dan.
njiii njiiii iii
Ja bih, da je iritiram ceo dan.
njiii njiiii iii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbga, sta cu kad sam kivan i ogorcen.Počinješ svaku lepu ljudsku emociju da ismejavaš, m?
Jbga, sta cu kad sam kivan i ogorcen.
A ja kad sam takav hocu ceo svet da bude kivan i ogorcen dok meni ne bude bolje.
A ako ne, onda cu da podyebavam i grizem i ujedam.
Ja bih se smorio sada da mi se pojavi neka devojka i kaze: eve na, yebi, laganica, bolonjeze.Pa vidi, ko je nama kriv što većina osoba suprotnog pola nisu naš meč?
ako imaš gomile devojaka koje hoće na sigurno, neće samo zabavu, kresanje, provod, laganica.. pa ti ne odgovaraju, to je prosto stvar tržišta, ako ima mali broj osoba iz poola iz kojeg se nalaze partneri, nisu one krive. Jednostavno, ili se prilagodiš ili prihvatiš to da ih naprosto nema. Ali ironijom se to neće promeniti. Najveći broj žena traži sigurnost.
vibracija!
Koliko toga je zbog seksa i potrebe za bloskosti a koliko je to zaista to Ta osoba?I preko sexa se ljudi zavole polako... prvo se samo sxaju a onda vide da im taj neko znači... da nedostaje.
Koliko toga je zbog seksa i potrebe za bloskosti a koliko je to zaista to Ta osoba?
Mozes bre kako ne mozes. Moras da imas tu vrstu karaktera, da malo sire gledas na stvari. Da gledas na te osobe kao na jedinstvene ljude koji su se izdvojili od prazne mase. A svako ima svoj zivot. Uvek, svako, ima svoj zivot.Ja ne razumem kako neko ima "potrebu za bliskosti" a da nije bitna osoba? Zar bliskost može da se ima sa bilo kim?
Mislim d apoznajem ljude koji mogu da zadovolje sex i bliskost a da im nije bitna osoba. Sex ok, a bliskost onako trenutna, ali je meni to strano. Kad prođe tih pola sata-sat, šta posle ostaje? Opet si sam. Kada je blikost, valjda nisi onda sam.
Mozes bre kako ne mozes. Moras da imas tu vrstu karaktera, da malo sire gledas na stvari. Da gledas na te osobe kao na jedinstvene ljude koji su se izdvojili od prazne mase. A svako ima svoj zivot. Uvek, svako, ima svoj zivot.
Znas, to sto ja tebi nisam podelio da sam radio sklekove jutros i mastao kako lemam sa znojavicom na glavi zlikovce iz 80-ih dok mi neka rascupana u fitness spandeksu zenska noktom prelazi preko bicepsa, ne znaci da ne mogu da budem blizak s tobom. A mozda sam i podelio, a mozda i nisam. if ju nou voraj min.
Ma ok, kapiram da si ti neznica, volis da se zgrlis i ususkas i oslonis glavu na njegovo rame i prepustis tom osecaju sigurnosti. Da se spojite i onda ti nedostaje i iskreno izrazis tu emociju- ne mora nista senzacionalno, jednostavno- nedostajes. I da to cujes od njega i tada ti to podigne energiju, procisti i samo se ona blistavost rasrpsi oko grudi. I to je sasvim ou kej. To je super.Shvatila sam svoje limite !