Nedostaje metalna kopča na LGA1155 ploči?

Direkt ssa Wikipedije npr
Dok SSD deluje pouzdanije od HDDs-a,[79][80][81] to su SSD otkazi često katastrofalni, sa kompletnim gubitkom podataka. Do 2013. godine, većina SSDs-ova je malo izneverila zbog grešaka napajanja.[82] Dok HDDs-ovi mogu zatajiti i na ovaj način, oni često daju upozorenje da otkazuju, čime omogućavaju da skoro svi ili svi podaci budu oporavljeni.[83] Pored toga, robusnost SSD-a varira među modelima.
Samo jedan mali detalj. A dokaza mojoj tvrdnji ima jos mnogo...

Kako hoces.Plastika nece drzati procesor kada se maticna postavi uspravno,a iglice samo nalezu na kontakte procesora,tako da nista ne pridrzavaju.Kada stavis pastu na hladnjak i procesor,moze doci do klizanja procesora nadole.na kraju tvoj rizik.
?? Sa jedne strane procesor mora 'kliznuti' prema dole, ako sam dobro shvatio to, da bi imao što bolji kontakt! Sa druge strane, hladnjak mora dovoljno velikom silom sesti na procesor radi što boljeg hlađenja..... Ne vidim uopšte nekakav značaj i funkciju nekakvog lima oko toga.....

?? Sa jedne strane procesor mora 'kliznuti' prema dole, ako sam dobro shvatio to, da bi imao što bolji kontakt! Sa druge strane, hladnjak mora dovoljno velikom silom sesti na procesor radi što boljeg hlađenja..... Ne vidim uopšte nekakav značaj i funkciju nekakvog lima oko toga.....
Dobro.Svako ima pravo na svoje misljenje.

Dobro.Svako ima pravo na svoje misljenje.
Lose ti to razumes. No ja zaista nema dva zivota da to tebi objasnim. Misli sta hoces ali pogresno mislis.

Vec sam ti slao link na kome pise sta taj lim radi...nema nameru ponovo zaista...
??Ovo je taj tvoj link? :zcepanje:
"Direkt ssa Wikipedije npr
Dok SSD deluje pouzdanije od HDDs-a,[79][80][81] to su SSD otkazi često katastrofalni, sa kompletnim gubitkom podataka. Do 2013. godine, većina SSDs-ova je malo izneverila zbog grešaka napajanja.[82] Dok HDDs-ovi mogu zatajiti i na ovaj način, oni često daju upozorenje da otkazuju, čime omogućavaju da skoro svi ili svi podaci budu oporavljeni.[83] Pored toga, robusnost SSD-a varira među modelima.
Samo jedan mali detalj. A dokaza mojoj tvrdnji ima jos mnogo.."

Back