- Poruka
- 47.079
Recimo da se stvore uslovi za istraživanje nekog prostora van zemaljske kugle i da si svestan da se nećeš nikad vratiti na zemlju i možeš da povedeš samo jednu osobu drugog pola. Koliko ljudi bi se na to odlučilo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je spremanje, čišćenje i rad po kući problem?Pusto ostvo ne postoji, ona koja su zaista pusta su nenastanjiva, pustinka je isto negostoljibiva sredina, planinska kuća je isto što i dom.
Ma kakvi prezervativi. Masovno se krkaju bez toga. Same ga meću.Pa nemaju svest koliko su polno prenosive bolesti opasne i da prezervativi ne štite od svih takvih bolesti. I think.
Još sam živ, ništa mi se nije desilo. U međuvremenu dobio i dete, isto živo i zdravo.Vazno da nisam ženu zarazio, tu bih ga ugasio.To bi tebe trebalo da brine a ne mene, ti si se tamo vucarao.
Kako znaš da nisi?Još sam živ, ništa mi se nije desilo. U međuvremenu dobio i dete, isto živo i zdravo.Vazno da nisam ženu zarazio, tu bih ga ugasio.
Imao si ludu sreću, zahvali se Gospodu Bogu zato što ti se ništa dogodilo.Još sam živ, ništa mi se nije desilo. U međuvremenu dobio i dete, isto živo i zdravo.Vazno da nisam ženu zarazio, tu bih ga ugasio.
morali bi makar na par sati do plaze da odemoDa li bi sebe mogli da zamislite u situaciji da nedelju dana budete zatvoreni u nekoj hoteljskoj sobi sa voljenom osobom i da po ceo dan vodite ljubav i sa se ljubite i mazite? Pauze bi samo pravili zbog hrane koju bi donosilo osoblje hotela i naravno zbog tuširanja/kupanja. Da li bi uživali u ovakvom nekom mini odmoru ili bi vam bilo monotono i dosadno?
A ne, nije sezona za more.morali bi makar na par sati do plaze da odemo
Pa umro bih valjda do sad.Kako znaš da nisi?
Ma nije to tako strašno. Imaš i u Nišu devojke koje traže bez kondoma. Dešava se malo po malo pa da neka srednjoškolka zatrudni.Imao si ludu sreću, zahvali se Gospodu Bogu zato što ti se ništa dogodilo.
Samo teraj ti po svom i zaobiđi me molim te ubuduće sa komentarima a da nije istorija u pitanju.Pa umro bih valjda do sad.
Ma nije to tako strašno. Imaš i u Nišu devojke koje traže bez kondoma. Dešava se malo po malo pa da neka srednjoškolka zatrudni.
Ne bi umro, štaviše tebi može da ne smeta, ali da se njoj smanji imunitet i da je slomi najgluplji virus....nisi čuo za herpese?Pa umro bih valjda do sad.
Ma nije to tako strašno. Imaš i u Nišu devojke koje traže bez kondoma. Dešava se malo po malo pa da neka srednjoškolka zatrudni.
Ma nema ništa. Radio sam neki sistematski preprošle godine i nisam imao na testu polno prenosive bolesti, a od tad se i klonim drugarica iz Turske.Ne bi umro, štaviše tebi može da ne smeta, ali da se njoj smanji imunitet i da je slomi najgluplji virus....nisi čuo za herpese?
Sa igračkama
Nintendo....
kako možeš preporučiti neto što ne praktikuješ???Samo da nije neki sado-mazohizam. Vezivanje očiju i lisice su meni sasvim prihvatljivi mada ne praktikujem takve stvari. Ali za one kojo to vole samo sa voljenom osobom odnosno osobom od poverenja takve stvari preporučujem.
priča se de je i u Kutini takoU Turskoj se bukvalno nasmeješ nekoj u parku i priđeš da je pitaš hoće li na dejt i do večeri imaš žensku. Još ako si visok, ej vala mašala, afijet olsun, šerefe. Trast mi
kako možeš preporučiti neto što ne praktikuješ???
Pa krajputasice i nisu neki reper.Vozio sam kamion za Grčku i Tursku
Sta fali Bugarkama?Uglavnom da, mada sam kratko radio to. Imao sam jednu iz Burse, ona je bila sekretarica u firmi, nije moralo da se plaća. Generalno su Turkinje i najlakše za sobaranje, ove naše muka živa.
Ovo ti zvuci kao price tinejdzera koji jos ***** nije video.Pa umro bih valjda do sad.
Pa ne radis u kupleraju da te na sistematskom testiraju na polno prenosive bolesti. LoLMa nema ništa. Radio sam neki sistematski preprošle godine i nisam imao na testu polno prenosive bolesti, a od tad se i klonim drugarica iz Turske.
Detaljno testiranje na plućne, nasledne, polno prenosive i zarazne bolesti. Posebna pažnja se usmerava na tuberkulozu i AIDS.Pa ne radis u kupleraju da te na sistematskom testiraju na polno prenosive bolesti. LoL