Недавачи Гренланда

Mačevalac

Aktivan član
Poruka
1.807
Да ли на овом форуму постоје "људи" који су Недавачи Гренланда и истовремено поборници независног Косова?
Да ли би могли да ми објасне своје ставове како бих могао да видим и проучим и те облике постојања?

Autorska tema.

Poslednja izmena od moderatora:
Да ли на овом форуму постоје "људи" који су Недавачи Гренланда и истовремено поборници независног Косова?
Да ли би могли да ми објасне своје ставове како бих могао да видим и проучим и те облике постојања?
Ja sam nedavac Kosova i Metohije i nedavac Grenlanda.

Pa recimo ovako...

Nedavači Grenlanda su građani Grenlanda koji su u većini od 90% da Grenland "nedaju".
Nedavači Kosova su građani Kosova koji su u "većini" od 5% u odnosu na ostatak od 90% koji su za to da idu svojim putem.

Osim te sitnice, nema neke posebne razlike ;)

Ја бих волео да се на Гренланду ЕУ армија и Маринци боре између себе до последњег и да Руси само уђу преко лешева на готово.
Ja bih voleo da se svi oni uhvate za ruke i pevaju:"All we are saying, is give peace a chance"

Pa recimo ovako...

Nedavači Grenlanda su građani Grenlanda koji su u većini od 90% da Grenland "nedaju".
Nedavači Kosova su građani Kosova koji su u "većini" od 5% u odnosu na ostatak od 90% koji su za to da idu svojim putem.

Мислим на наше људе и нарочито на људе на овом форуму. Прочитај некад тему пре него што кренеш са бесмисленим спиновима.

Мислим на наше људе и нарочито на људе на овом форуму. Прочитај некад тему пре него што кренеш са бесмисленим спиновима.

Ovo što sam naveo je stav normalnih ljudi koji razumeju situaciju. E sad, ako pitaš za režimske i rusofilske botove, oni naravno zastupaju agende propagande koja im je dodeljena i to je već teško objasniti razumom ;)

Komšije sa Severa.😄😄😄
Mada,oni su zbunjeni,čije konje da timare,čije štale da čiste,možda Madjarske,Ruske,baš nezgodno po njih 🤔

Kosovo je trebalo ostati dio Srbije ali je otislo zbog politike Srbije jer bili veoma aroganti i cinili zlocine nad Albancima, srecom su ih zaustavili, velike grobnice sa Albancima su nalazili i kod Beograda u Batajnici veoma cudno poredjenje sa Grenlandom.

Grenland je zli kolektivni zapad, ne znam sta vi patriote imate od toga cije je to tehnicki.

Bitno je da nece biti rusko ili kinesko, sto je jedino sto je vama bitno.
Reci svoje đišljenje,pusti ti nas,Amerika protiv EU.Lako je mudrovati kada ubijaju predsednike po Africi,plene zlato,naftu,rudu.Šta sada,šta ako udju
nasilno na teritoriju nezavisne države u okviru EU.
Daj jednom budi muško i reci.😂😂😂

Pa recimo ovako...

Svojim putem želi da ide i Republika Srpska, Katalonija, Rusi na Krimu itd, itd..

Njih niko ništa nije ni pitao, nego se pita vas koji podržavate otimanje Kosova a ne podržavate otimanje Grenlanda a niste ni građani Kosova a ni Grenlanda.

Autorska tema.
zasto svaka druga budala otvara teme o grenlandu? Koga bre boli k.urac buraz?

znaci tramp tramp tramp grenland grenland tramp tramp....ispiranje mozga, imamo bitnije stvari u SRB, ne dotice nas, al vise nas zanima npr tako trampska serija nego unistenje prirode u srb ili korupcija

Sto se Grenlanda tice- Danci polazi puno pravo na njega jer su ga otkrili i prvi su stanovnci tamo- th sadasnje vecinsko stanovnistvo Inuiti su dosli na Grenland nakon Danaca, tj situacija nije kao u severnoj i juznoj Americi.
Uz sve to Danska je Evropska zemlja- a ja se osecam kao Evropljanin iz razloga sto jesam Evropljanin. Niti sam ikad ziveo niti imam nameru da zivim u Americi.

Europa Eterna!

Back