Nečuveno: Ruska garda udarala i šutirala trudnicu i to zbog… (video)

Gde je ovde bilo SUTIRANJA (ne jedno nego vise?)

Koji deo Video-snimka to pokazuje? NISTA SE NE VIDI.

U Rusiji je opste poznato da ima puno lopova i ljudi koji pokusavaju da na kvarno optuze druge za probleme u saobracaju.
:lol:

Izvini sto nisu imali fiksnu kameru da sve lepo uhvati, kako bi ti bio zadovoljan.

Opste je poznato da kriminal hara Rusijom i da cak iznajmljuju policiju za svoje prljave poslove. ;)

:lol:

Izvini sto nisu imali fiksnu kameru da sve lepo uhvati, kako bi ti bio zadovoljan.

Opste je poznato da kriminal hara Rusijom i da cak iznajmljuju policiju za svoje prljave poslove. ;)

Ja sam gledao ovaj klip nekoliko puta na raznim portalima,i ne vidi se da je iko sutnuo ili udario.Pokusavaju na silu da je podignu,verovatno sto iz histerije nije htela da ustane.
Inace su u Rusiji zene (ne sve,ali dobar deo) umislile da su nedodirljive,ako su trudne ili imaju dete kao da su majke prestolonaslednika (imaju i izraz za takve zene яжмать,u prevodu otprilike ja sam BRE majka).Neretko su iako su u poodmakloj trudnoci ili se tek porodile mrtve pijane (uglavnom u manjim gradovima ili selima).
Ne branim njih,mada se i ne vidi da li su policajci ili privatno obezbedjenje radnje.Ali ovo nije garda,oni su elitna jedinica koja sluzi za odbranu predsednika,ili za neke specijalne operacije.Nece oni da se bave sitnim lopovima...
Tako da ovaj klip je 99% zlonamerno pusten i imenovan od strane nekoga ko ne voli Ruse ili Rusiju.

Ja sam gledao ovaj klip nekoliko puta na raznim portalima,i ne vidi se da je iko sutnuo ili udario.Pokusavaju na silu da je podignu,verovatno sto iz histerije nije htela da ustane.
Inace su u Rusiji zene (ne sve,ali dobar deo) umislile da su nedodirljive,ako su trudne ili imaju dete kao da su majke prestolonaslednika (imaju i izraz za takve zene яжмать,u prevodu otprilike ja sam BRE majka).Neretko su iako su u poodmakloj trudnoci ili se tek porodile mrtve pijane (uglavnom u manjim gradovima ili selima).
Ne branim njih,mada se i ne vidi da li su policajci ili privatno obezbedjenje radnje.Ali ovo nije garda,oni su elitna jedinica koja sluzi za odbranu predsednika,ili za neke specijalne operacije.Nece oni da se bave sitnim lopovima...
Tako da ovaj klip je 99% zlonamerno pusten i imenovan od strane nekoga ko ne voli Ruse ili Rusiju.

Za imenovanje se obrati adminstraciji krstarice, oni imenuju svoje vesti. ;)

Zena je na zemlji, nije tamo sama dosla.

Ona njih optuzuje za sutiranje. Snimak je ocigledno privatan i tesko je ocekivati da ce se videti sve.

Naravno rusofili ce reci bislo sta kako bi opravdali ruske junake koji sutiraju zene. ;)

Ja ti govorim sve moguce opcije...A i neke stvari koje sam svojim ocima video.
Posto se ne vidi nista od toga sta je navedeno u naslovu.Da se eksplicitno vidi udaranje,bacanje na zemlju...itd to je naravno za svaku osudu,i za dug zatvor.Bez pogovora.

Verujem da mi govoris sve moguce opcije u kojima ruski junaci spasavaju nemocnu zenu. ;)

1. nije trudna nego je samo debela
2. nijedan udarac nogom nije upućen koliko se vidi na zamućenom snimku
3. nije u pitanju ruska garda neego obezbeđenje hipermarketa
Za naslov se zali moderaciji, oni traze doslovno prenosenje naslova, da je bilo do mene drugacije bi ga naslovio.

Ali se vidi prskanje iritantnim sprejom i razvlacenje zene po podu, i ako je od strane obezbedjenja marketa to je previse, ali ovaj je previse opremljen da bi radio u marketu.

Nije mi jasno zasto uvodni post nema link, obicno ga ukljucim.

https://www.kurir.rs/planeta/314014...-i-sutirali-i-to-sve-zbog-jedne-sitnice-video

RUSKA GARDA BACILA TRUDNICU NA POD: Udarali je i šutirali i to sve zbog jedne sitnice (VIDEO)

Pripadnici Ruske nacionalne garde bacili su jednu trudnicu na pod i udarali je i šutirali jer je okrivljena da je ukrala sijalicu u tržnom centru.

Na snimku se može videti kako žena u poodmakloj trudnoći leži na zemlji dok je udaraju. Lokalni mediji su preneli da je bračni par bio u jednoj prodavnici da kupi lampu koju su i platili.
Međutim, dok su stavljali razne stvari u torbu, optuženi su da nisu platili sijalicu za lampu. Prodavačica je pozvala obezbeđenje, a ubrzo se pojavila i garda. Počela je rasprava i žena je završila na podu.
U saopštenju koje su izdali, nacionalna garda je negirala da je vršila nasilje nad trudnicom protiv koje je inače podneta krivična prijava zbog napada na njih.

Back