Нечувена ВЕЛЕИЗДАЈА !!!-Српска странка (СЛС) договорила коалицију са Тачијевом ДПК

Да ли је ово акт велеиздаје ?

• Да, наравно

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
Сада јавили на Б92.
Брука и срамота.
Продали се за шаку долара и то после усвојеног Мартијевог извјештаја у СЕ.
Бар да су са неким некомпротованим типа странке покојног Ругове договрили владу.
Ако следећи пут добију и 10 % српских гласова, онда са српским народом нешто није у реду...

Сада јавили на Б92.
Брука и срамота.
Бар да су са неким некомпротованим типа странке покојног Ругове договрили владу.
Ако следећи пут добију и 10 % српских гласова, онда са српским народом нешто није у реду...

Mozda su ih svi koristili samo kao fasadu i argument u prici dok su oni naivno verovali da ih niko nece napustiti i zaboraviti pa su sada konacno resili da gledaju malo sami sebe i sta je najbolje za njih...nismo ih bas puno zaduzili, ne osecam da imam pravo, pre svega moralno da im nesto prebacim...oni su dole a ja sam ovde i setim ih se samo u diskusiji, ko smo mi da im zamerimo bilo sta...

Сада јавили на Б92.
Брука и срамота.

Је л' су то чединци или чанковци ??? Или нешто "треће"...

Ријеч је о Самосталној либералној странци која је добила највише српских гласова на изборима лажне државе Косово.

А је л' са њима она чупава Рада Трајковић - данас сам гледао неку емисију у којој она каже да ни случајно неће са Тачијем???

А је л' са њима она чупава Рада Трајковић - данас сам гледао неку емисију у којој она каже да ни случајно неће са Тачијем???
Није, Рада је у Јединственој српској листи, учествовала је на изборима али је рекла да им Тачијева странка ни у једној варијанти није прихватљива и да једино могу да преговарају да ДСК покојног Ругове.

Фазон је у томе што дио Срба са КиМ (наравно мањи дио, јер дио није гласао, а око 40 % изашлих није гласало за СЛС), без потребе даје легитимитет Тачију после најтежих до сада оптужби из Европе на његов рачун и истраге која треба да се води. Ове продане душе су могле да се договоре са ДСК...али не, Тачи је вјероватно нудио више.

Pa o tome se odavno govori.

Sa jedne strane, k'o što Vazdušasta reče, ni ja ne osećam da imam prava da zamerim nešto Srbima sa Kosova ako odluče da se okrenu Prištini, ali sa druge strane mi ovo nekako smrdi, i stičem utisak da je neko primio dobru lovu da bi poslao u svet sliku o multikulturalizmu.

Ријеч је о Самосталној либералној странци која је добила највише српских гласова на изборима лажне државе Косово.

САМОСТАЛНА ЛИБЕРАЛНА СТРАНКА....
Продужена рука Славка Перовића...ДАКЛЕ ЦРНОГОРЦИ....
НИЈЕ ИЗДАЈА....ВЕЋА ЈЕ ИЗДАЈА БИЛА, КАД СУ ПРИЗНАЛИ КОСОВО.
:per: :per: :per:

Сада јавили на Б92.
Брука и срамота.

Takvi SLS-ovci nece josh dugo da haraju Srbijom, hvala Bogu.

САМОСТАЛНА ЛИБЕРАЛНА СТРАНКА....
Продужена рука Славка Перовића...ДАКЛЕ ЦРНОГОРЦИ....
НИЈЕ ИЗДАЈА....ВЕЋА ЈЕ ИЗДАЈА БИЛА, КАД СУ ПРИЗНАЛИ КОСОВО.
:per: :per: :per:
Тачно је да СЛС није напустила нити Скупштини нити Владу када је Косово једностраном, нелегалном одлуком прогласило независност (чак и без референдума).
Брука...
А што се тиче Славка, либерала, СДП и сл. , ја не подржавам њих, нити сам за Мила, већ за Нову српску демократију, другу опозициону странку по величини у ЦГ.
Укуцајтее нова српска демократија у Гуглу и наћићете више о њима...српска странка десног центра.

Pa o tome se odavno govori.

Sa jedne strane, k'o što Vazdušasta reče, ni ja ne osećam da imam prava da zamerim nešto Srbima sa Kosova ako odluče da se okrenu Prištini, ali sa druge strane mi ovo nekako smrdi, i stičem utisak da je neko primio dobru lovu da bi poslao u svet sliku o multikulturalizmu.

Мултикулти... Јел онај пропали из демократске Немачке или онај пропали из либералне Енглеске :)

Back