Neću pantalone.

Žena je ženstvena ako se tako ponaša, a ne kao neki kabadahija sa ulice.
Stoga nije bitno da li nosi suknju ili pantalone.
Lično nosim obe varijante, mada na posao više nosim pantalone zbog prirode posla, kod kuće volim udobne trenerke, a suknje i haljine su mi za sve ostale prilike.
Inače da smo lepše i delujemo zenstvenije u suknjama i haljinama je za većinu žena tačno, osim onih tipova ala Ani-šest-pištolja, kojima ni suknje ne pomažu.

Zbog ovoga sam se odmah sjetila Marije Šerifović :D
Jednom su je ubjedili da obuče dugu suknju i to je u najmanje ruku bilo smješno, čak je i ona izjavila nikad više.
Ona djevojka ima svoj fazon i zamisliti je u nečemu elegantnom, u nekoj haljini, nema šanse.
Ali si u pravu da većina žena izgleda elegantnije u suknji ili haljini.

:zcepanje:
па, за њу је тачно...

marija-%C5%A1erifovi%C4%87.jpg

Marija je na ovoj slici ok, ali to ipak nije elegantno :neutral:
Ona jednostavno nije taj tip djevojke i nikako ne mogu da je zamislim u elegantnoj haljini.
Ali sviđa mi se ovakva kakva jeste :)

Mislim da je ovo ta suknja koju su je nagovorili da obuče ali ne mogu da nađem sliku gdje se cijela vidi.

P.S. Da li je neko cuo da je Lady Gaga preminula? :(

Nadam se da nije istina ali ja sam jutros na fejsu primila poruku Rest in peace Lady GaGa :(
Valjda je opet dezinformacija :roll: bar se nadam.

...Upravo - Facebook i Twitter su najcesci izvori ovakvih dezinformacija...Na Google-u selektuj opciju 'News', nakon toga 'Entertainment' i u pretrazivac ukucaj 'Lady Gaga'...Nema govora o tome da je informacija tacna, ili je svetski mediji jos uvek nisu preneli...Sudeci prema clanku (ne jedinom) koji sam link-ovala u prethodnom komentaru, rec je o jos jendoj dezinformaciji (poslednja 'vest' ovog tipa kruzila je Internetom 3. jula prosle godine i takodje je potekla sa Facebook-a)...

...Ovo je poslednja vest koju su svetski elektronski mediji objavili o Lady Gagi...

http://www.latimes.com/features/image/la-ig-redcarpet31-2010jan31,0,6797451.story

u principu cesce nosim suknje.
uglavnom je razlog taj sto kod sukanja tacno znam kakav mi kroj odgovara, dok mi se kod pantalona ponekad desi da omasim.

Sto se tice zenstvenosti, zenstven mozes da budes i u suknji i u pantalonama, ali muskobanjastost ce se mnogo pre primetiti ako neko takav obuce suknju, nego pantalone.

Glamurozne haljine su po meni nekad mac sa dve ostrice. Isto kao smokinzi za muskarce. Mlade devojke na maturskim zabavama cesto izgledaju potpuno smesno u pokusaju imitacije Holivuda. Treba biti zena sa veeeelikim z pa nositi ovde okacene modele.

Glamurozne haljine su po meni nekad mac sa dve ostrice. Isto kao smokinzi za muskarce. Mlade devojke na maturskim zabavama cesto izgledaju potpuno smesno u pokusaju imitacije Holivuda. Treba biti zena sa veeeelikim z pa nositi ovde okacene modele.

Ne znam za veliko Ž, ali ovakve haljine ne trpe improvizaciju - jedna stvar vuče drugu: haljina vuče cipele, cipele tašnu, tašna šminku i nakit, a oni frizuru :) Hoću da kažem, sve mora da bude na svom mestu...

Back