- Poruka
- 426
koliko je pouzdano da devojka stane pre nego sto svrsi?
Hm, ko treba da stane? Ti ili ona?koliko je pouzdano da devojka stane pre nego sto svrsi?
U red za zejtin i mleko.....Ko bre da stane...? Ona da stane, il on da stane...
I gde da stane...u ćošak, na sred sobu...gde...?
reci ribi da koristi kondom,a ti koristi pilule...bilo bi stvarno glupo da mlad zatrudnis,a da ti se riba izvuce bez ikakvih obaveza...mlad sam jos nebi da zatrudnim
pa ako neko zna da mi odgovori
pa dobro, nekad i stojeci svrsimkoliko je pouzdano da devojka stane pre nego sto svrsi?
Jos jedna u nizu...
Da li je po pravilima da se otvori glasanje za najgluplju temu godine... Konkurencija je ogromna...
Ne moze... Nisi ni medju najgorih sto...ja bih da se kandidujem za najgluplji odgovor....danas me nesto krenulo
![]()
Ne moze... Nisi ni medju najgorih sto...![]()
Oho, Brajane je l to momenat samokritičnosti....Ako devojka ne svrši, neće da zatrudni ?
I ja se pitam, zašto nijedna moja bivša nije zatrudnela, a sad saznah tužnu istinu.
Danas sam poput BukvaraOho, Brajane je l to momenat samokritičnosti....![]()
Čim vidim sa ću da svršim ja stanem na noge... što je sigurno, sigurno je.koliko je pouzdano da devojka stane pre nego sto svrsi?
U šumi šumi šušumiga....(moja omiljena pesmica iz Bukvara)....Danas sam poput Bukvara
U šumi šumi šušumiga....(moja omiljena pesmica iz Bukvara)....
Gagili, hoćeš ti da zakatančiš ili ja?
Aj ja ću, prepoznatljiva sam po tome.U šumi šumi šušumiga....(moja omiljena pesmica iz Bukvara)....
Gagili, hoćeš ti da zakatančiš ili ja?