Lord of Chaos
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
Zamolio bih diskutante, imajuci u vidu da razgovaramo o ozbiljnoj temi, da u skladu sa tim primere svoj recnik. Unapred hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
leiasw:"Nisam i necu da spavam sa tobom dok ne vidim gde ova veza ide i koliko cemo dugo biti zajedno!"
Dobro, nije bas tako neuobicajena recenica, ali smo nekako navikli da je govori devojka ili bolje reci devojcica... A sta kad to kaze tip koji ima 25 godina i to posle dva meseca "zabavljanja"?
Hvala bogu da ima jos nekog kome se to desilo, pitala sam se jesam li jedina. Uopste mi nije bio jasan (nije ni danas, ali smo raskinuli, tako da nije vise moj problem), stalno sam se pitala sta se desava i jel problem u meni ili njemu. Ali sam shvatila da verovatno ima neki ozbiljan psihicki ili fizicki problem.
Mislim nije mi jasno da normalan zdrav muskarac od 28 god. posle mesec dana(moj slucaj) ne uradi nista po pitanju sexa. Ja vec dugo apstiniram i stvarno sam to zelela sa njim, ali nista. Onda sam ja njega "napala" ali je on pobegao. Tek tad mi nista nije bilo jasno. Moj jedini zakljucak (doduse mozda pogresan) je da on ima neki problem u glavi, ili je bio los u krevetu pa se plasi da opet ne zabrlja, ili se plasi obaveza, ili ... ma nemam pojma.
Da mi je samo na 5 min da znam kako razmislja ...
Ima li vas jos takvih?!?![]()
leiasw:Pa vidim da ima razlicitih misljenja. Da, veoma sa ozbiljna sto se ovoga tice, tip mi je stvarno to rekao i ja sam ostala bez teksta... skoro... Pogotovo je cudno sto mi je par puta rekao kako ima dve "drugarice" sa kojima cesto zavrsi u krevetu... Znaci...?![]()
Gazdarica:Pa dobro Guardian, ne generalizuj... Ima nas koje smo rekle da nam se dopada takav njego stav...
Lord of Chaos:Ocigledno da po necijem shvatanju muskarci mogu biti ili svinje ili shonje, nista izmedju....Ovo nije upuceno nikome licno, cisto donosim neki zakljucak na osnovu svega sto citam i ne mogu da verujem....Kao da smo smrtni neprijatelji....Uzas.
leiasw:Nemate pojma koliko mi je u isto vreme i drago i zao jer znam da ON ne posecuje forume i sto znam da ovo sigurno nece procitati... A i da procita ne verujem da bi ukapirao o cemu i KOME se radiA zasto tako mislim?
Svi koji nas poznaju i koji nas vidjaju videli su cak i pre mene da sam ja odlepila za njim. Samo, naravno, ON to nikako nije video. Probala sam par puta da mu nagovestim i kad sam ga pitala IMAS LI TI UOPSTE IDEJU O CEMU JA PRICAM? on mi je naravno rekao NE!
I onda sam "malo" odlepila i poslala mu poruku ZALJUBILA SAM SE! AKO ME BUDES PITAO U KOGA UBICU TE NAJOZBILJNIJE. NE OCEKUJEM NISTA SAMO SAM HTELA DA TI SAOPSTIM OVU STVAR TOTALNO NEVAZNU ZA COVECANSTVO... On mi je na ovo odgovorio NE BRINI PROCICE TE, NISMO VISE DECA
Ono sto sam zaboravila da kazem o njemu je da taj tip nikad u svom zivotu nije bio zaljubljen, to priznaje i sam kaze da je to tuzno. I to je bas ono sto me je najvise iznerviralo kod njegovog odgovora PROCICE TE - kako ON moze da mi kaze da ce me tako nesto proci kad ni ne zna kako to izgleda!!!
leiasw:Nemate pojma koliko mi je u isto vreme i drago i zao jer znam da ON ne posecuje forume i sto znam da ovo sigurno nece procitati... A i da procita ne verujem da bi ukapirao o cemu i KOME se radiA zasto tako mislim?
Svi koji nas poznaju i koji nas vidjaju videli su cak i pre mene da sam ja odlepila za njim. Samo, naravno, ON to nikako nije video. Probala sam par puta da mu nagovestim i kad sam ga pitala IMAS LI TI UOPSTE IDEJU O CEMU JA PRICAM? on mi je naravno rekao NE!
I onda sam "malo" odlepila i poslala mu poruku ZALJUBILA SAM SE! AKO ME BUDES PITAO U KOGA UBICU TE NAJOZBILJNIJE. NE OCEKUJEM NISTA SAMO SAM HTELA DA TI SAOPSTIM OVU STVAR TOTALNO NEVAZNU ZA COVECANSTVO... On mi je na ovo odgovorio NE BRINI PROCICE TE, NISMO VISE DECA
Ono sto sam zaboravila da kazem o njemu je da taj tip nikad u svom zivotu nije bio zaljubljen, to priznaje i sam kaze da je to tuzno. I to je bas ono sto me je najvise iznerviralo kod njegovog odgovora PROCICE TE - kako ON moze da mi kaze da ce me tako nesto proci kad ni ne zna kako to izgleda!!!
Lord of Chaos:A jesi li razmisljala o tome da se, mozda, ti na njega lozis bas zato sto je toliko hladan? Da ne bude zabune, ne mislim da si maloumna, vec da je to nesto sto postoji u svakome od nas....
Haoticni ne razbijaj joj konfiguraciju...
leiasw:Jesam razmisljala o tome da se lozim na njega jer me ignorise i mislim da ima necega i u tome. I znam da se necu smiriti dok ga ne "obradim"! Tipicna muska recenica, a? Sta cu, to je jace od mene! Posle njega sam bila sa dva tipa i oba puta sam zamisljala NJEGA, a to je osecanje koje najvise mrzim na svetu. Uopste nemam utisak kao da sam bila sa tim tipovima, kao da sam bila sa njim, a opet, znam da nisam. FUJ!![]()