Necu da budem podanik BIA-e!

Necu da budem podanik BIA-e.

Radije bih bio podanik CIA-e.

Jer biti podanik BIA-e je 10 puta vece ropstvo nego biti podanik CIA-e.

To sto vi hocete da budete podanici BIA-e, i sto ste slugerajski narod je vas izbor.

Ja to necu.

Hocu CIA-u, necu BIA-u.

Uncle_Sam__pointing_finger.jpg

Protect the Nation
Search over 165 careers essential to our mission.

https://www.cia.gov/careers/

samo da znaš, ako se tek sad prijavljuješ zadnji si u selu... crnogoraca i bosanaca pun kufer...
:kafa:

To sto vi hocete da budete podanici BIA-e, i sto ste slugerajski narod je vas izbor.

Ja to necu.

Hocu CIA-u, necu BIA-u.

Ko te pita šta ti hoćeš ili nećeš?
Sedi tu i pati.

Ja to necu.

Hocu CIA-u, necu BIA-u.
kakav podanik? o čemu pričaš? mislim da pridaješ sebi preveliku važnost.....ne bave se ni BIA ni CIA običnim ljudima koji nisu politički angažovani ili na neki drugi način uticajni i moćni... nema BIA toliko ljudi da prati i progoni svakog ko nešto švrlja protiv režima po internetu pri čemu inače traženje protivnika partije na vlasti i ne bi trebalo da spada u opis njihovog posla....

kakav podanik? o čemu pričaš? mislim da pridaješ sebi preveliku važnost.....ne bave se ni BIA ni CIA običnim ljudima koji nisu politički angažovani ili na neki drugi način uticajni i moćni... nema BIA toliko ljudi da prati i progoni svakog ko nešto švrlja protiv režima po internetu pri čemu imače traženje protivnika partije na vlasti i ne bi trebalo da spada u opis njihovog posla....
Ima i te kako. Svako javno preduzece po par bezbednjaka.

Ne znam za sta ljudi primaju platu i sta rade osim cinkarenja i vrbovanja ljudi.

kakav podanik? o čemu pričaš? mislim da pridaješ sebi preveliku važnost.....ne bave se ni BIA ni CIA običnim ljudima koji nisu politički angažovani ili na neki drugi način uticajni i moćni... nema BIA toliko ljudi da prati i progoni svakog ko nešto švrlja protiv režima po internetu pri čemu inače traženje protivnika partije na vlasti i ne bi trebalo da spada u opis njihovog posla....
Srpski narod i gradjani Srbije su podanici srpske Sluzbe, i pod potpunom okupacijom iste.

Ta Sluzba je najveci neprijatelj i okupator gradjana Srbije.

Veci neprijatelj i od CIA-e, balija, Siptara i Ustasa.

Cim to razumes, razumeces srpsko drustvo.

Dok to ne razumes, bices kao ovaj forumas Gan iznad, samo sto ti verovatno nisi leceni alkos kao on.

Srpski narod i gradjani Srbije su podanici srpske Sluzbe, i pod potpunom okupacijom iste.

Ta Sluzba je najveci neprijatelj i okupator gradjana Srbije.

Veci neprijatelj i od balija, Siptara i Ustasa.
а иѕа групе став и у новосадским ''антифашистима'' гле случајности сестрић од жене аѕема власија, бошњак,хрват.хрватица...
управо такви је и чине уз потплаћене србе

титина чеда.

Ja to necu.

Hocu CIA-u, necu BIA-u.
BIA je samo ogranak CIA za područje Srbije.Nikad ni jedan agent CIA nije uhapšen u Srbiji niti je neki američki diplomata izgnan zbog špijunaže.

Back