Molim vas, vaši komentari na ovo djelo. I malo obrazloženje vašeg komentara.
Slavik:Molim vas, vaši komentari na ovo djelo. I malo obrazloženje vašeg komentara.
Snezana67:Evo opet jednog sto nece da cita lektiru!
MODERATORU, ajde napisi kao naslovnu temu-upozorenje-obavestenje (kakogod) da ne pomazemo djacima u prepricavanju, tumacenju, pisanju domacih! Stvarno vise dosadise ove instant - digest generacije!
A ti, momce, lepo knjigu u ruke, pa kad je procitas, onda dodji da pricamo o (eventualnim) pitanjima koja te muce, a vezana su za delo. I svi cemo se ukljuciti i pomoci ti da razumes sve sto ti je ostalo nejasno.
scharfschuetze:Snežana, šta bi sa onom svadbom. Jesi li već zaboravila? Ja se uveliko pripremam...
Sta da ti kazem kad sam ja pre dve godine citao i napisao najbolji pismeni zadatak na 8 strana mozes i ti!!!!!Slavik:Molim vas, vaši komentari na ovo djelo. I malo obrazloženje vašeg komentara.
Zikica:Sta da ti kazem kad sam ja pre dve godine citao i napisao najbolji pismeni zadatak na 8 strana mozes i ti!!!!!![]()
![]()
Ma znam i dalje radi najbolja prepisivacka sekcija iz gimnazije(samo iz mog odeljenja nas je 9 zajedno - nezaustavljivi smodivlja u srcu:Ima toga i na fakultetu. :-P
Snezana67:Evo opet jednog sto nece da cita lektiru!
MODERATORU, ajde napisi kao naslovnu temu-upozorenje-obavestenje (kakogod) da ne pomazemo djacima u prepricavanju, tumacenju, pisanju domacih! Stvarno vise dosadise ove instant - digest generacije!
A ti, momce, lepo knjigu u ruke, pa kad je procitas, onda dodji da pricamo o (eventualnim) pitanjima koja te muce, a vezana su za delo. I svi cemo se ukljuciti i pomoci ti da razumes sve sto ti je ostalo nejasno.
Slavik:Molim vas, vaši komentari na ovo djelo. I malo obrazloženje vašeg komentara.
scharfschuetze:Znaš šta je mnogo zanimljivo i čemu se i dan danas smejem?
Jednom smo imali pismeni iz srpskog i tema je bila Motivi Nečiste Krvi
Naravno, srećom pred čas sam bio pročitao brže bolje neke glupave interpretacije i na osnovu toga napisao 5 strana i uradio najbolje pismeni u razredu, a da pri -tom nisam pročitao knjigu...
Dan danas se smejem tome.
Eh, ta škola, toliko besmislena a opet... :razz:
.Snezana67:Nemoj tako, scharfschuetze je otisao zauvek s foruma. A o "pokojnicima" sve najlepse![]()
Laka erotika.Cudi me da je tako nesto proslo u ovako konzervativnoj sredini,i jos u to vreme.Slavik:Molim vas, vaši komentari na ovo djelo. I malo obrazloženje vašeg komentara.
mi se to hvalimo....frozen1982.:Laka erotika.Cudi me da je tako nesto proslo u ovako konzervativnoj sredini,i jos u to vreme.
P.S.Ako me ne mrzi kasnije cu napisem domaci zadatak,al morate da nazncite dal ocete da izgleda ko da ste vi pisali il ko da je doktor nauka pisao.
Mi smo to realni. :wink:ofelija:mi se to hvalimo....![]()
![]()
![]()