Necete verovati.....

Ma da, svi smo ovde zvanični i šta već. Ako neko beljezga u prazno, možda jednostavno želi da se opusti i sve što radi je podređeno toj svrsi. Pa malko i pretera, kao mrzi da šalje sliku pa izmišlja imam oči ko ova, osmeh ko ona, usne te, grudi one druge, noge treće (i tako kreneš da zamišljaš taj kolaž i vidiš Frankenštajnovo čudovište). Ili kao ima ta i ta uverenja, gotivan lik, voli pčele i cveće, a u stvarnosti tamo neki naci (dobro, voli BELO cveće i ALBINO pčele, ako ima takvih). E sad, ako se neko primi, primio se. I tad mu treba objasniti di mu mesto, sa one strane ekrana, da čita, kucka, i tako to. Ništa više.

E sad, što ovom to izgleda nije jasno/neće da prihvati,... Ma batali net, ne troši pare ni na one oko tebe, nego šljaka, biznis, kriminal, droga, belo roblje, namlati pare, umri mlad i budi lep leš. Nisam to hteo da kažem, već jednostavno ili prekineš sa daljom komunikacijom ili prihvatiš da je ona tu samo za chat priču.

Ma kakvo preterivanje. Ovako, znam jedan par kojima je nešto uspelo. Plus ti i mod, to su dva para. A znam još jednu pogrešno shvaćenu priču. Dakle 2:2, ili 50%, dakle nema većine (ne ubacujem u računicu priče nalaženja za sex, kod nje ili kod njega i te fore).

el ti palo na pamet da te ta devojka mooozhda lagala?....misim mozhda ima neq falinq....znam za razno-razne sluchajeve....tipa mutavi ljudi i chat...hendikepirani...itd...shto ne mora da bue sluchaj...mozhda joj je samo frka....mada sumnjam......

GROF79:
Stvarno se pitam i sam gde je granica covekove gluposti....
I sad kao nešto očajavaš... Brm, sve bi vas trebalo tući da se opametite. Ovako: da ti nije prijalo ne bi toliko pričao sa njom. Dakle imalo je svoju svrhu. I nemaš za čim žaluti. Neko je već spominjao o beljezganju u prazno i o onome drugom. Sad, ako ste pričali klasične Da se nađemo na sex, to mož uvek da ponoviš, RL, fon, net, kako bilo. Pustiš traku i neki put upali. Ako ste zalazili u 'dublje razgovore', otkrivanje sebe, spoznaja drugoga, blah, blah, kučine i trice,... Jeste da tajkav scenario deluje malo gluplje, kao sad imaš razlog za bedaka, otvorio se, a ona (on?) tako... E pa, nije tako. Gledaj to sa pozitivnije strane, rekneš (napišeš) neke stvari koje inače ne bi smeo, oslobodiš se malo, samim tim skineš teret sa sebe, napreduješ kao osoba.

Suština je, nema glupih ljudi, nema pogrešnih postupaka, ne kukaj koliko si potrošio na dopune (ogavno zvuči, uostalom, postoje razni povoljni pretplatnički paketi, te razmisli o njima), ja se ponovo mnogo pravim pametan, ovaj portal i inače služi za iživljavanje... To bi bilo to.

OK. Ovoga puta si bio potpuno u pravu. Samo da Vam kazem da ja zbog nje ne zalim i nemam za cim zaliti samo sam se pitao dokle ce da ide sa tim.{pobogu,pa ja sam jako realan).Ada budem iskren prijalo mi je sve to do nekog trenutka.
Za vikend sam upoznao dve devojke preko palme, sa kojima sam se video za ova dva dana.Znaci kada neko hoce da se vidi on se vidi odmah.Jedna mi se svidela, a mislim da sam i ja njoj. Pa ko zna.........

OK. Ovoga puta si bio potpuno u pravu. Samo da Vam kazem da ja zbog nje ne zalim i nemam za cim zaliti samo sam se pitao dokle ce da ide sa tim.{pobogu,pa ja sam jako realan).Ada budem iskren prijalo mi je sve to do nekog trenutka.
Za vikend sam upoznao dve devojke preko palme, sa kojima sam se video za ova dva dana.Znaci kada neko hoce da se vidi on se vidi odmah.Jedna mi se svidela, a mislim da sam i ja njoj. Pa ko zna.........

snoshaj efendija:
Cuo sam da je ta PALMA rasadnik kurvostija (ko i forum).Cuvaj se.
Ne znam sta da kazem, a da ne uvredim zenski deo populacije...
Znam samo da nemam devojku, a nisam ni glup ni ruzan, zelim da nadjem neku normalnu, i da mi bude super, ali nesto mi se bas neda...A nije palma rasadnik, vec na njoj vidimo sto ovako inace nevidimo.

GROF79:
snoshaj efendija:
Cuo sam da je ta PALMA rasadnik kurvostija (ko i forum).Cuvaj se.
Ne znam sta da kazem, a da ne uvredim zenski deo populacije...
Znam samo da nemam devojku, a nisam ni glup ni ruzan, zelim da nadjem neku normalnu, i da mi bude super, ali nesto mi se bas neda...

Mislish da ima veze?

A normalnu necesh da nadjesh pa da si Albert Dep ili Dzoni Ajnshtajn [svejedno].

Nema mene tamo.
Usput, moj drugar koji je neozenjen je pre mesec dana plasirao broj na neku od tih stanica. Bilo mu dosadno. I javi mu se neka ribica od 22-23 godine, mislim. Pokupi on nju negde u gradu, pice, malo zezanja, dovede je na gajbu, *******, sve regular. Prespavala ona kod njega i ujutro ode. Kad je otisla frajer provali da mu je maznula neku kintu (oko 3000 din) jer je novcanik bio na stocicu pored kreveta i plus je dobio neku infekciju dole-svrbi, pece, bruka. Zvao na njen broj mobilni. Naravno-labud. Nedostupna verovatno zauvek na tom broju.
Kakva su tvoja iskustva?

efendija tebe isprozivali na onoj temi kao mene branili ja sam te samo bnockala mada sam se radovala dok sam citala.mada se kaejm nisam htela da se radujem

nego. KAKO TI GLEDASH NA MUSHKARCE KOJI NE VARAJU SVOJE ZHENE U PRAXI. mislim na seksualnu prevaru

da li su oni idioti?

snoshaj efendija:
Nema mene tamo.
Usput, moj drugar koji je neozenjen je pre mesec dana plasirao broj na neku od tih stanica. Bilo mu dosadno. I javi mu se neka ribica od 22-23 godine, mislim. Pokupi on nju negde u gradu, pice, malo zezanja, dovede je na gajbu, *******, sve regular. Prespavala ona kod njega i ujutro ode. Kad je otisla frajer provali da mu je maznula neku kintu (oko 3000 din) jer je novcanik bio na stocicu pored kreveta i plus je dobio neku infekciju dole-svrbi, pece, bruka. Zvao na njen broj mobilni. Naravno-labud. Nedostupna verovatno zauvek na tom broju.
Kakva su tvoja iskustva?

Kako vam se ne gadi da nalazite takve devojke? Pa jos bez kondoma, svaka cast... Da imalo vredite, takvu ne biste ni motkom takli...

GROF79:
Upoznao sam, odnosno stupio u kontakt sa devojkom putem cata jos u Januar.I sve to nebi bilo tako cudno da smo se mi videli do sada, ili da je rekla videcemo se otom/potom...Ona je uvek pricala te desilo se ovo, te ono, ali sa takvim stilom da sam jos uvek bez reci. Za tako dugo vreme jako smo se zblizili, necete verovati i zaljubili. Ja znam samo njen br. telefona, a ona o meni malo vise..... Sve bi bilo super kao iz bajke(nemogu da pisem sve sta mi je ispricala jer nebi bilo fer prema njoj) da smo se mi videli, ali nismo iako to stalno obecava,iako zavisi samo od nje. Ocigledno je negde problem.... Ja zelim da mi pomognete(nemojte samo reci da sam glup) i da mi kazete vase misljenje"da li mislite da ce se videti na kraju samnom ili ne"
Ma te ribe sa chata se samo femkaju. Zasto bi riba dosla na chat da upoznaje tipa, dolazi da zajebava.
I moja iskustava su slicna: kaze hoce da se vidi, pa joj ti das broj, a ona tebi nece i slicno. Sigurno one tripuju nesto: kakav je taj tip kad trazi ribu preko chata, ali to su predrasude. Uostalom, davale su mi dovoljno podataka da mogu da ih nadjem, mozda im je to taktika, ko zna...

Back