- Poruka
- 45.730
pešadinac solidan, kremanac lvl pro balkanac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pricamo o biznisu, i ja nisam debil btwmoraš prvo ti njemu, pa će on tebi
ja sam dobila preko veze, sredili mi neki stari forumski drugari, al jbg ti moraš da poštuješ quid pro quo
homofobija?luka me brine, na ovakvoj temi pominje gejeve
Galeb bez secera,hvalaEvo ja često nemam vremena za smajliće.
Anđo, oš' čokoladu?
You summoned?hahahahhahahshshshshshhshshsh aj nek posalje i meni ds unovcim na netu, budi brat
opa pravimo pare, dobice 40%
Sve se može podneti ali roditeljski sastanci i vodanje dece po dečijim rođendanima su najteži.
Ova poslednja sa lupanjem to je već jednako naučnoj fantastici/sudskim sporom.
mozda sam ja prikriveni gej a ti vredjas moja tanana osecanja :/ mi smo ugrozeniluka me brine, na ovakvoj temi pominje gejeve
Editiraj quote i skloni link.opa pravimo pare, dobice 40%
pri tom, ja mislim da sam prilično slobodouman , mads u Grckoj da ti ne pricam, sl ti đe postidjujes i cinis da se osecsm neprojatno, previse si sexuslno opterecena, kao da o nicemu drugom ne razmisljas
znaš kad ću sad više da ti sređujem da dobiješ kitu u inboks...
soriška, neću višemozda sam ja prikriveni gej a ti vredjas moja tanana osecanja :/ mi smo ugrozeni
Ne moraš, o tim stvarima se brine @Kćerka Direktora Cirkusa.znaš kad ću sad više da ti sređujem da dobiješ kitu u inboks...
tako si lako odbio moje usluge, potpuno nesvestan mojih sposobnosti
soriska, i ti iz NS? ociglednosoriška, neću više
ti si lik brate xDtako si lako odbio moje usluge, potpuno nesvestan mojih sposobnosti
al dobro, više kita za nekog drugog
nemoj, nek se nastavi tema, iskuliraj, razumem ds te je povredilo u potpunosti, nije u redu, licne uvrede nikad@LBarbara @Serafim @Pinocchio
ako može lock, jer stvarno nije okej da mi neko zbog šaljive teme ovde vređa oca
Kada ne razumete šalu i dovoljno je jedan da skrene s teme vi ostali umesto da nastavite sa šalom krenete njegovim/njihovim putem. Kao omađijani.Опет непристојне теме и вређање мушкараца