Pesadinac
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
Dadoh ovaj tekst supruzi da pročita. Prvo se nasmejala, onda zatresla glavom a onda me znatiželjno pogledala i upitala -feministkinje?
Samo sam slegnuo ramenima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne znam šta je ovo s ljudima danasZar je moguće da sam samo ja ovo shvatila kao šalu i parodiju?
idi otvori negde temu o feminizmu i šibni mi link, pa da čuješ kakvo je moje mišljenje o tomeDadoh ovaj tekst supruzi da pročita. Prvo se nasmejala, onda zatresla glavom a onda me znatiželjno pogledala i upitala -feministkinje?
Umorni?ja ne znam šta je ovo s ljudima danas
Nije sala,ovo je nasilni pokusaj da se zabiberi malo.Umorni?
Moramo nekako da vratimo šalu, šegu i pošalicu međ' ovaj svet.
Pa dobro, na nama je kako ćemo da reagujemo. Svako drugačije reaguje i drmne ga tamo gde ga najviše bolucka.Nije sala,ovo je nasilni pokusaj da se zabiberi malo.
Zna se sta je sala- kroz post se provuce neki smajlic,neka doskocica,neka fora,neka slatka provokacija a ne ovo ..Pa dobro, na nama je kako ćemo da reagujemo. Svako drugačije reaguje i drmne ga tamo gde ga najviše bolucka.
Tebe drmnulo na sarmu, mene na smaračke roditeljske sastanke. Vidiš da svaka reč deluje na nas drugačije. Savršen primer.
bukvalno nema ko ne može da bude učesnik na ovoj temiPa dobro, na nama je kako ćemo da reagujemo. Svako drugačije reaguje i drmne ga tamo gde ga najviše bolucka.
Tebe drmnulo na sarmu, mene na smaračke roditeljske sastanke. Vidiš da svaka reč deluje na nas drugačije. Savršen primer.
posle nasilni mozes da dodas i "prezanimljivi"ja sam nasilni pokušavač zabiberavanja ljis čorbe
mogla bih ovo u potpis
i onako više ne sedim mirno i samo mirišem cveće
Evo ja često nemam vremena za smajliće.Zna se sta je sala- kroz post se provuce neki smajlic,neka doskocica,neka fora,neka slatka provokacija a ne ovo ..
smajlići više nisu deo mog forumskog identiteta, a parodija je zapravo vrsta šaleZna se sta je sala- kroz post se provuce neki smajlic,neka doskocica,neka fora,neka slatka provokacija a ne ovo ..
Nikada ti više neću poslati kitu u inbox, prekrižena si za sva vremena.izvinite za naslov, naterali me : (
dakle, zašto većina muškaraca očekuje da im žena kuva ručak i pere veš i rađa decu i čisti im kuću i ide u kupovinu i organizuje odmore i dočekuje goste i sprema slave i mesi pitu i zavija sarmu i pere zavese i briše im obuću i pegla im košulje i bude uvek raspoložena za seks i menja posteljinu i čuva decu i ide na roditeljske sastanke i ima lepe nokte i lepu frizuru i da nije debela i da bude uvek nasmejana i da ne prigovara ništa i da nema muških prijatelja i da im ne zvoca što idu u kafanu i što idu na utakmice i što dolaze kući pijani i da im ne zvoca što hrču i što im smrde noge i da ne očekuje od njih da se tuširaju baš svaki dan i da budu okej sa tim ako on nekad lupi šakom o sto ili o njenu glavu?
a žene žele samo da muškarac zarađuje malo više od njih i ništa više
baš nepravedno, jel da?
hoću, hvala na sugestijiposle nasilni mozes da dodas i "prezanimljivi"
da nisi student možda?ovo je teska generalizacija, protestujem xD
nisam bas tako mladda nisi student možda?
kao i da postoji bolja kita od one koju si mi već poslaoNikada ti više neću poslati kitu u inbox, prekrižena si za sva vremena.
hahahahhahahshshshshshhshshsh aj nek posalje i meni ds unovcim na netu, budi bratkao i da postoji bolja kita od one koju si mi već poslao
tako da se ne sekiram ni najmanje, jer zašto bih želela s konja na magarca
izvinite za naslov, naterali me : (
dakle, zašto većina muškaraca očekuje da im žena kuva ručak i pere veš i rađa decu i čisti im kuću i ide u kupovinu i organizuje odmore i dočekuje goste i sprema slave i mesi pitu i zavija sarmu i pere zavese i briše im obuću i pegla im košulje i bude uvek raspoložena za seks i menja posteljinu i čuva decu i ide na roditeljske sastanke i ima lepe nokte i lepu frizuru i da nije debela i da bude uvek nasmejana i da ne prigovara ništa i da nema muških prijatelja i da im ne zvoca što idu u kafanu i što idu na utakmice i što dolaze kući pijani i da im ne zvoca što hrču i što im smrde noge i da ne očekuje od njih da se tuširaju baš svaki dan i da budu okej sa tim ako on nekad lupi šakom o sto ili o njenu glavu?
a žene žele samo da muškarac zarađuje malo više od njih i ništa više
baš nepravedno, jel da?
moraš prvo ti njemu, pa će on tebihahahahhahahshshshshshhshshsh aj nek posalje i meni ds unovcim na netu, budi brat