Nećemo vam dati Srbiju! Vučić zagrmeo iz Sava centra, nema kraja aplauzu!

e jesi duhovit... zato imamo diktatorra nasuprot ulice, koji preti sa kobrama, dok nudi stanove nezaposlenima
imamo hrvaticu anu bo je ko je doveo koja nam ispira pamet sa hrvatima, dok botovi kakofonisu na netu

:thumbdown:
cisticete ulice, to vam ne gine - sekto!
Tradicija vlasti i vladanja u Srbiji se sastoji od kroato-jugoslovena od oktobra 1944_2024 znaci preko 80 god i sad ce neki protesti iz 2024,2000,1996,1991...da nesto promene...vazi...

Tradicija vlasti i vladanja u Srbiji se sastoji od kroato-jugoslovena od oktobra 1944_2024 znaci preko 80 god i sad ce neki protesti iz 2024,2000,1996,1991...da nesto promene...vazi...
samo neka nas ana keca u zdrav mozak i dalje, pa cemo da vidimo jos, neka grakce u glas sa ivanom kekin;)
dosla u srbiju sa hvara, pa stisla zena vlast, ne da, sad je njena, ko sljivi srbe studente, oni su HOS, aha, vazi z:mrgreen:

samo neka nas ana keca u zdrav mozak i dalje, pa cemo da vidimo jos, neka grakce u glas sa ivanom kekin;)
dosla u srbiju sa hvara, pa stisla zena vlast, ne da, sad je njena, ko sljivi srbe studente, oni su HOS, aha, vazi z:mrgreen:
ok..posle nje ce da dodje ovde u Beograd u fotelju isto neki croato-jugosloven ili izBosne...potomci ustaske bojne ili VI Licke i VIII Banijske...intelektualci i industrijalci iz kraljevine iz Beograda,Novog Sada,Nisa su od 1944 u Cikakgu,Sidneju,Britanijii ne pada im na pamet da se vracaju u Tamni Vijlajet,,,prevario je par komada cika Sloba i SPS...90-ih ...sad potomci njihovi vise i nisu Srbi ustvari jesu al...ne u Srbiji

Невероватно ми је да нико није отворио тему о дебаклу који се синоћ десио у Сава Центру.

https://www.alo.rs/vesti/politika/1000444/aleksandar-vucic-sava-centar/vest

NEĆEMO VAM DATI SRBIJU! Vučić zagrmeo iz Sava centra, nema kraja aplauzu!(VIDEO)​

Autor: Veljko Petranović
Vesti
25.12.2024
18:52
121
Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić poručio je danas na tribini SNS sa mladima "Budućnost, a ne prošlost", u Sava centru, da je sada kada bi mnogi hteli da nas vrate u prošlost potrebno da pokažemo odlučnost, kao i da se patriotizam pokazuje delima i u teškim trenucima

NEĆEMO VAM DATI SRBIJU! Vučić zagrmeo iz Sava centra, nema kraja aplauzu!(VIDEO)

- Mladi ljudi, ono što je najvažnije tiče se vas. Ne mogu da vam podilazim i pričam ono što želite da čujete, mladost donosi brojne obaveze i odgovornosti. Posvetite se učenju jer svi uvek možete da izgubite i uvek neko nešto može da vam uzme, osim znanja. Bez tog znanja, nećete uspeti u životu - ukazao je Vučić.

Kako kaže moraćemo da se borimo za više pravde, za ljude koji imaju ideale, ciljeve, koji maštaju o pristojnoj Srbiji koja se neće stideti sebe, koja će nastaviti da se razvija, u kojoj će da se poštuju nastavnici i stariji - kazao je predsednik.
apad-sprovodi-obojenu-revoluciju-u-srbiji.1019145/

ПреЦедник је урадио одличан посао.

Никада се супротстављене фракције нису у овој мери слагале око једне ствари - мора да оде...

То и јесте посао председника, да уједињује...

Млађи референти

Prilozi

• Screenshot_20241226-145011.png
    Screenshot_20241226-145011.png
    715 KB · Pregleda: 5
Ali meni nekako nejasno,...ovi kontra-Vučić izgleda zive samo po internet platformama. U realnom zivotu sve ljude koje znam ili su zauzeti svojim poslom ili glasaju za Vučića?!
A onda se sretnes sa novo dijagnozom ovako...
Mislim, ko slike ljudi izbacuje po internetu i na osnovu faca ili izraza izvlaci u sopstvene politicke zakljucke🤣🤣🤣

у ЗРЕЊАНИНУ није проблем Водовод,сам по себи.
Ја колико сам успео да чујем,тамо је Арсен упао у земљиште,водотокове..и то никад неће се може санира.
А одакле Арсен тамо..то треба питати оне што гаје те модификоване Житарице и чему уопште служи тај Арсен,ко га гаји и зашто...мени непознато
Nema to veze.
Potiče iz sedimenata ispod zemlje.

Vučić - kovid maske 1:0
Vučić - prevremeni izbori 1:0 (agr. 2:0)
Vučić - eko rudari 1:0 (agr. 3:0)
Vučić - lažni studenti (poluvreme)

Baš volite da vas Vučko puni? :D
Додај Вучић - Курти 0:10
Ал вам шиптар пуни "свемогућег". :namcor:

Ali meni nekako nejasno,...ovi kontra-Vučić izgleda zive samo po internet platformama. U realnom zivotu sve ljude koje znam ili su zauzeti svojim poslom ili glasaju za Vučića?!
A onda se sretnes sa novo dijagnozom ovako...
Mislim, ko slike ljudi izbacuje po internetu i na osnovu faca ili izraza izvlaci u sopstvene politicke zakljucke🤣🤣🤣
E vidiš, ja npr. znam samo dve osobe koje glasaju za AV. Jedna glasa kako joj se kaže (član porodice je u stranci) ali apolitična je, a druga veruje (ne pričamo zato o politici). A svi ostali koje znam, ne podnose AV (da ne kažem mrze).

Vlast se gubi i dobija na izborima

Opozicija samo sebe treba da krivi sto ih narod nece i pored ovako lose vlasti
Nije stvar u tome da ih toliko narod mozda nece, nasao bi se vec neko prihvatljiv svima, nego i nemaju priliku gde da kazu i deluju kad su sve televizije "zarobili" ovi iz vlasti. A ono sto se daje termin pred izbore, smesno je.

Back