DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.463
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maloletna deca su poslata od roditelja u školu da savladaju nastavni program.Imaš u srednjoj školi i punoletne osobe. Ali, bitno je da se knjige čitaju. Naravno, ti to nisi hteo tokom "školovanje" pa si završio u magacinu Delez grupe. Eto, i tvoji su došli na vlast, ali im takvi kao ti ne trebaju. Tuga.
e, do sada sam se smejao na temi, i sad si ti pametni sns-ovac nasao da mi skidas osmeh? samo skreces teme! vidi sta je tema, samo bez ironije i sarkazma kao na ovoj temi alteraСамомрзећи Србин је термин који означава припаднике српског народа који не могу да поднесу да буду припадници народа који је обележен на Западу као агресор и непожељан те заступају ставове других група.[1]
Ooooo stigo Cowboy!e, do sada sam se smejao na temi, i sad si ti pametni sns-ovac nasao da mi skidas osmeh? samo skreces teme
Већ замишљам - Ђилас копа канал за каблове, АВ затрпава, али се Весић сакрио и нема ко да полаже каблове.Сто пута сам писао! Национални Затвор по угледу на Салвадор је најисплативија инвестиција! Не бих мењао ни локацију ни мањи део предвиђених грађевинских радова.
И повеће пољопривредно ограђено земљиште, да не би џаба јели храну из фундуса.
kada dodjemo u fazu da smo ZA, ja se ne trpam u politiku;Tamo za Trumpa ovde za demokrate
Zamisli pobede studenti i izbace te sa radnog mesta?Већ замишљам - Ђилас копа канал за каблове, АВ затрпава, али се Весић сакрио и нема ко да полаже каблове.
Budaletina...
aCA Raspad
ma, jok, realno najbolje da vas srusimo sa vlasti, i pohapsimoHajde da maśtamo...
Samo ti pozdravi Daneta Djujića kad ga sretneš u Americima, jok, realno najbolje da vas srusimo sa vlasti, i pohapsimo
jel su policija i vojska presle na nasu stranu, jel aljek zapomaze jos kobre moje grizite,davite decu? a lanuo je politicki pedofili, secas se? a ko je sada pol. pedo? ON, AV.
Al si se uskurchio, isparenja iz one tvoje jame ti udarila u glavu.Maloletna deca su poslata od roditelja u školu da savladaju nastavni program.
Politika nije nastavni program.
Politiĉki ostrašćeni nastavnici rešavaju sudoku u toploj zbornici dok tudju decu šalju na saobraćajnice da lome ljudima kola a sasvim legitimno tuda prolaze.
Bolesno.
OTKAZ STRANAČKIM NASTAVNICIMA!
NEK IH STRANKA POJI I VODI NA ISPAŚU
700k ovih kadrova + od 1.7 mil penzionera ima sigurnih 1.5 mil glasova...jel posle njega ako padne ovih 1.5 mil smartaju da nece biti penzija ako dodju neki drugi...znaci AV i SNS imaju na bilo kojim izborima sigurnih 2.2 mil...+ par stotina hiljada Roma,besposlicara, kockara,narkomana i alkoholicara....2000 din + zejtin,prasak,upaljac,samar,sut u dupe....(i naravno oko 50% apstinenata koji ni 90-ih nisu izlazili na bilo koje izbore = ubednljiva pobeda SNS-a ...nema sanse da bilo koja opozicija prismrdi..do bilo koje fotelje...У среду је Александар Вучић позвао “младе” у Сава Центар, на скуп “Будућност, а не прошлост”, као део “шире иницијативе за дијалог са младима“.
На том скупу окупили су се сви, само не млади
pa da vidimo malo ko to sve je nama isao da slusa aljeka u strava centar:
Вучић у страху довео батинаше да га чувају од СНС функционера и одборника! (ФОТО)
Dobro, bre, Stole, zar ne vidiš da je čak i Av shvatio da ne traba više čačkati mečku, nego samo obećava darove studentima.Maloletna deca su poslata od roditelja u školu da savladaju nastavni program.
Politika nije nastavni program.
Politiĉki ostrašćeni nastavnici rešavaju sudoku u toploj zbornici dok tudju decu šalju na saobraćajnice da lome ljudima kola a sasvim legitimno tuda prolaze.
Bolesno.
OTKAZ STRANAČKIM NASTAVNICIMA!
NEK IH STRANKA POJI I VODI NA ISPAŚU
da nije oteo medije ne bi svima njima oprao pamet, a to znaci ulica, i studenti, pa redom strajkovi po strukama, kako sam i rekao, nema druge... ili odustajenje od svega, a za 10-20 godina ko poslednji izadje samo neka ugasi svetlo700k ovih kadrova + od 1.7 mil penzionera ima sigurnih 1.5 mil glasova...jel posle njega ako padne ovih 1.5 mil smartaju da nece biti penzija ako dodju neki drugi...znaci AV i SNS imaju na bilo kojim izborima sigurnih 2.2 mil...+ par stotina hiljada Roma,besposlicara, kockara,narkomana i alkoholicara....2000 din + zejtin,prasak,upaljac,samar,sut u dupe....(i naravno oko 50% apstinenata koji ni 90-ih nisu izlazili na bilo koje izbore = ubednljiva pobeda SNS-a ...nema sanse da bilo koja opozicija prismrdi..do bilo koje fotelje...
otete medije? e pa nisu ovo 90-e..omladina ima internet i alternativne medije...al ovih 700k + 1.5 mil penzosa..su zbog interesa i neke crkavice na drzavnoj sisi za prezivljavanje i lekove sigurna baza da SNS i AV pobedjuje...ako treba mogu izbori da se organizuju na 3 meseca...oni su vecina glasackog tela...ta omladina na dan glasanja trezni se od alkohola ili gudre tako da ne ucestvujuda nije oteo medije ne bi svima njima oprao pamet, a to znaci ulica, i studenti, pa redom strajkovi po strukama, kako sam i rekao, nema druge... ili odustajenje od svega
E aj dosta te populistiĉke fore ako ovo onda je to zbog ono a ako je ono onda je to zbog ovo.Dobro, bre, Stole, zar ne vidiš da je čak i Av shvatio da ne traba više čačkati mečku, nego samo obećava darove studentima.
Znaš da nema svinjarije koja se njemu gadi da je ne bi učinio za svoju zadnjicu. Ako je ipak ne uradi, to je zato što ne sme, ili je izračunao da će mu to pogoršati situaciju.
aha, opoziciji znaci internet, a sns-u nacionalne televizije, a kako smo dosli do toga? one su im dedovina?otete medije? e pa nisu ovo 90-e..omladina ima internet i alternativne medije...al ovih 700k + 1.5 mil penzosa.
ok i da se puste jelte te medije da nema AV-a i Sns-a 24h na TV nego samo 23h...ovi sto pijance,cepaju narodnjake pod satorom,kockaju u mozzart i slicno kladionicama,izvlace linije, oni i ovako i onako nece glasati....izlaznost u SRB je u zadnjih 30 god oko 50-ak % - ne vidim da ce za 6-12 meseci taj trend da se promeni....matematika je jasna ....6.8 mil Srba za glasanje oko 5 mil.....50 % apstinenata....2.4 mil glasaca...aha, opoziciji znaci internet, a sns-u nacionalne televizije, a kako smo dosli do toga? one su im dedovina?
neme slobodnih izbora dok su mediji javni servis sektini
znaci privatne televizije neka su kurte i murte, ali javni servis ne moze da bude sektin, ali ga svi placaju kroz pretplatu