ТТТТ
Aktivan član
- Poruka
- 1.402
БРАВО ЗА ДОН МИЛА ЂУКАНОВИЋА, ЦРНОГОРСКОГ ТИТА!
И ти Комшо цениш да је Мило у овој фази,а?
БРАВО ЗА ДОН МИЛА ЂУКАНОВИЋА, ЦРНОГОРСКОГ ТИТА!
Sećam se kako je tvoj predsednik 2006. bio razočmaran kada se pročulo da Nezavisnost vodiNazalost mislim da je sada kasno.
Trebalo je mnogo ranije disciplinovati iskvarene korumpirane Srbe.
Ako se ovaj trend nastavi svako srpsko selo ce da formira neku novu naciju i autokefalnu crkvu.
Мило јесте Брозова школа, само комуњарама може да падне на памет да црквену имовину отимају и претварају у државну.То ће се завршити као и комуно напад на СПЦ.
Google, zakon o slobodi vjeroispovijesti, prvi link.A jel' pročitao neko taj zakon?
Pa eto, čovek kaže da ne otima, da će moći da je koriste.
To samo sveštenstvo tvrdi da otima.
Ali neće moći da je prodaju(onu za koju ne mogu da dokažu vlasništvo), da zidaju hotele, da ne plaćaju porez, da ne evidentiraju prihode.
Da je neke pameti u Srbiji da to isto uvede SPC.
Ako se SPC i Turska PC ujedine na kanonski valjan način pa se ta nova crkva nazove Sveturska pravoslavna crkva molim lepo Hram Svetoga Save bi bila u vlasništvu Sveturske pravoslavne crkve, kao što su mnogi crkveni objekti u vlasništvu Rimokatoličke crkve. Uzdizaču škorpije.To bi bilo kao da neko proglasi Hram Svetog Stivena na vračaru da je to "Turska pravoslavna crkva."
Kako turska kad to nije turska, pitate se vi. Pa istom logikom rukovodi se pravoslavni imperator Krivokapić.
Pazi zajebana situacija, nit ovi da izdaju i prodaju se a nit Milo Natovac da popusti jer je narod na ulicama ...Google, zakon o slobodi vjeroispovijesti, prvi link.
Milo tetovac...Pazi zajebana situacija, nit ovi da izdaju i prodaju se a nit Milo Natovac da popusti jer je narod na ulicama ...
Jedno je sigurno, vodje Milo i Vučić se tajno dogovaraju šta dalje. Vlast pa sve ostalo .
Pročitah na brzinu... ako sam dobro razumeo, oni sada mogu da oduzmu imovinu kome god hoće i prevedu je u državnu svojinu (osim ako imovina već nije upisana kao nečija u katastar), ali zajednica koja je koristi ima pravo da nastavi da je koristi?Google, zakon o slobodi vjeroispovijesti, prvi link.
Не, него је твоја СПЦ у тој фази (једна нога одсечена а сада ће и друга) јер тражи да се врати закон из 1977.
Jel ima nesto o porezu ?Pročitah na brzinu... ako sam dobro razumeo, oni sada mogu da oduzmu imovinu kome god hoće i prevedu je u državnu svojinu (osim ako imovina već nije upisana kao nečija u katastar), ali zajednica koja je koristi ima pravo da nastavi da je koristi?![]()
Pa ne bas svima jer su sa Muslimanima i Katolicima potpisali neke ugovore da ih ne diraju.Pročitah na brzinu... ako sam dobro razumeo, oni sada mogu da oduzmu imovinu kome god hoće i prevedu je u državnu svojinu (osim ako imovina već nije upisana kao nečija u katastar), ali zajednica koja je koristi ima pravo da nastavi da je koristi?![]()
Mogu tj. po zakonu moraju da oduzmu imovinu svim vjerskim zajednicama koja je sagrađena prije 1918. godine. Dakle svi su jednako pogođeni.Pročitah na brzinu... ako sam dobro razumeo, oni sada mogu da oduzmu imovinu kome god hoće i prevedu je u državnu svojinu (osim ako imovina već nije upisana kao nečija u katastar), ali zajednica koja je koristi ima pravo da nastavi da je koristi?![]()
Ko je napravio ovu fotomntazu....ccccДобар текст о типовима "задуженим за истину" написао је Милета Светозаревић;
Апел 88: Диктатор не смије пасти
Апел 88 је потписало много живописних ликова из региона који су лиценцирани са Запада за бављење истином
Од ИН4С
21/01/2020 06:30
фото: nacionalist.rs
Zašto Crkva ne bi plaćala porez državi? Zar svijet još živi u feudalizmu gdje Crkva nije odgovarala nikome?Naravno da otima jer to što će moći da koriste ne znači da neće morati da plaćaju naknadu za korištenje nekome.
Jer više nisu vlasnici sopstvenih objekata već podstanari. To je klasično razbojništvo i pljačka ravna nacističkoj otimačini.