TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 29.380
Cuti ne seri. Vucic glavnom dileru ni ime ne sme da pomene.O tebi i da ne govorim;
A ko je taj?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuti ne seri. Vucic glavnom dileru ni ime ne sme da pomene.O tebi i da ne govorim;
Nećemo dozvoliti da nam droga pojede decu ni u osnovnoj, srednjoj niti na fakultetu. Zato donosimo drakonske zakone.
- Onako kako su zakoni regulisani u Nemačkoj, mi ćemo da propisujemo iste zakone, samo malo strožije. Mi smo rešili da ako bilo ko bude uhvaćen da prodaje drogu ima da ide u zatvor na 5 godina. Drugi put ako ga uhvate, ide kazna na sedam i po godina minimalno - rekao je predsednik Vučić.
https://informer.rs/vesti/politika/...ga-pojede-decu-zato-donosimo-drakonske-zakone
Што, имаш нешто?droge treba legalizovati. zavisnici treba da imaju ustanovu gde ce da dobiju najkvalitetniju robu
Није то довољно!sta imas protiv narkomana. obicno su to ljudi sa velikim problemima. kaznjavanjem im neces pomoci. daleko bolja opcija je psihoterapija i dostupnost droge recimo u nekim drzavnim ustanovama, gde bi je dobijali besplatno.
Jedino pametno sto su napravili to jesre ovaj paket mera za kriminalce i njihove kazne.
Боље је да деца поједу дрогу!Nećemo dozvoliti da nam droga pojede decu
Kad je droga u pitanju ja bi za dilere uveo to onako šerijatski.
Desna ruka na panj pa nek kmeči. Posle leva.
Svidjaju mi se neke stvari iz tog šerijata
Није то довољно!
Треба им обезбедити и смештај, бесплатну лекарску помоћ, лајт шоу у Центрима за фикс, и разумевање средине за њихове проблеме...
Правда за ђанкозе, џаба да се "возе"!
Nećemo dozvoliti da nam droga pojede decu ni u osnovnoj, srednjoj niti na fakultetu. Zato donosimo drakonske zakone.
A na ulici? Vise je narkomana na ulici nego u osnovnoj, srednjoj i na fakultetu.Gofno p*edersko....
Нећемо дозволити да нам дрога поједе децу,а по градовима се грађани самоорганизују у одбрани од дилера.
A na ulici? Vise je narkomana na ulici nego u osnovnoj, srednjoj i na fakultetu.Gofno p*edersko....
zakon samo vazi ako te ufate da prodajes drogu zato se pripazi..
prvo da se testira vučko...dnevno radi po 26 časova...mora da ima neku dodatnu energiju
i da se drogira on je zrtva i njega treba leciti a u tvorza zna se kog treba strpati..