Nece vise LoLa voleti do bola... :)

stella93

Ističe se
Poruka
2.948
e 'vako
zanima me da li ste se nekada pokajali sto ste nekoga voleli, i zakleli se da nikada vise necete to raditi na isti nacin? Ne mislim samo na decka, devojku vec eventualno i na neke idole, poznate licnosti koje gotivite, omiljene pevace, bendove itd... Sta u takvoj situaciji obicno radite?

da vam dam svoj primer
ja sam do skora jako gotivila Emira Kusturicu i sve sto on radi a onda sam ga upoznala i skroz se razocarala, sad mi se u neku ruku i gadi da pogledam neki njegov film koji sam ranije gotivila...

ajd pisite :mrgreen:

Jesam, 3125123 puta, onda upoznash novu osobu, bolju, zreliju, vishe odgovarajucu tebi... i skontash da volish vishe i dublje nego pre.
Tako da... te fraze "ah, ja nikad vise necu tako voleti.... ovo sad mi je najveca zivotna ljubav", su dobre dok ne upoznash nekog do kog ce ti vishe stati nego do prehotnog/prethodne.... ;)

Inache, slazem se za Kustu... zao mi je sto je covek svoj intelekt i talenat iskoristio da se slihta "vecini" u Srbiji... umesto da fura svoje ideje... a ne sumnjam da ih je imao...

Jesam, 3125123 puta, onda upoznash novu osobu, bolju, zreliju, vishe odgovarajucu tebi... i skontash da volish vishe i dublje nego pre.
Tako da... te fraze "ah, ja nikad vise necu tako voleti.... ovo sad mi je najveca zivotna ljubav", su dobre dok ne upoznash nekog do kog ce ti vishe stati nego do prehotnog/prethodne.... ;)

Inache, slazem se za Kustu... zao mi je sto je covek svoj intelekt i talenat iskoristio da se slihta "vecini" u Srbiji... umesto da fura svoje ideje... a ne sumnjam da ih je imao...

Ajde ne seri svega ti, najveći je srpski režiser svih vremena - plus onolike nagrade, plus sjajni koncerti sa No smoking orchestra

čekaj, znači po tvom mišljenju, neko ko voli Srbiju i ko ode na miting protesta protiv nezavisnosti Kosova, ne fura svoje ideje nego se uvlači "većini"? Ajde mi anvedi jedan njegov film gde se uvlačio bilo kome, molim te, pametnjakoviću - JEDAN FILM

i još nešto - ne mogu da verujem da po tvom mišljenju neko ne sme da ima političko mišljenje. Šta, smeta ti što je otkrio da su mu preci Srbi, i što je javno, iako je do tad živeo u Bosni, prešao na srpsku stranu?! E to je dečko hrabrost, ogromna, herojska, vredna divljenja - na koju takvi pikavci od ljudi poput tebe nikad ne bi bili spremni

Ne bi em čudilo da voliš Srdjana Dragojevića, koji je najveći **** kog je kinematografska scena ikad videla - uvlači se u dupe čedici i tadićevcima, što je stoput gore... ili ovaj Filipović, što je režirao "Šišanje"

to su, druže moj konformisti, a ne Kusta koji je uradio ono što živ čovek ni u snu ne bi smeo, i plus je najbolji režiser.

Navedi film - toliko.

Poslednja izmena:
Jes dobar režiser, al ga lično ne volim zbog tematike njegovih filmova.

Dobar je Srdjan Dragojević, al samo kad su njegovi bajatiji filmovi u pitanju, i od novijih "Sveti Georgije", ostalo je za keš i dotični organ.
Filipović je reditelj od juče, tako da nije za spominjanje.

Šta je dobro u "Sveti Georgije ubiva aždahu", osim naziva, molim te?

Prikazao je srpske ratnike iz WW1 kao gomilu bogalja, jadnika i slepaca, dok austrijskih vojnika ni na vidiku - pa zaključi

samo da bi na kraju "trijumfalno" završio - "i tako kroz ceo 21. vek", pljunuvši na čitavu našu istoriju, kao da smo mi divljaci, bogalji i slepci. Za mene je Živojin Mišić i dalje heroj - iako za Srdjana Dragojevića, koji je običnim ljudima plaćao 40 evra da učestvuju na gej paradi, ništa nije sveto. To je nagori uvlakački, propagandni film, koji srpski narod prikazuje kao divljake i slepce.

NE OPRAVDAVAM!

P.S. Za starije filmove se slažem.

nikada nisam imala idole
debilno mi je velicati i sliniti za neko osobom koju vidjas jedino na tv-u
njah
glupos'
e sad, sto se tice realnih osoba....xm.... svaka veza je nesto drugo, razlikuje se od prethodne, naravno, i iz svih tih ispala, neuspeha i losih situacija se uci, da bi ubuduce bilo bolje i to tako...
nikada mi se nije desilo da se pokajem zbog nekih stvari koje sam uradila za nekog i da na kraju kazem sama sebi 'e, dusice, govedo jedno mosusno, nece moci dalje 'vako, katanac na srce pa cepaj dalje!'
stojim iza svih svojih reci, postupaka (dobrih i losih)
ako Stvarno i iskreno volis nekoga, ne postoji teorijska sansa da se posle toga kajes zbog necega(sto si osecala, radila, sta vec), jer ako do toga dodje, onda skapiras da tvoja osecanja i nisu bila tako jaka
i ako te ta osoba izneveri, spusti na zemlju, skine ti ruzicaste naocare i zgazi ih, ti iz cele price izlazis povredjena, okej, ali je jos gore ako sve pozitivne emocije koje si imala pretocis u mrznju
tako to ne ide

e, ovo sto rekoh za idole...okeee, fino je imati nekoga na koga ces se ugledati i zeleti da sledis njegov put, ali mislim na osobe koje su stvarno ucinile nesto dobro
i dalje ne kapiram ljude kojima su idoli muzicke, filmse, sapunicarske zvezde i sl.
sto neko ne odabere za idola Maksimovicku, Ajnstajna i sl......
pffffffff

911s [SK];15942566:
Pa prikazao je jedan mentalitet koji, moraš se složiti, baš i nije za pohvalu, jedino što je jako specifičan. Ja prvi volim svoj narod, al da smo divljaci - jesmo.
"MNA 1" ne možeš ubrati u ozbiljne filmove. :confused:

Divljaci?

Islamisti su (u odredjenim krugovima), druže divljaci, a naša religija jedna od najliberalnijih. Po kom smo to mi parametru divljaci? Ko se borio u Prvom svetskom? Bogalji, slepci, ko? Sad ćeš ti reći da je Gavrilo Princip divljak - a opšte je poznato da su "civilizovani" Austrougari samo čekali povod, i da ovaj nije bacio bombu, već bi nešto izmislili.

U "Lepa sela lepo gore" je prikazao stvari objektivno, bez blaćenja bilo koga. U "Ranama" je prikazao samo jedan sloj društva za vreme devedesetih, nikako sve Srbe. Generalizovao si bez pardona.

"MNA 1" nije ozbiljan film, ali je svakako medju njegovim najboljim delima.

nikada nisam imala idole
debilno mi je velicati i sliniti za neko osobom koju vidjas jedino na tv-u
njah
glupos'
e sad, sto se tice realnih osoba....xm.... svaka veza je nesto drugo, razlikuje se od prethodne, naravno, i iz svih tih ispala, neuspeha i losih situacija se uci, da bi ubuduce bilo bolje i to tako...
nikada mi se nije desilo da se pokajem zbog nekih stvari koje sam uradila za nekog i da na kraju kazem sama sebi 'e, dusice, govedo jedno mosusno, nece moci dalje 'vako, katanac na srce pa cepaj dalje!'
stojim iza svih svojih reci, postupaka (dobrih i losih)
ako Stvarno i iskreno volis nekoga, ne postoji teorijska sansa da se posle toga kajes zbog necega(sto si osecala, radila, sta vec), jer ako do toga dodje, onda skapiras da tvoja osecanja i nisu bila tako jaka
i ako te ta osoba izneveri, spusti na zemlju, skine ti ruzicaste naocare i zgazi ih, ti iz cele price izlazis povredjena, okej, ali je jos gore ako sve pozitivne emocije koje si imala pretocis u mrznju
tako to ne ide

Ja ne kapiram likove koji nakon propasti veze sebe preispituju unedogled. Ono, po ceo dan misle: "gde sam pogrešio?"

Treba biti čvrst kao čelik, i samo nastaviti dalje. Zabiti u sebe, ili izbaciti u tišini, i furati dalje, jer takve stvari koče.

Ja ne kapiram likove koji nakon propasti veze sebe preispituju unedogled. Ono, po ceo dan misle: "gde sam pogrešio?"

Treba biti čvrst kao čelik, i samo nastaviti dalje. Zabiti u sebe, ili izbaciti u tišini, i furati dalje, jer takve stvari koče.

'posle jjebanja nema kajanja', mada bi ovde prikladnije bilo 'za prosutim mlekom zaludno je plakati' kekekeke
ma bre, isuvisna akumulacija takvih emocija i lupanje o zid nakon pucanja je go ******
da je valjalo, ne bi se zavrsilo
i cao
picis dalje, jes, k'o da ces d'umres bez njega(nje)
onaj fazon, sta te ne ubije,cini te jacim
ojsaaaaaaaaaaaaa

Divljaci smo mi kao narod, nevezano za radnje tih filmova (mada se po nekim detaljima da primetiti), izadji na ulicu i gledaj malo svet oko sebe pa slaži sebe i ne reci da smo divljaci. Sticajem okolnosti mi je posao takav da dnevno dodjem u susret sa nebrojenim glupostima i idiotlucima, za šta je zaslužen naš mentalitet divljaka i naroda koji hronično ima najstrašniji bol u odredjenom organu da je to neverovatno. Nisam spominjao religiju i svetske ratove.
Austrougari bi naravno tražili svaki povod, ali to ne menja činjenicu da Princip jeste divljak jerbo će on da ratuje protiv imperije. Gledajući našu istoriju, uvek smo prolazi najgore i to uvek zbog našeg kurebecanja kada nismo imali čime (a kada smo imali najmanje smo uradili).
Ali dobro, to nije tema ovde, da ne idemo u off.

Nisam znao da imaš svoj memorijalni centar :)

Verujem, naravno - i to nije stvar spora. :) Devijantne formulacije reči i rečenica upropašćavaju nečiji šarm i snagu.

Ista je stvar kad neko preterano koristi poštapalice ili šatrvački, utrovački jezik - deluje unakaženo, i ja ne mogu to slušati

Jednom sam se tako izdrao na jednog lika, i počeo da udaram čašom o sto jer mu je svaka druga reč bila: "tebra, mojne, zipa". Iz zezanja je okej, al' konstantno...

tako i to "kekeke" - kad riba onako spontano se nasmeši i kaže "hehehe", sve kul - ali kekeke - enkako mi je razmrvljeno, razbucano, tvrdo i oštro, neprivlačno

Pobesneo sam, najblaže rečeno

SK - Da nije tog kurobecanja, sad bi se ti molio Alahu i nosio turban na glavi

zato umukni.

Pa, to je upravo kurobecanje o kom govoriš - digla se kuka i motika, da razvali usrane Turkineze

ti bi verovatno sedeo pored ognja i guzio se glavnom agi, i plaćao harač, dok bih ja ratovao po planinčugama i vodio svoju četu

istoriju kreiraju divljaci, a ne šuntavi i mlakonje - pa i petog oktobra smo videli gomilu divljaka na delu, da se ne lažemo

Stavljaš mi u usta reči koje ja nisam ni rekao, ili u prevodu - izmišljaš. ;)
Turke nisam ni spominjao. Čak i smatram da je naš narod vodio dobru i unutrašnju i spolju politiku otprilike do... 1914-te, posle toga sve katastrofa, namere i ciljevi dobri ali loše sprovodjenje u delo. Dobra politika se vodi na drugačiji način, a ne ubistvom prestolonaslednika ili premijera.
Ni ne sporim da su petog oktobra bile horde divljaka u akciji, ali i to je opet generalizovanje i predstavljanje poente tih dogadjaja u vidu divljaka.
Ono što ne kapiraš a što mene najviše boli je da smo takav narod - kakav god sledeći oktobar da bude drastičnih promena u dobrom pravcu neće biti jer smo jednostavno takvi. Da, složićeš se, živimo mi dobro sad ili smo živeli "vrhunski" pre 30 godina, ali u odnosu na Katangu, a ne u odnosu na ove odmah pored nas.
Naravno nećeš me razumeti pošto nekako previše crno-belo gledaš stvari i kod tebe sredine nema, ali to je već neka druga stvar.

Bošnjaci su veći divljaci od nas - hihi, to je valjda jer su potekli od nas, pa malo evoluirali :)

Inače - rat je bio neminovan, zbog divljačkih ekspanzija AG, pa te priče o divljaštvu ostavi za kasnije - i bolje što se što pre pokrenulo, da se brže završi.

Mi Srbi smo ponosan narod, gord - i to je ono što si ti zamenio za divljaštv

imamo mi negativnih karakternih osobina - ali recimo, Amerikanci su neuporedivo gori divljaci - a uz to su mahom glupavi i neupućeni (mislim na narod, a i dobar deo intelektualne elite), nego imaju dobar geostrateški položaj i mlada su država

Pročitaj prvih nekoliko strana knjige Emira Kusturice, pa ćeš shvatiti zašto treba ceniti Srbe i njihov ponos

Pa, to je upravo kurobecanje o kom govoriš - digla se kuka i motika, da razvali usrane Turkineze

ti bi verovatno sedeo pored ognja i guzio se glavnom agi, i plaćao harač, dok bih ja ratovao po planinčugama i vodio svoju četu

istoriju kreiraju divljaci, a ne šuntavi i mlakonje - pa i petog oktobra smo videli gomilu divljaka na delu, da se ne lažemo

ajde file ne seri molim te.Eh sad sam doziveo indirektni doznak da odjebem od drustva,tako da sad ne znam sta da radim. Od sad necu provoditi 5 sati dnevno na forumu,vec 15. pf sto mi ovaj duks vuce losu karmu.

Back