Neće više biti ni progona ni traktora!

Milos 13

Iskusan
Poruka
6.762
Danas je organizovana lažna godišnjica Oluje i to u Loznici. Došlo je nekoliko hiljada sendvičara koji su podržali rat u Hrvatskoj u kojem su aktivno učestvovali komunisti i radikali.
Kao što znamo, gde su radikali i komunisti branili Srbe, tu Srba više nema.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4422541/uzivo-vucic-obilazi-kasarnu-u-loznici

Moćne Vučićeve reči u Loznici, posebna poruka za braću sa KiM: "Mrak je pred zoru NAJGUŠĆI"​

1722714927444.png

Danas je organizovana lažna godišnjica Oluje i to u Loznici. Došlo je nekoliko hiljada sendvičara koji su podržali rat u Hrvatskoj u kojem su aktivno učestvovali komunisti i radikali.
Kao što znamo, gde su radikali i komunisti branili Srbe, tu Srba više nema.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4422541/uzivo-vucic-obilazi-kasarnu-u-loznici

Moćne Vučićeve reči u Loznici, posebna poruka za braću sa KiM: "Mrak je pred zoru NAJGUŠĆI"​

Pogledajte prilog 1588649
Ovo je crno magijski ritual

Meni je postalo mučno korišćenje jedne ogromne tragedije u političke svrhe.
Stvarno je toga dosta više.
Koliko se sjećam, Vučić u Glini nije govorio "dogovorite se s Hrvatima kako god znate i umijete i uzmite najviše šta vam daju", nego im je bajao bajke da će živjeti u velikoj Srbiji.
A sada patetika i krokodilske suze.

Koliko se sjećam, Vučić u Glini nije govorio "dogovorite se s Hrvatima kako god znate i umijete i uzmite najviše šta vam daju", nego im je bajao bajke da će živjeti u velikoj Srbiji.
A sada patetika i krokodilske suze.

Dovoljno je pogledati na kojim se mjestima održava obilježavanje godišnjice Oluje. Pametnom sve jasno.
Jako mi smeta način na koji to rade.Jako.
Poštojem parastose u hramovima, pomen na spomen mestima...to je i pravo sećanje i obeležavanje jedne tragedije...Ne ponovilo se nikad i nigde...iako sam svesna da je to samo nema molitva...

Imate i vi svoje vrlo slične.
Sasvim moguće.
Ali u čemu je štos: današnji Vučić je isti onaj Vučić iz Gline. Čak i nije problem u tome da je promijenio stavove (a jest). Onda kažeš, "bio sam mlad, drčan, neiskusan, i promijenio sam mišljenje."
Ali ne, ovaj se pravi grbav kao da s time nema nikakve veze.
Tako da danas to obilježavanje u Srbiji obilježava niko drugi nego sukrivac za sve što se Srbima iz RSK desilo.
E, to je gadljivo do bola.

Back