- Poruka
- 4.833
ademe znaci nije fatmir govorio na sednici? ili se jos ne zna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ademe znaci nije fatmir govorio na sednici? ili se jos ne zna?
Daj više ne davite sa tim Đinđićem, jel imate vi još neku temu osim njega? Bolje nam reci što je isti taj Đinđić mesec dana pred smrt zabranio Čedi i Bebi ulazak u zgradu Vlade i što je hteo da izjuri Čedu iz stranke? I što je onda Ružica ostala uz tu stranku gde mnogo lažu? To vam tamo sigurno nisu spomenuli ...
Mene jos vise interesuje hoce li Ruzica ostati u DS i nakon formiranja onog protivprirodnog bluda od (najavljene) vlade, gde su jedni drugima poubijali glavesine pre samo nekoliko godina?...
Pa ove danasnje "demokrate" nemaju nista protiv socijalista. Kao da nista nije bilo 90-ih...
A kako mogu HDZ i Srbi u Hrvatskoj zajedno?
Rekoh vise puta, politika nije za gadljive.
Ne mozemo tek tako da prelazimo preko svega zivoga. Kakav je to nacin?! Ako dodje do tog "nacionalnog pomirenja" o cemu Tadic baljezgari mi cemo iste greske ponoviti. Moramo da raskrstimo sa 90-im jednom zauvek. I jos je Tadic glupi maneken izjednacio Djindjica i Milosevica. Ne moze to tako. Neka ide sa socijalistima u vladu, ali nemoj da ih abolira, posebno sto oni to ni ne traze. O tome se radi. Mozemo da progutamo zabu i da vidimo SPS u vladi, ali misljenje o njima zbog toga promeniti niko ne treba. A koliko vidim ove nove "demokrate" nemaju nista protiv Zlobe i Mire...
To nacionalno pomirenje je prica za malu decu.
A to sto pricas "glupi maneken", poseti me u cemu se ti razlikujes od radikala i ostalih?
Izgleda da imate mnogo vise zajednickih tacaka nego sto ste mislili...
Pa maneken je zato sto mu je svest plitka. Ne razume to o cemu prica. "Spolja gladac, a iznutra jadac", jel tako bese ide?
Е ово је сад занимљиво. ЛДП против ДС. Ајд сад мало да уживамо.
Jel to Ceda rekao?
Ne treba niko da mi kaze. To se jasno vidi iz njegovih nastupa. Moram reci da on nije zao za razliku od Kostunice. Samo nema hrabrosti da kaze istinu i onda se dodvorava narodu.
Pa ne dodvoravanje je ldp dovelo i zakucalo na 5%.
A koji je smisao imati 5%?
Sta se pitas sa 5%?
Ma otkud se zakucao. Raste stalno. Kada su prvi put usli u parlament bili su sa Cankom i imali jedva nesto preko 5%. Sada sami imaju preko 5%.
Ma otkud se zakucao. Raste stalno. Kada su prvi put usli u parlament bili su sa Cankom i imali jedva nesto preko 5%. Sada sami imaju preko 5%.
Da,veliki rast.
Ako hoces da vladas, ne mozes da teras principe u beskonacnost.
Pitam te opet, kako moze HDZ sa Pupovcem u vladu?
A klali su se medjusobno?
Ne znam situaciju u Hrvatskoj i ne znam koliko se HDZ refornisao pa ne mogu da pricam o tome. Ne znam da li si primetio da je Ceda precutao ovo sto je Tadic izjednacio Djindjica i Zlobu. To je upravo uradio radi kompromisa, ali ja mislim da je morao da reaguje na tako odvratnu izjavu
Pa nije ni Ceda lud, a sem toga Amerikanci imaju mnogo uticaja na njega.
Sta je trebalo da kaze: neka dodju radikali i dss na vlast?
Ne znam da li si primetio da je Ceda precutao ovo sto je Tadic izjednacio Djindjica i Zlobu.
Значи да се слаже са Тадићем и да би био спреман да буде у влади са СПС.
Pa nije podrzao Tadica na predsednickim izborima jer Tadic podrsku nije zasluzio. Sada je Ceda promenio nastup i podrzava Tadica, pre svega podrzava vladu DS+SPS. To radi iz jednog jedinog razloga, da bi DS konacno prihvatio LDP kao partnera. To je bar moje misljenje...