Nece da mi otvori jpg sliku

Majkrosoft poluproizvodi su poznati da i kod paljenja i kod gašenja sve više škrabaju po disku. A dosta ti je da nekoj datoteci samo prvi sektor 4kB prepiše nečim novim i da ni jedan Recovery program to više neće spasiti jer NE zna koja je to vrsta datoteke bila. PS, šala mala: Formatiranje napravi manje štete podacima nego jedno paljenje-gašenje Windblowsa! :zcepanje:
pricas o boot sektoru
 
Iskrena da budem ne znam. Ne razumem se ali bas uopste u kompijutere, probrame i slicne stvari. Svakako bih zelela da vam se svima zahvalim na trudu i zelji da mi pomognete ali ja sam racunar odnela u servis da oni pokusaju da mi srede slike u sta ja iskreno cisto sumljam ali moram sve pokusati. Iako ne uspem da sacuvam slike bar sam naucila neku lekciju iz svega. Hvala vam jos jednom. Veliki pozdrav
 
pricas o boot sektoru
Ne, pričam o prvom sektoru svake datoteke gde piše koja je to vrsta datoteke, kao i ostali podaci o rezoluciji itd. Npr. za neku GIF sliku ti ovako izgleda početak datoteke ( bez toga ti sve ostalo ništa ne znači, može biti bilo šta):
gif-hex.png
 

Back
Top