Neće biti rata na Kosovu

Poruka
18.433
Ambasador Kine u Srbiji Li Mančang izjavio je u razgovoru sa studentima Beogradskog univerziteta da ne očekuje da će doći do oružanog sukoba na Kosmetu.

Li je na tribini "Mesto i uloga Kine u globalnom poretku sa posebnim osvrtom na Balkan i Srbiju", odgovarajući na pitanje studenta da li će Kina pružiti oružanu podršku Srbiji ukoliko dođe do sukoba u južnoj srpskoj pokrajni, odgovorio pitanjem: "Zašto da ratujemo, kada možemo da razgovaramo?"

"Neće biti rata, što da se suprotstavljamo kada možemo da sednemo za sto i da razgovaramo? Kineska spoljna politika zalaže se za miroljubivo rešenje", podvukao je Li.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=05&nav_category=11&nav_id=1478384

Naravno mudro i pametno made in China:ok: Sve ove nebuloze oko ratovanja, napadima-odbranama, formiranja armije su iskljucivo za domaci folklor, posto pomenutoj shabaniji njihovi izabranici nemaju nista pametnije da ponude.

Kao sto bi nam , nesumnjivo je , merikenjci , inglizi , vrancuzi i svabenzibte "veoma rado , cak stavise dragovoljno i milosrdno , urucili na kucni prag bombone , stelt stapice , olovo kao zastitu od zracenje od prolsog puta ...ecc..."...

Naravno mudro i pametno made in China:ok: Sve ove nebuloze oko ratovanja, napadima-odbranama, formiranja armije su iskljucivo za domaci folklor, posto pomenutoj shabaniji njihovi izabranici nemaju nista pametnije da ponude.

Gospodin kinez nek ide u svoj japan pa tamo nek objasnjava studentima.
Ako se ulazu napori da narod prvo uplasimo da moze ostati bez glave tj ukucana
a onda u sledecem broju napisemo da do toga ipak nije doslo ponajvise zahvaljujuci
kineskoj mudrosti naseg japanca...
Onda da se ne mesa u rad Sluzbe Za Zajebavanje Naroda :rtfm:

Poslednja izmena:
G-dine Rasejani,

Imate vi ovde dva proroka: Tolo-a i Brothers-a. Obojica rade za minimum 4 putnicke agencije: CIA, BIA, ROSU, MI6. Ko radi za koga ovde, g-dine Rasejani??? :lol:

_nobody_

Znate kako...
Do ovoga je moralo doci kad se pukne na kladzi.
Neko je ulozio dva miliona na ekipu Klinton
A pobedili Trampovi... posle produzetaka...

Ode dva miliona...

- - - - - - - - - -

A ja vas sad pitam koliko je to pusaka pobednickih?
Za dva miliona ne da bi oslobodili Kosovo nego bi do Japana stigli...
Ovako puknes na kladzi i sad nemas para...

- - - - - - - - - -

Pa uzmes od penzionera na kvarno dok spavaju...

Jaka stvar ko radi za BIA, MAXI, ROSU, IDEA, MI6, AMAN, CIA, SUPERVERO...
Dok mozes da rmbas davace ti crkavicu, kad te istrose samo te sutnu...
Od necega mora da se zivi, sve ostalo je stvar percepcije na trzistu ponude i potraznje.

- - - - - - - - - -

Ja eto, poput dokonog penzionera, zajebavam kasirku sto nije zamenjena deklaracija sa cenom za popust
I tako svaki dan
:lol:

Jaka stvar ko radi za BIA, MAXI, ROSU, IDEA, MI6, AMAN, CIA, SUPERVERO...
Dok mozes da rmbas davace ti crkavicu, kad te istrose samo te sutnu...
Od necega mora da se zivi, sve ostalo je stvar percepcije na trzistu ponude i potraznje.

- - - - - - - - - -

Ja eto, poput dokonog penzionera, zajebavam kasirku sto nije zamenjena deklaracija sa cenom za popust
I tako svaki dan
:lol:

Tako su i tebe zaebavali :D

неће бити рата али ће бити Бој на Косову

Mirce iz Moskvu, kako ce budes Kosovka devojka, da sakupljas creva Orlovica Pavla i da ga pojis iz testiju, kada si na crvenu Interpolovu tjeralicu. Ima te odma uhite i procesuiraju.

A, taman si prodala onu vilu na Dedinju, sto otkupi tvoj raspali sotonista ZLOba za 400 marki....onom Sabanu siftarskom, narko dileru,,,Osmaniiju.

Они који раде за неку службу овде само читају.

Vidim da ste Vi "samo" citali do 07.11.2012, kada ste otisli u mirovinu i dan kasnije se reaktivirali, honorarno , po ugovoru o delu. Lepo je dodatne lake solde zaraditi, D

Da li Vas se secaju i dalje pozivaju za dan bezbednosti??? U Institutu, na zakuske i druzenja.

" posao nikakav, a para laka".

"Zabranjeno pusenje".

Back