nebojša bakočević,gde je?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šteta za njega....Imao je sad valjda neku ulogu u "Vratiće se rode"...smiluje se po neko pa mu da nek glupost da odglumi. Sećam se filma "Lavirint", tačnije u seriji koja je napravljena od filma pojavljuje se u polednjim scenama, a u filmu je to isečeno. Pusta droga..:roll:
 
Šteta. Poslednje što sam čitao u vezi njega je bilo u vezi nekakvog skandala na sahrani njegove bake, kad je njegov otac pozvao policiju da ga uhapse. Tužno, ali i podjednako tipično za tu generaciju glumaca.
joj,a ja se sacam neke price o tome
a ashen ataljanc mu je valjda bila devojka,secam se i neke price da je i od nje `pozajmljivao`

Slično ko Igor Pervić,mada se on i snašao...Ali opet je priča o klanovima i o tome da je narod prisiljen da gleda likove poput nekog ''kalinića'',''okanovića'' dok jedan Bakočević nema leba da jede...
da,igor je otvopreno pricao o drogi...izvukao se.on je prodao stan u centru i zivi sa ckaljinom unukom u baćevcu...bio jednom kod tanje peternek u `ziveti kao sav normalan svet`inace nebojsa mi je lep k`o lutka.steta sto je propao,nije bio los glumac.
 
Poslednja izmena:
kazu u svoje vreme zene pred njim padale k`o kokoske
usput,odgledah njegovu u sekundama merenu rolu u `vratice se rode`...auuu,ni B od ovog baje gore.mrsav,vrat mu tanak k`o u pticice,a jabucica mu iskocila.e moj nebojsa,a kakav si ti cool lik bio
 
čula sam da se smuca po gradu i bukvalno klošari. bleji po kafićima ne bi li ga neko prepoznao i platio mu piće, nešto u fazonu onog djankarla iz velikog brata. nisam znala da se pojavio u seriji"vratiće se rode". ja sam kao klinka bila smrtno zaljubljena u njega.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top