"Небојша Бакарец: Отворено писмо Борису Тадићу..."SPS nije ginuo, u obe kombinacije je morao da se nađe jer ostali nisu mogli da sastave 50%.

Jedino pitanje je bilo da li će većinski partner da bude DS, ili će većinski partner da bude SRS.

Pošto se SRS već pokazao na vlasti krajem '90-ih (užasno), onda je bolje rešenje DS.Ne vredi vam više plašenje naroda sa SRS-om.z:D

Upalilo je 2004. i 2008. godine, ali neće više. Dosta je bilo prodavanja magle.

SRS i DSS imaju ukupno oko 10% biračkog tela, a Srbija je svejedno na
evropskom dnu. Sa DS, G17+ i SPS-om Srbija je dotakla dno. Dno dna.

Bruka.

Sramota.

Katastrofa.
 
bakarec1tk0.jpg

Koj bude pisao protiv mene stići će ga kazna moga mača i mog Velikog vrača!


Au, ovaj i ***** i drogeras . z:shock:
 
Bem ti zemlju u kojoj ovi iz DSS-a kritikuju DS i obratno.z:D

Pa i treba da kritiju rezim kad je ocajan , svi pa i DSS ,al gde nadjose ovu raspalu gay narkomancinu , pa za ovog je Ceda olimpijski sportista . :lol:
files.php

Pazi kralja sto je zaklopio od pajda , jos se raskopacao baja i pipka se po veni da vidi jel ostalo nesto od nje posle rokanja :mrgreen:
 
Pa i treba da kritiju rezim kad je ocajan , svi pa i DSS ,al gde nadjose ovu raspalu gay narkomancinu , pa za ovog je Ceda olimpijski sportista . :lol:
files.php

Pazi kralja sto je zaklopio od pajda , jos se raskopacao baja i pipka se po veni da vidi jel ostalo nesto od nje posle rokanja :mrgreen:

Stvarno, kako ga nije sramota?
 
Pa i treba da kritiju rezim kad je ocajan , svi pa i DSS ,al gde nadjose ovu raspalu gay narkomancinu , pa za ovog je Ceda olimpijski sportista . :lol:
Pazi kralja sto je zaklopio od pajda , jos se raskopacao baja i pipka se po veni da vidi jel ostalo nesto od nje posle rokanja :mrgreen:Ma šta oni bre da kritikuju kad su isti kao i ovi na vlasti?

Da imaju bar malo obraza, bilo bi ih sve skupa sramota...z:D
 
Типични функционер ДС, Борисе, је биће најсличније човечијој рибици. Биће без изразитих својстава. Припадник странке без јасне политичке идеје и програма, управо и привучен таквом флуидношћу, несталношћу и превртљивошћу. По правилу је мушкарац, малограђанин, скоројевић, „wannabe“, често сноб, стар је између 25 и 40 година, воли да буде виђен на „фенси“ и „ин“ местима, на отварањима, затварањима, промоцијама, амбасадама по могућству, а ако не, барем тамо где има пуно странаца. Обожава „Кемпер“ ципеле, носи пастелне боје, увезан шал и квалитетне фармерке, често качкет. Кратко је ошишан, углавном због тога што је већ добрано оћелавио. Себе доживљава као јапија, иако је у ствари лењи конформиста. Воли да одлази у Силиконску долину (суза), иако,наводно, презире спонзоре и спонзоруше. Најомиљенији кафе у долини суза му је „Пастис“ али не зазире ни од „Наћоса“, те осталих кафеа и ресторана. Свраћа и у „Магацин“и „Фриду“. Претерује са употребом англицизама и латинизама као и свака покондирена тиква. Обавезно има најмање два најновија мобилна телефона и лаптоп. Омиљени изрази су му: бенефит, офис, адвертајзинг, маркетинг, шопинг, едукација, конекција, брендирање и многи други. Површан је и ограничен, иако најчешће факултетски образован. У ствари слабо чита али воли да се похвали са неким текућим празноглавим хитом (нпр. „Једи, моли, воли“). Иде у биоскоп са девојком или женом, по могућности у Ушће или Делта сити и прилично му је свеједно шта гледа. Омиљени медиј му је Б92. Омиљене новине, јавно- Блиц, Сторија, Глори. Музички укус му обликују и Б92 и Пинк, тј. и потреба за помодношћу (Лејди Гага) и потреба за „домаћицом“ била она турбофолк (Карлеуша и остало) или шлагопоп (Јоксимовић, Георгијев итд.). Обожава кафу „за понети“. Пије кока-колу, капућино или продужени еспресо, а од алкохола вино на чашу, или неки коктел. Омиљена храна му је паста. Вози ауто средње класе. Ако је ожењен, деца му се обавезно зову Маша, Ања, Лана, Ива, Матеја, Филип, Лука, и слично. Супруга најчешће има равну плаву фарбану косу и чланица је исте странке. И он и она раде у некој банци или страном представништву, често у државној управи, у зависности од положаја у ДС-у или раде у некој од многобројнох фирми за обраду тржишта (маркетинг), односно за оглашавање (адвертајзинг). То је Борисе једна страна медаље, уосталом то ти је познато јер си и ти прошао тај пут.

Са друге стране, тог твог просечног функционера стално нешто жуља. Није му потаман. Нешто му недостаје. У суштини, подсвесно је назадовољан својим малограђанским, испразним животом. Очекивао је нешто више од живота, посебно његова супруга. Али пошто нема знања ни свести да учини свој живот достојним, он остаје у лимбу и одаје се парафилијама.

Обожавам Бакарецов цинизам !
Сјајан је.
 

Back
Top