Nebeski grad - dokumentarni film o granatiranju Brckog.

-Dimitrije-

Zainteresovan član
Poruka
347
Погледајте документарни филм о гранатирању Брчког од стране исламиста, и страдању цивилног становништва у граду под опсадом.

Odlican dokumentarac! Brcko ratiste je definitivno bilo najopasnije ratiste tokom celog rata u BiH. Hrvati su stojali sa jedne strane a muslimani sa druge. Cesto se desavalo da Hrvati prebace koju granatu na muslimansku stranu, ili obratno, pa onda ovi krenu da granatiraju srpske polozaje misleci da su projektile odatle doletile.
Bitka je na ratistu dobijena ali za stolom izgleda izgubljena. Danas je Brcko takozvani "distrikt" pod administracijom UN-a mada ga svako jos smatra u sastavu Rep. Srpske gde mu je i mesto.
http://www.megaupload.com/?d=2OTHOZZH

Samo kliknite na link otvorice se nova strana u desnom uglu blize sredini pojavice se brojac koji ce reci wait for 45 44 43 i tako do nule onda se pojavi text loading i onda se pretvara u link za download koji samo kliknete i pocece. Trajace malo duze zato sto je dobar snimak,ali vredi pogledati ovaj dokument. Ako ne dobijete pristup. Verovatno ima puno njih sto skidaju pa je pun. Sacekajte pa pokusajte ponovo.
 

Back
Top