Veccika
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
Sta se moze reci za neaspektovanu Veneru u sinastistriji i da li to znaci potpuno odsustvo ljubavi sa jedne strane ili nemogucnost druge da ne prihvati tu ljubav?Poz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da postoje aspekti drugih planeta, koji ukazuju nešto više o tom odnosu.U sinastriji ne posmatramo-jednu stranu,kako ste pitali,nego odnos između dve osobe.
Nikada se ne oslanjamo isključivo na jedan aspekt. Čak ni u sinastriji.
Neaspektovana Venera, uopšte u natalima, na neki način govori o dve krajnosti,ljudi koji negiraju ljubav ili se mogu ,,izgubiti" u ljubavnom odnosu. Obično su i osobe sa neaspektovanom planetom na neki način i svesne nedostatka koji i sta uzrokuje u toj oblasti,pa se na neki način trude to i da prevaziđu.
Što se tiče uopšte sinastrije, gde Venera jeste bitna,ako o ljubavnom odnosu pričamo-zbog nenaglašene pozicije-par može biti u letargiji,jednostavno tako su konektovani jedno na drugo, a trud je neophodan, bilo za natalnu astrologiju ili sinastriju-kako bi se planeta integrisala. I uvek kažem-proverite još jednom-da li zaista nema nekih aspekata u dozvoljenim orbisima.
I uvek posmatrati natalne karte odvojeno za obe osobe (svako od nas unosi sebe u vezu), pa tek onda uporedne horoskope raditi.......
О, да. Ако неко има неаспектоване планете у наталу, натал друге особе може да их "покрене".[/QUOT
Ne bih da se pravim pametna u oblasti astrologije,jer sam laik.Samo bih da dodam da u nasem slucaju posmatrajuci njegov natal i moj ,mi zasebno imamo aspektovane Venere,ali u sinastriji njegova Venera nema nikakav aspekt prema meni,a moja ima.Ne znam u slucaju da on nema aspektovanu natalnu Veneru kako bih to izgledalo u nasem odnosu.I u ovom slucaju, kada je ona neaspektovana prema meni, je neki mali nedostatak.Citala sam da aspekt Venera trigon ili sextil ukazuju na pravu ljubav.Mozda njegovo Sunce (kao svetlost i nesto najpozitivnije) u trigonu sa mojom Venerom vadi stvar
- - - - - - - - - -
izvinjavam se na gresci ..Citala sam da aspekt Venera trigon Venera ili sextil ukazuju na pravu ljubav.
Sta se moze reci za neaspektovanu Veneru u sinastistriji i da li to znaci potpuno odsustvo ljubavi sa jedne strane ili nemogucnost druge da ne prihvati tu ljubav?Poz![]()
Sta se moze reci za neaspektovanu Veneru u sinastistriji i da li to znaci potpuno odsustvo ljubavi sa jedne strane ili nemogucnost druge da ne prihvati tu ljubav?Poz![]()
Venera je zenska seksualnost, koja je zapravo intenzivnija od Mars seksualnosti koja je tipicna muska seksualnost.
To sto je jedan tip seksualnosti receptivan(zenski), a drugi aktivan(muski) ne znaci da oba ne postoje, i da nesto sto je seksualnost mozemo strpati i podvesti samo pod Mars.
Planeta koja je aseksualna je Merkur, a ne Venera.
zato su žene sa snažnim Marsom seksualno aktivnije i inicijativnije od žena sa snažnom Venerom jer žene sa jakom Venerom traže snažnog Marsa u partnerovoj karti da bi seksualno mogle adekvatno da se izraze.
Recimo, konjunkcija Venere i Marsa u karti pojedinca je u svim mojim iskustvima veoma loša pozicija, što kod Žena, što kod Muškaraca.
I ovo je majusno skretanje sa glavne teme, ali bitno je da caskamo ^^ Kako gledate na sledece aspekte venere: muska ve konj zensko sunce i muski mesec konj zenska ve?