Jumbo66
Zainteresovan član
- Poruka
- 123
Auuu. Ala ti imaš neki problem sa samim sobom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1200 evra ??? Alo bre Suto More jel znash kolko je to para za Grcku ... pa za jedno 5-6 godina .
Fino lepo se uplati aranzman sa prevozom od 79 eura , dodushe krajem aprila - prva polovina maja ,... pa ceo autobus lepo zamoli shofera da stane negde oko Gevgelije da se nakrca jedno 700-800 kila paradajza , pa eto je i klopa reshena .
Ima Lidl za sirotinju manje vishe u svim mestima po Grckoj , jer davno su oni uvideli potrebu od postojanja istih na bazi strukture klijentele iz prijateljske im Srbije ...
A u Lidl shta ocesh ... ima hleba u ogromnim kolicinama , nema da nema ...
Lezaljke se ne naplacuju , ili simbolicno , ali to je jer su grci davno shvatili da je djavo odneo shalu sa kvazi turistima koji sa sobom u autobus vuku Pekabela i Somboled suncobrane iz ranih osamdesetih.
Uvece zna se , kineskih radnji ko u prichi od Leptokarije preko Pefkohorija do Vrasne ...
Najbolje u celoj prichi je shto postoji forum pa moze se do milje volje laprdati kako je lepo bilo do iduceg maja ...
Auuu. Ala ti imaš neki problem sa samim sobom.
550 e za 5 dana???pa kakav je to app?pa niste letovali na mikonosu,nego u n.vrasni?!ja sam bila u nea vrasni,znam da ima lepih a jeftinijih app...

Donamileva , tvoje razocaranje je neshto sasvim normalno za regiju Stavros-Vrasna-Asprovalta , samo stvar je u tome ko ovde oce to da prizna , a ko ne .
Donekle bolji smeshtaj moze da ublazi situaciju , ali najrealnije govoreci 65 evra za cetvoro je ipak previse za Vrasnu , pa neka je termin i u najvecem shpicu .
Ako usprkos svemu vam se dopalo i zeleli bi da i dogodine idete tamo , treba racunati sa sledecem :
Teshko ce ici sa rezervacijom , jer kod grka ne vazi filozofija " stalan Gost " , i cena ce biti veca ...
To je tako jer stalan gost razmishlja da bi dogodine mozda mogao da se iscenjka , a grk znajuci to, bash i ne voli stalne goste i razmishlja u pravcu ne li bi nashao nekoga novog koji ce da plati 75 evra ...
Kod grka jeftino samo u bosh sezoni i kada ucvikaju ako su im apartmani prazni duze vremena ...
@dona mileva - dvoriste je zaista prelepo,i u nea vrasni ima mnogo lepo uredjenih dvorista,ali meni to nije presudno...u principu,u tom app samo prespavam,jedem i nista vise...proslog leta,krajem juna,nas troje sa sve prevozom i osiguranjem 420 e...app lep,nov sa sve plazma televizorom,itd...tako da ima pristupacnih cena,i vise ne bih dala za nea vrasnu...ove godine je isti aranzman poskupeo za oko 30 e,opet nije strasno...ali zato sam ja lepo uzela broj tel pa direktno preko grka u sopstvenoj reziji...pozdravvvvv
ma znam ja to
mada me ni Halkidiki i Lefkada nisu obarali sa nogu
Krit i Rodos su druga prica
i neko drugo vreme
mesto smo odabrali iz dva razloga
imali smo samo 7 dana za Grcku jer smo vec letovali na planini
tu su nam bile tri porodive prijatelja
i tako mi odosmo tamo
letovanje cini i drustvo i niz drugih stvari
tako da se ja ne osecsm da sam promasila letovanje
ali
za 7 dana u NV u privatnom smestaju uz kuvanje
potrosim kao za 7 dana u Bugarskoj u hotelu uz
cijstije plaze, bistrije more, veci luksuz
65 evra jeste mnogo za 4, ali je to realno prostor za 6
a sad sto se mi izisljamo, ko mi je kriv....
Teshko ce ici sa rezervacijom , jer kod grka ne vazi filozofija " stalan Gost " , i cena ce biti veca ...
To je tako jer stalan gost razmishlja da bi dogodine mozda mogao da se iscenjka , a grk znajuci to, bash i ne voli stalne goste i razmishlja u pravcu ne li bi nashao nekoga novog koji ce da plati 75 evra ...
Jesi li bio na Karidi Beach....ja ove godine nisam.....a to mi je omiljena plaza na Sitoniji

Totalna NEBULOZA, kao i sve ostalo što si na ovoj temi napisao ...Odeš tri puta u Grčku i postaješ odjednom STRUČNJAK za marketing, poslovanje itd...???
Radim 10 godina booking za strukovno udruženje vlasnika malih hotela (do 20 soba). Tu spadaju i apartmanske zgrade od najmanje 6 soba, bez restorana i recepcije. Stalni gosti dobijaju 10% popusta na važeću cenu za tu sezonu. Konačne cenovnike objavljujemo u martu. Zato imamo klijente iz Francuske koji su ove sezone došli DESETI PUT UZASTOPCE. Holandjane koji dolaze 8 godina. Nemce 7 ....I to odgovara i nama i njima !
Ostavi se tvojih praznih naklapanja. Bolje se bavi nečime u šta se razumeš. O turizmu NEMAŠ POJMA !

Terbala si .....trebala...Nisam bilA
Otišli smo taj dan do Talgo beach, malo iznad Vurvurua, i ona je zaista lepa i kad smo se vraćali omašili smo Karidi i posle nam smor bio da se vraćamo, a znam da smo trebali![]()
ali eto leta 2013 nadoknadicesMislim da bi bilo poshtenije ovde reci : "... MI SMO TUROPERATORI ZA GRCKU , REKLAMIRAMO GRCKU JER ZIVIMO OD LJUDI KOJE NATRPAMO TAMO ... NIJE NAM U INTERESU DA OVDE NEKO PRICHA KONTRA GRCKE I TAKVE CEMO DA ETIKETIRAMO ...
Jaki turisticki radnici i sve sami strucnjaci koji su na forumu da bi terali posao.
Fantome pusti ti taj tvoj booking , prica je za rezervaciju sa vlasnicima apartmana direktno .
Bash u Nea Vrasnu kada sam se javio 2007me kod gazdarice gde sam bio 2006te , rekla je sledece : ... Ne primam rezervaciju , dodjite pa ako imam mesta ... kazem ja , gospodjo mi zelimo br 12 shto smo koristili prosle godine ... pa dodam , nije valjda neki problem , a ona ... ne ne nema problema , nego ima napliv od bugara a oni placaju vishe ....
Dzaba titula tog ....MD mangamenta.....kad ne umes da citas....pa ko je spomenuo Grcku ...to ko je jak a ko nije nije tvoje da sudis....a bas tu i bas tamo govori da ti je losa ta nazovi titula...niti pises niti citas....a svojom gluposcu nerviras....htedoh reci ne volim glupe ljude ...mrzim ljude koji ne znaju sta pricaju....a trude se na napisu sto vise glupostiI da ...
Sa titulom , MD iz marketing managementa , znam da nepogreshivo izracunam vrednost robe ili usluge , vidim shta je , gde i zashto pozicionirano , koja je ciljna grupa , koje su kompetitivne i komparativne prednosti&slabosti neshta ili necega i koji je odnos value for money ... tako da fantome od tebe vishe nijedne o strucnoshcu , pogotovu u marketingu...
Nea Vrasna u slucaju donamileve je doshla kao svetog Petra kajgana ... nije li ?

Mislim da bi bilo poshtenije ovde reci : "... MI SMO TUROPERATORI ZA GRCKU , REKLAMIRAMO GRCKU JER ZIVIMO OD LJUDI KOJE NATRPAMO TAMO ... NIJE NAM U INTERESU DA OVDE NEKO PRICHA KONTRA GRCKE I TAKVE CEMO DA ETIKETIRAMO ...
Jaki turisticki radnici i sve sami strucnjaci koji su na forumu da bi terali posao.
Fantome pusti ti taj tvoj booking , prica je za rezervaciju sa vlasnicima apartmana direktno .
Kako me je lik na brzinu provalio ....Prava priča je ovakva: Plaća me grčka vlada, EOT (turistička organizacija), vlasnici hotela i pansiona, SVI veliki TOUR operatori ....umalo da zaboravim i masone. A sve to da bih pisala pozitivno o Grčkoj na forumu Krstarica. Plata mi je 3000, a dobila sam od Vlade i kuću, auto i jahtu. Sledeće godine mi sledi orden. Ipak te tvoje studije vrede nešto ....