NEA VRASNA za sve pametne neplanirajte tamo letovanje

1200 evra ??? Alo bre Suto More jel znash kolko je to para za Grcku ... pa za jedno 5-6 godina .
Fino lepo se uplati aranzman sa prevozom od 79 eura , dodushe krajem aprila - prva polovina maja ,... pa ceo autobus lepo zamoli shofera da stane negde oko Gevgelije da se nakrca jedno 700-800 kila paradajza , pa eto je i klopa reshena .
Ima Lidl za sirotinju manje vishe u svim mestima po Grckoj , jer davno su oni uvideli potrebu od postojanja istih na bazi strukture klijentele iz prijateljske im Srbije ...
A u Lidl shta ocesh ... ima hleba u ogromnim kolicinama , nema da nema ...
Lezaljke se ne naplacuju , ili simbolicno , ali to je jer su grci davno shvatili da je djavo odneo shalu sa kvazi turistima koji sa sobom u autobus vuku Pekabela i Somboled suncobrane iz ranih osamdesetih.
Uvece zna se , kineskih radnji ko u prichi od Leptokarije preko Pefkohorija do Vrasne ...
Najbolje u celoj prichi je shto postoji forum pa moze se do milje volje laprdati kako je lepo bilo do iduceg maja ...

:-) Taj rad :-)

DSCN1982.jpg
DSCN2014.jpg
DSCN2022.jpg
DSCN2015.jpg
DSCN1984.jpg
550 e za 5 dana???pa kakav je to app?pa niste letovali na mikonosu,nego u n.vrasni?!ja sam bila u nea vrasni,znam da ima lepih a jeftinijih app...

sto je to cudno

ja sam placala 65 evra dnevno
ali stvarno prelep apartman
kompletno opremljen *cak i masina za ves
istina, moglo je da se smesti 6 osoba, nas je 4 ali nema veze
bolje prazno ne da se guzvamo u studiju

i uvek sam za to da treba dati vise para za smestaj
no nervirati se zbog male sobe, ruznog namestaja ma koliko malo vremena se provodilo u sobi

i da dodam
razocarana sam
u pogledu ciscenja plaze, prosejavanja i ravnjanja peska svake vecer Grci su mnogo iza Bugara

generalno, ako izuzmem ostrva *meni licno Krit bio najlepsi u neka davna vremena
Grcka je precenjena
premalo nudi za pare koje traze

Poslednja izmena:
@dona mileva - dvoriste je zaista prelepo,i u nea vrasni ima mnogo lepo uredjenih dvorista,ali meni to nije presudno...u principu,u tom app samo prespavam,jedem i nista vise...proslog leta,krajem juna,nas troje sa sve prevozom i osiguranjem 420 e...app lep,nov sa sve plazma televizorom,itd...tako da ima pristupacnih cena,i vise ne bih dala za nea vrasnu...ove godine je isti aranzman poskupeo za oko 30 e,opet nije strasno...ali zato sam ja lepo uzela broj tel pa direktno preko grka u sopstvenoj reziji...pozdravvvvv

Donamileva , tvoje razocaranje je neshto sasvim normalno za regiju Stavros-Vrasna-Asprovalta , samo stvar je u tome ko ovde oce to da prizna , a ko ne .
Donekle bolji smeshtaj moze da ublazi situaciju , ali najrealnije govoreci 65 evra za cetvoro je ipak previse za Vrasnu , pa neka je termin i u najvecem shpicu .
Ako usprkos svemu vam se dopalo i zeleli bi da i dogodine idete tamo , treba racunati sa sledecem :
Teshko ce ici sa rezervacijom , jer kod grka ne vazi filozofija " stalan Gost " , i cena ce biti veca ...
To je tako jer stalan gost razmishlja da bi dogodine mozda mogao da se iscenjka , a grk znajuci to, bash i ne voli stalne goste i razmishlja u pravcu ne li bi nashao nekoga novog koji ce da plati 75 evra ...
Kod grka jeftino samo u bosh sezoni i kada ucvikaju ako su im apartmani prazni duze vremena ...

Poslednja izmena:
Donamileva , tvoje razocaranje je neshto sasvim normalno za regiju Stavros-Vrasna-Asprovalta , samo stvar je u tome ko ovde oce to da prizna , a ko ne .
Donekle bolji smeshtaj moze da ublazi situaciju , ali najrealnije govoreci 65 evra za cetvoro je ipak previse za Vrasnu , pa neka je termin i u najvecem shpicu .
Ako usprkos svemu vam se dopalo i zeleli bi da i dogodine idete tamo , treba racunati sa sledecem :
Teshko ce ici sa rezervacijom , jer kod grka ne vazi filozofija " stalan Gost " , i cena ce biti veca ...
To je tako jer stalan gost razmishlja da bi dogodine mozda mogao da se iscenjka , a grk znajuci to, bash i ne voli stalne goste i razmishlja u pravcu ne li bi nashao nekoga novog koji ce da plati 75 evra ...
Kod grka jeftino samo u bosh sezoni i kada ucvikaju ako su im apartmani prazni duze vremena ...

ma znam ja to
mada me ni Halkidiki i Lefkada nisu obarali sa nogu

Krit i Rodos su druga prica
i neko drugo vreme

mesto smo odabrali iz dva razloga
imali smo samo 7 dana za Grcku jer smo vec letovali na planini
tu su nam bile tri porodive prijatelja
i tako mi odosmo tamo

letovanje cini i drustvo i niz drugih stvari
tako da se ja ne osecsm da sam promasila letovanje

ali
za 7 dana u NV u privatnom smestaju uz kuvanje
potrosim kao za 7 dana u Bugarskoj u hotelu uz
cijstije plaze, bistrije more, veci luksuz

65 evra jeste mnogo za 4, ali je to realno prostor za 6
a sad sto se mi izisljamo, ko mi je kriv....

@dona mileva - dvoriste je zaista prelepo,i u nea vrasni ima mnogo lepo uredjenih dvorista,ali meni to nije presudno...u principu,u tom app samo prespavam,jedem i nista vise...proslog leta,krajem juna,nas troje sa sve prevozom i osiguranjem 420 e...app lep,nov sa sve plazma televizorom,itd...tako da ima pristupacnih cena,i vise ne bih dala za nea vrasnu...ove godine je isti aranzman poskupeo za oko 30 e,opet nije strasno...ali zato sam ja lepo uzela broj tel pa direktno preko grka u sopstvenoj reziji...pozdravvvvv

ja ne mogu da idem u predsezoni
odmor mi je u spicu i to mi je mnogo krivo
juni bi bio moj izbor....

ono sto mi je odgovaralo jeste planski napravljen gradic, paralelene ulice
tako da je snalazenje vrlo lako
porodicna atmosfera te su mi deca sama uvece mogla da izlaze

ma znam ja to
mada me ni Halkidiki i Lefkada nisu obarali sa nogu

Krit i Rodos su druga prica
i neko drugo vreme

mesto smo odabrali iz dva razloga
imali smo samo 7 dana za Grcku jer smo vec letovali na planini
tu su nam bile tri porodive prijatelja
i tako mi odosmo tamo

letovanje cini i drustvo i niz drugih stvari
tako da se ja ne osecsm da sam promasila letovanje

ali
za 7 dana u NV u privatnom smestaju uz kuvanje
potrosim kao za 7 dana u Bugarskoj u hotelu uz
cijstije plaze, bistrije more, veci luksuz

65 evra jeste mnogo za 4, ali je to realno prostor za 6
a sad sto se mi izisljamo, ko mi je kriv....

Letovala sam u Bugarskoj, u Zlatnim pjascima i Nesebaru nekoliko puta, kada para za bolje letovanje nisam imala. Porediti Crno more sa Egejskim ili Jonskim je van pameti. Prvo, klima u Bugarskoj je slična našoj, ne znam da li ste primetili da nema one klasične morske vegetacije, videti palmu u Bugarskoj, ili drvo masline je ravno senzaciji! Drugo, more nije slano, tako da nemaš osećaj kao da si na moru. Treće, miris mora i nije miris mora, podseća na Adu Ciganliju ili tako neko jezero. Četvrto, bistrina mora je diskutabilna, ne zove se džabe Crno, kad je brate smb. Peto, u Nesebaru na plaži moraš da platiš suncobran, nemaš gde drugo da se kupaš jer su cele plaže krcate njihovim suncobranima, tako da ako ne nađeš slobodan suncobran, ne možeš ni da budeš na plaži. Šesto, 3x mi se desilo da dolaze po 2x da mi naplate suncobran.
Meni ovo dovoljno da u Bugarsku više ne idem, bila, videla, super je bilo sa društvom kad luduješ po diskotekama po celu noć za smešne pare (i slušaš srpske narodnjake, jer ih Bugari slušaju više nego mi), ali muka mi malo postala da se cimaju za svaku stotinku, da moram da opominjem da mi vrate kusur, da na svakom ćošku gledam da me ne zavrne Bugarin.... jok.... Meni dosta!

Mozda je za Bugarsku paralela bila , hotel , luksuz , bistra voda ali u bazenu hotela ..., jer svaki ali bash svaki hotel u Bugarsku ima bazen .
Kako crno more zna biti i talasasto , pa ide crvena zastavica , tojest zabrana za kupanje , bazeni su tamo nuznost ...
Mi smo billi 2005te u Hotelu na all incl. u Suncevom Bregu i pamtim da smo super proshli jer je hotel bio ganc nov i sve je bilo bash na nivou.
Cak nam je bilo bolje na bazenu hotela sa svim zgodjama nego ici na plazu .
Sada pricati da i Bugarska ne valja , pogotovo deo suncev Breg - Nesebar i to u poredjenju sa Vrasna -Stavros-Asprovalta u Grckoj je stvarno previshe ...
To su ipak 2 razlicita sveta jer u Bugarskoj je razvijen hotelski/resortski turizam , a u Grckoj apartmansko/ studijski , ako pricamo komparativno samo o ta 2 regiona .
Tako da sve i da hocesh u Bugarskoj skoro i da ne mozes da terash sopstvenu reziju ko u Grckoj ... ne ulazeci u diskusiju kome shta dodje bolje ili gore .
Bar ja sam razumeo shta oce da kaze Donamileva , josh i vishe shto sam bio na oba mesta .
Ako uporedim nashe letovanje u Suncevom Bregu i Nea Vrasni , to je nebo i zemlja ...
Recimo mi zelimo uvece malo guzve da 'istrcimo decu" i odgovara nam neko zivlje mesto ...a shta zameriti Suncevom bregu i Nesebaru koji moze glat da pomnozi Budvu sa 5 u sadrzajima za zabavu , a Nea Vrasna u tom kontekstu mu tamam dodje kao gerijatrija ako se uporedjuje sa ta oba mesta ...

Ja nikad nisam bila u fazonu da pređem 700-800km i kupam se u bazenu, meni je to van pameti. Mileva je poredila generalno more i ja sam se konkretno na to osvrnula. I kad spomenu Halkidiki i Lefkadu, da je nisu oborili s nogu, a Bugarska jeste, onda nemam pojma o čemu priča. Ja sam ove godine bila na Sitoniji, obišla sam 7-8 plaža sa istočne obale i to je samo 10% plaža na celoj Sitoniji. Plaže su pre-le-pe! Nemam drugih reči, mora se doživeti, videti i pomirisati ona kombinacija mora i borova!

Totalna NEBULOZA, kao i sve ostalo što si na ovoj temi napisao ...Odeš tri puta u Grčku i postaješ odjednom STRUČNJAK za marketing, poslovanje itd...???
Radim 10 godina booking za strukovno udruženje vlasnika malih hotela (do 20 soba). Tu spadaju i apartmanske zgrade od najmanje 6 soba, bez restorana i recepcije. Stalni gosti dobijaju 10% popusta na važeću cenu za tu sezonu. Konačne cenovnike objavljujemo u martu. Zato imamo klijente iz Francuske koji su ove sezone došli DESETI PUT UZASTOPCE. Holandjane koji dolaze 8 godina. Nemce 7 ....I to odgovara i nama i njima !

Ostavi se tvojih praznih naklapanja. Bolje se bavi nečime u šta se razumeš. O turizmu NEMAŠ POJMA !

Poslednja izmena:
Totalna NEBULOZA, kao i sve ostalo što si na ovoj temi napisao ...Odeš tri puta u Grčku i postaješ odjednom STRUČNJAK za marketing, poslovanje itd...???
Radim 10 godina booking za strukovno udruženje vlasnika malih hotela (do 20 soba). Tu spadaju i apartmanske zgrade od najmanje 6 soba, bez restorana i recepcije. Stalni gosti dobijaju 10% popusta na važeću cenu za tu sezonu. Konačne cenovnike objavljujemo u martu. Zato imamo klijente iz Francuske koji su ove sezone došli DESETI PUT UZASTOPCE. Holandjane koji dolaze 8 godina. Nemce 7 ....I to odgovara i nama i njima !

Ostavi se tvojih praznih naklapanja. Bolje se bavi nečime u šta se razumeš. O turizmu NEMAŠ POJMA !

Kolega...ne trudi se oko toga, ne trosi se.....znas da nekima nikada ne dodje do....pameti ..:)

Mislim da bi bilo poshtenije ovde reci : "... MI SMO TUROPERATORI ZA GRCKU , REKLAMIRAMO GRCKU JER ZIVIMO OD LJUDI KOJE NATRPAMO TAMO ... NIJE NAM U INTERESU DA OVDE NEKO PRICHA KONTRA GRCKE I TAKVE CEMO DA ETIKETIRAMO ...

Jaki turisticki radnici i sve sami strucnjaci koji su na forumu da bi terali posao.

Fantome pusti ti taj tvoj booking , prica je za rezervaciju sa vlasnicima apartmana direktno .

Bash u Nea Vrasnu kada sam se javio 2007me kod gazdarice gde sam bio 2006te , rekla je sledece : ... Ne primam rezervaciju , dodjite pa ako imam mesta ... kazem ja , gospodjo mi zelimo br 12 shto smo koristili prosle godine ... pa dodam , nije valjda neki problem , a ona ... ne ne nema problema , nego ima napliv od bugara a oni placaju vishe ....

I da ...
Sa titulom , MD iz marketing managementa , znam da nepogreshivo izracunam vrednost robe ili usluge , vidim shta je , gde i zashto pozicionirano , koja je ciljna grupa , koje su kompetitivne i komparativne prednosti&slabosti neshta ili necega i koji je odnos value for money ... tako da fantome od tebe vishe nijedne o strucnoshcu , pogotovu u marketingu...

Nea Vrasna u slucaju donamileve je doshla kao svetog Petra kajgana ... nije li ?

Mislim da bi bilo poshtenije ovde reci : "... MI SMO TUROPERATORI ZA GRCKU , REKLAMIRAMO GRCKU JER ZIVIMO OD LJUDI KOJE NATRPAMO TAMO ... NIJE NAM U INTERESU DA OVDE NEKO PRICHA KONTRA GRCKE I TAKVE CEMO DA ETIKETIRAMO ...

Jaki turisticki radnici i sve sami strucnjaci koji su na forumu da bi terali posao.

Fantome pusti ti taj tvoj booking , prica je za rezervaciju sa vlasnicima apartmana direktno .

Bash u Nea Vrasnu kada sam se javio 2007me kod gazdarice gde sam bio 2006te , rekla je sledece : ... Ne primam rezervaciju , dodjite pa ako imam mesta ... kazem ja , gospodjo mi zelimo br 12 shto smo koristili prosle godine ... pa dodam , nije valjda neki problem , a ona ... ne ne nema problema , nego ima napliv od bugara a oni placaju vishe ....

Ajde dogovori se, baš Nea Vrasna, ili cela Grčka, baš ta gazdarica ili svi Grci?

I da ...
Sa titulom , MD iz marketing managementa , znam da nepogreshivo izracunam vrednost robe ili usluge , vidim shta je , gde i zashto pozicionirano , koja je ciljna grupa , koje su kompetitivne i komparativne prednosti&slabosti neshta ili necega i koji je odnos value for money ... tako da fantome od tebe vishe nijedne o strucnoshcu , pogotovu u marketingu...

Nea Vrasna u slucaju donamileve je doshla kao svetog Petra kajgana ... nije li ?
Dzaba titula tog ....MD mangamenta.....kad ne umes da citas....pa ko je spomenuo Grcku ...to ko je jak a ko nije nije tvoje da sudis....a bas tu i bas tamo govori da ti je losa ta nazovi titula...niti pises niti citas....a svojom gluposcu nerviras....htedoh reci ne volim glupe ljude ...mrzim ljude koji ne znaju sta pricaju....a trude se na napisu sto vise gluposti

Poslednja izmena:

Kako me je lik na brzinu provalio ....Prava priča je ovakva: Plaća me grčka vlada, EOT (turistička organizacija), vlasnici hotela i pansiona, SVI veliki TOUR operatori ....umalo da zaboravim i masone. A sve to da bih pisala pozitivno o Grčkoj na forumu Krstarica. Plata mi je 3000, a dobila sam od Vlade i kuću, auto i jahtu. Sledeće godine mi sledi orden. Ipak te tvoje studije vrede nešto ....

Kako me je lik na brzinu provalio ....Prava priča je ovakva: Plaća me grčka vlada, EOT (turistička organizacija), vlasnici hotela i pansiona, SVI veliki TOUR operatori ....umalo da zaboravim i masone. A sve to da bih pisala pozitivno o Grčkoj na forumu Krstarica. Plata mi je 3000, a dobila sam od Vlade i kuću, auto i jahtu. Sledeće godine mi sledi orden. Ipak te tvoje studije vrede nešto ....
:hahaha:

Back