tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
......ili sam pijan........men sex ne moze da prodje bez podveznica.......ali to me EXTRA pali.......sta mi preporuchujete da uradim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tommy gun:......ili sam pijan........men sex ne moze da prodje bez podveznica.......ali to me EXTRA pali.......sta mi preporuchujete da uradim?
tommy gun:......ili sam pijan........men sex ne moze da prodje bez podveznica.......ali to me EXTRA pali.......sta mi preporuchujete da uradim?
Popi jos malo, ce da ti spadne kriterijumtommy gun:......ili sam pijan........men <a href="http://forum.krstarica.com/archive/sex">sex</a> ne moze da prodje bez podveznica.......ali to me EXTRA pali.......sta mi preporuchujete da uradim?
tommy gun:yedite vi svi govna........pa necu samog sebe da *****![]()
..hmm, a bez njihbundeva:... sa sve podvezicama
Cupavka:..hmm, a bez njih?..
Autoru teme- zvanicno- ako si ti lud, onda sam i ja, jerbo i mene pale podvezice..dobro, ne bas extremno, al me pale..i to me pale i na sebi i na drugim zenama..jbt., sad cu i ja da otvorim temu ovu istu, al na zk :shock:..