Ne znam da kuvam, pa šta!

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
Ne tako davno po gradu su se upadljivo šepurile reklame za zenske grudnjake...mlada, lepa, vitka manekenka sa podignutim grudima skoro do brade:lol:vau san svakog muškarca a i zene bogami:lol:

poruka jasna, obuci ovo i izgledaj ovako(ako je moguce) i dalje se ne sekiraj...

u mladjim danima je ponešto od toga i palilo:lol:u medjuvremenu naučih da kuvam
a i danas se pitam dal sam se zeznula sa tim umecem:think:nije li ipak bolje to sa grudnjakom
triput dnevno:rumenko:pa u grad na klopu...jer sad mm prvo kaze zeno šta ima da se jede:lol:

pa da vas čujem raspalite:lol:

Umem da kuvam i ...nista...jos mi orden nisu okacili. :lol:

Inace me uzasno nerviraju zene kokoske koje se hvale time sto ne umeju da kuvaju, pogotovu one koje imaju decu. :roll:

- - - - - - - - - -

pa ono ja se malo jezim na to ne umem..
kazi lepo necu, sta se femkamo ovde:)))
a dal kuvanje il sise..pa izgustiraju oni oboje, besmisleno je lupati glavu.
...:aha:

Umem da kuvam i ...nista...jos mi orden nisu okacili. :lol:

Inace me uzasno nerviraju zene kokoske koje se hvale time sto ne umeju da kuvaju, pogotovu one koje imaju decu. :roll:

dobro, ali sta znaci to "ne umem da kuvam", ne znaci to uvek da bas nista ne znam, moguce da nije bas nesto i uvek ukusno, da se ne uziva u tome, da ne zna zena sad neke specijalitete tu da sprema...svako zna nesto da skuva nije to nikad nista, ali masu zena mucka glavu kako da se izbori sa besparicom i u toj istoj prehrani porodicu tako da im nije ni do cega i to treba razumeti

Danas je kao moda da se hvale kako ne znaju da kuvaju, kao "nećemo mi u kuhinju, mi smo ribetine"... Dete će verovatno da im jede picu sa godinu dana, pljeskavicu, pileće belo, mek... Zato babe jadne mešaju po ceo dan, samo pravi, ne vide im se glave iz kuhinja, dok za svaku ćeru napravi, ne stigne ni da ode do wc-a.

- - - - - - - - - -

ne volim da gladujem pa to ti je :rumenko:
a grudnjake ionako ne nosim :mrgreen:

Živela ti nama još sto godina :D

Danas je kao moda da se hvale kako ne znaju da kuvaju, kao "nećemo mi u kuhinju, mi smo ribetine"... Dete će verovatno da im jede picu sa godinu dana, pljeskavicu, pileće belo, mek... Zato babe jadne mešaju po ceo dan, samo pravi, ne vide im se glave iz kuhinja, dok za svaku ćeru napravi, ne stigne ni da ode do wc-a.

- - - - - - - - - -

e, puno je 100 godina
neka fala :p

1. vrlo sam ozbiljno rekla da ne verujem u to postoje zene koje ne umeju da kuvaju. postoje one koje ne vole, i nece
2.a o sisdama ne mogu ozbiljno ubij me. meni je ovo sisato stanje totalno cudno, izrasle mi sise u ovim godinama na pravdi boga ne znam sta cu s njim..:pop2:

- - - - - - - - - -

Meni je odmah muž rekao da bi mu bila dosada žena koja po ceo dan nešto krčka u kuhinji.
Molim lepo, poštujem šta muž kaže, ne pitam druge za mišljenje.

- - - - - - - - - -

:zcepanje:

I ja bih taj recept za spravljanje sisa.

Back