Ne zna bre Srbin cemu vise da se raduje

Cemu se Srbi vise raduju

• Zlatnoj medalji Djokovica

glasova: 8 57,1%
  • Engleskom ustanku

glasova: 6 42,9%
  • Tesko je odluciti se

glasova: 6 42,9%

• Ukupno glasova
    14
Нико нема то што Србин имаде, а шта то Србин имаде ?
Имаде гују љуту у недрима
и вековима не може да је се ослободи.

Та гуја ради увек наопако,
и увек Србина наводи на зло.

Види ову тему, види каквим будалама нас прави овај форумаш !

vu%C4%8Devi%C4%87-sns-rezolucija-un-srebrenica-genocid.jpg.webp
Šta tačno dokazuje njihova servilnost osim činjenice da su servilni? Doduše imaju i zbog čega, bez AV bi bili skup nikoga i ničega. Moraju ljudi.

Mi realno imamo jako malo razloga za radovanje. Bar mi obični ljudi. Okej, Novak je osvojio medalju, svaka čast na čeličnoj volji i usponu do trona, ali kakve veze sa tim ima običan narod? Kakva nam je ekonomija, zdravstvo, ekologija, medjuljudski odnosi? To je katastrofa, samo smo u sportovima dobri i u provodu, hrani... gde su stvarni rezultati?

Mi realno imamo jako malo razloga za radovanje. Bar mi obični ljudi. Okej, Novak je osvojio medalju, svaka čast na čeličnoj volji i usponu do trona, ali kakve veze sa tim ima običan narod? Kakva nam je ekonomija, zdravstvo, ekologija, medjuljudski odnosi? To je katastrofa, samo smo u sportovima dobri i u provodu, hrani... gde su stvarni rezultati?
Свако почео се затвара у себе,нико ником не верује,сви буље у неке телефоне,вишедецинијским пријатељима,познаницима мораш да пазиш како се обраћаш да се дотични шатро не би "увредио",све живо посвађано због Глупости најобичнијих,ретко ко се искрено насмеје а и онај ко то уради-уради преко кјурца..
Дебело смо зглајзнули..

Ma nadam se sada kada su Anglo zlotvori zauaeti svojim problemima da ce bar na trenutak da nas ostave na miru.
:D

Druže Slobo, ako pokušavate da učitate anti zapadno raspoloženje narodu, onda to radite na jalov način. Jer svi Srbi upravo žive i idu na zapad. Unutar Srbije gotovo svaki biznis je vezan za zapad a od pisma svi koriste latinicu čak i pored nametanja ćitrilice zakonom (mogu misliti kako bi bilo da nema nametanja). Dakle Srbi su gotovo 100% prozapadni narod moj Slobo, nego vi ovde imate agendu da redovno pišete kojekakve besmislice i šaljete poruke mržnje i huškate na tenzije i ratove. No građani nisu veverice, vide šta radite. Manipulacija neće proći. I kopati nećete ;)
Znači Sabahudin nije izašao iz rupe 25 godina, a pošto je bosanac ne zna ni da broji, pa jednog normalnog vidi kao svojih 5 bez mozga....Jedan od vaših vas je ofirao i kaže da sedite u rupi za 600evrića, što u srbiji i babasera zaradi za mesec dana...

Ah, još jedan anti-zapadni hejterski tekst. Taman pomisliš da naiđeš na neku normalnu temu kad ono budalaštine. Odakle se samo pojavljujete, svaki dan jeste te iste mantre vrtite, jel to neka organizovana kampanja? Ko to diktira da se toliko bukvalno istih tema svakodnevno otvara 🤔
Шта ћеш ... неки осим мржње не поседују ништа у свом животу. Још кад им се придруже ЕУропејци и Англофили, па кад ови почну са својом болесном мржњом према Кини и Русији. Понекад се запитам, да ли има нормалних у Србији и генерално на Балкану.

Back