- Poruka
- 76.577
Али је зато радост, испуњење и срећа коју ниједан самац не може осетити.What a crap...
Ништа у животу није лако, да би било добро, мора човек мало и да се помучи, не добија се све на тацни.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али је зато радост, испуњење и срећа коју ниједан самац не може осетити.What a crap...
Da, ti znas sta samci ili ozenjeni osećaju...Али је зато радост, испуњење и срећа коју ниједан самац не може осетити.
Ништа у животу није лако, да би било добро, мора човек мало и да се помучи, не добија се све на тацни.
Као што ти ,,знаш" да је брак ,,срањње".Da, ti znas sta samci ili ozenjeni osećaju...
Gde sam to rekao?Као што ти ,,знаш" да је брак ,,срањње".
Gde sam to rekao?
What a crap...
Pročitaj ponovo.
Нема потребе, написао си шта си написао.Pročitaj ponovo.
Pročitaj i još jednom.Нема потребе, написао си шта си написао.
Које срање...то пише..Pročitaj i još jednom.
I za čega sam rekao da je sranje?Које срање...то пише..
За брак.I za čega sam rekao da je sranje?
Čitaj ponovo dok ne skapiraš.За брак.
Аха, све трчим..Čitaj ponovo dok ne skapiraš.
Dobro... Samo ne se*i.Аха, све трчим..
Што си нервозан? Имаш право на свој став, не треба да га се одричеш.Dobro... Samo ne se*i.
Samo što si ti pogrešno ili namerno pogrešno razumeo moj post.Што си нервозан? Имаш право на свој став, не треба да га се одричеш.
А како треба то разумети, дај просветли ме?Samo što si ti pogrešno ili namerno pogrešno razumeo moj post.
Nisam se pos*ao na brak vec na tvoju generalizaciju da se moraš mučiti u braku, zatim da prava ljubav postoji samo u braku i to posle mučenja i odricanja. Prava ljubav može postojati i u braku i van njega. I bez mučenja. Kao sto i nesreća može postojati i u braku i van njega.А како треба то разумети, дај просветли ме?
Generalno u Srbiji postoji taj sindrom "žrtve i stradanja".I onda tako uce i mlade. Treba da se zrtvujes, to je super. Sta kazes tjale? jes ti lud?
Подвиг и жртва у браку нису мучење. Жртва јесте одлика љубави јер рада дајеш себе за другог, супружника, децу, итд.Nisam se pos*ao na brak vec na tvoju generalizaciju da se moraš mučiti u braku, zatim da prava ljubav postoji samo u braku i to posle mučenja i odricanja. Prava ljubav može postojati i u braku i van njega. I bez mučenja. Kao sto i nesreća može postojati i u braku i van njega.
Pa to brate. Obilic sindrom. Sutra cu murati da odsecem glafu. A zena u fazonu: kad si vec tako sayeban aj vidi nekako namikari stan, kola, pare u banci i onda idi ti slobodno otfikari sebi glavu, cak je i pozeljno. Sindrom bogomoljke.Generalno u Srbiji postoji taj sindrom "žrtve i stradanja".
ТеброуPa to brate. Obilic sindrom. Sutra cu murati da odsecem glafu. A zena u fazonu: kad si vec tako sayeban aj vidi nekako namikari stan, kola, pare u banci i onda idi ti slobodno otfikari sebi glavu, cak je i pozeljno. Sindrom bogomoljke.
Boles a i neprakticno.