(Не)женим се - (не)удајем се?

Da i zato se ne zenis pa nek trazi dzipa kod nekog drugog.
Не треба да се не жениш због тога. Мораш да нађеш нешто што ти одговара, само питање је да ли ћеш.

Ја не осуђујем жене које оће џипове. Оћу и ја свашта, али ја не глумим морал и духовност.

Ma realno ne treba voziti auto skuplji od 5k evra. Laz je kada kazu da su skuppji auti isplativiji na duze staze. Malo sutra. Em vise trose, neki suv kros over sta vec guta corbu. Drugo opravke. Makje ti neko bok, da vidis koliko ces da se isprsis. Ode ti bocno ogkedalo, par stotina evra plus ruke. Odrzavanje? Skuplje, registracija? Skuplja. Parking, veci auto.
A sta ce ti to? Ne juris cupije koje se primaju na to. Ne padas na te laze i zivis racionalno. Bolje te pare utrositi na nesto bolje.
Ја се не бих бунио да имам G wagen. Ја се буним што немам паре да га купим и возим.

Кодијак, Ку 7, Туарег, Кашкај и др. лажне џипове не бих држао. G wagen може да иде ван пута јер има три блокаде и редуктор тебреј.

...

Не треба да се не жениш због тога. Мораш да нађеш нешто што ти одговара, само питање је да ли ћеш.

Ја не осуђујем жене које оће џипове. Оћу и ја свашта, али ја не глумим морал и духовност.
Ne trazim nista bro. Ne gledam na to kao nekakvo traganje. Trazim za nekim drugim stvarima u zivotu. Volim iskustva u zivotu. Poslovna, zezanje, fokus, hobiji i td. Zena tu moze da bude saputnik, neko da se pridruzi u tome i deli to samnom. Samo ako je takva. A i da mi se ne penje na k ako stanem, odmorim, iskuliram, hocu da se zabijem u sobu, gledam seriju, u necemu sam uspeo, u necemu pao, necu vazduh iz njenog nosa da cujem. Ne? Ne mora, nije neophodno.

Ја се не бих бунио да имам G wagen. Ја се буним што немам паре да га купим и возим.

Кодијак, Ку 7, Туарег, Кашкај и др. лажне џипове не бих држао. G wagen може да иде ван пута јер има три блокаде и редуктор тебреј.

...
I gde ces da ga vozis kraj puta?

Ne trazim nista bro. Ne gledam na to kao nekakvo traganje. Trazim za nekim drugim stvarima u zivotu. Volim iskustva u zivotu. Poslovna, zezanje, fokus, hobiji i td. Zena tu moze da bude saputnik, neko da se pridruzi u tome i deli to samnom. Samo ako je takva. A i da mi se ne penje na k ako stanem, odmorim, iskuliram, hocu da se zabijem u sobu, gledam seriju, u necemu sam uspeo, u necemu pao, necu vazduh iz njenog nosa da cujem. Ne? Ne mora, nije neophodno.
Биће ти јаче ако будеш имао жену која ти је ослонац и десна рука.

Тешко ју је пронаћи и задржати.

I gde ces da ga vozis kraj puta?
Имам ја где ћу да возим. Већ сам терао, али не G wagen.

Не бој се ти замене.

Кодијаци, Ку петице, туарези и "икасаре" нису озбиљна ствар.

Ту му шкода дође као победник јер има тај неки намрштени изглед, доста простора и користи га држава, тако да задовољава све прохтеве широких народних маса, почев од жена 35-45/50, преко породица, до људи који мисле да су неки "зајебани".

Биће ти јаче ако будеш имао жену која ти је ослонац и десна рука.

Тешко ју је пронаћи и задржати.
Zena moze da bude oslonac samo ako kuci imam mir sa njom. Mir. Ako ne, ne treba mi ni segrt, ni podrska, ni team player, ni ne znam sta da mi cvokoce neke motivacije onda kada mi to ne treba. Na posao odes pa tamo gruvas, kuci kada dodjes hoces da odmoris, da se opustis.

Имам ја где ћу да возим. Већ сам терао, али не G wagen.

Не бој се ти замене.

Кодијаци, Ку петице, туарези и "икасаре" нису озбиљна ствар.

Ту му шкода дође као победник јер има тај неки намрштени изглед, доста простора и користи га држава, тако да задовољава све прохтеве широких народних маса, почев од жена 35-45/50, преко породица, до људи који мисле да су неки "зајебани".
Vise volim jahte. Auti su lepi, komfor i luksuz ok, ali jahta je jahta. Sto ne znaci da cu je imayi u zivotu. I da je ne budem imao, nikom nista. Nije mi to ugrozilo licnost.

Имаш ове који се богато удају. Оду код таста и таште или нађу богату жену која им купује.
Pa znas kako kad bih kupovao zenu, ne bi to bilo dobro za nju. Jer bih je i tretirao tako. Ne verujem da i jedna zena moze to da izdrzi. Bolje joj je da ode na sezonski u dubai, tamo joj se pokenya u usta neki seik, jbga, jeste gadno, al i lova brate. nash ono, lova brate, pare su bitne. Kad nema para ode ljubav kroz prozor, hahaa tj na usta. Klop.

Фора је у томе што неће да ти каже одма, него се распита прво ко, шта, како и одакле.

То је сада тако.

Не долазиш у обзир пре тога.
Eee zato se iskljicivo upoznajes a nepoznatim zenama. Nikako posredstvo. Ko me zna ovako u zivotu, drugarice drugara i td, zaboravi na ti pricu. Kao da nemam ******. A pokusavale su.

Samo treba pratiti statistike , u srbiji se razvede oko 30% parova , u Americi oko 50% , a svi oni su mislili da su nasli srodnu dusu itd.
Kad pogledate realno brak je cudo ako uspe , imas dvoje ljudi koji su odrasli odvojeno ( uglavnom ) , dve perspektive , dve licnosti itd. i to sad treba spojiti u jedno , zajeban problem , svaka cast ljudima kojima uspe.
То је због ,,културе" и анти-вредности у којем живимо а који су до крајње мере обезвредили брак и иду на то да га разоре.
Брак није само лепота и уживање, брак је подвиг и жртва. Само тако се ствара права љубав. Зато су пре бракови трајали до краја живота супружника.

Данас се разводе за сваку ситницу, подстиче се чак развод. Промовише се некаква самосталност, индивидуализам и остале ствари које разарају брак и саму породичну заједницу.

Брак је разорен од стране градског начина живота. Трпају људе у градове више од века, празне села па се онда чудимо оваквим тенденцијама........ Брак није пао на ниске гране пре него што је успостављена грађанска цивилизација него је управо правац развоја цивилиације који се концентрисао у градове довео до тога да институција као што је брак избледи и падне на ниске гране. Да се разумемо, нисам никакав промотер повратка на село нити сам планирам живот ван града само константујем чињеницу

Back