Jel?Znate li sta je samoca?
To je zivot bez razloga da ustanes ujutru...
Nikom ne zelim takav zivot...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel?Znate li sta je samoca?
Mislim da brkas samoću i usamljenost.ne valja nikako ljudi da budu sami iz mnogo razloga jel samoća razara
Ustvari su mnogo jednostavnije od ovoga. Npr. jednostavno ne želim. Simple as that. Zamisli da se pravdam nekome ili tražim izgovore za sopstveni život? E to bi bilo baš tužno.Stvari su i mnogo komplikovanije i kompleksnije od ovoga,
Ustvari su mnogo jednostavnije od ovoga. Npr. jednostavno ne želim. Simple as that. Zamisli da se pravdam nekome ili tražim izgovore za sopstveni život? E to bi bilo baš tužno.
Pa i ja samo razgovaram. Gde vidiš pravdanje? Ti pominješ izgovore.Niko i ne traži da se pravdaš, prosto razgovaramo...
Pa i ja samo razgovaram. Gde vidiš pravdanje? Ti pominješ izgovore.
Da li je tvoj razlog što želiš izgovor?Pa dobro, razlog što to ne želiš sigurno postoji a taj razlog je tvoj izgovor..tako to ide..![]()
35, Не планирам да будем соло али не планирам ни да се женимNe znam koliko imaš godina, verovatno si mnogo mlađi od mene.Želela sam da se udam, planirali smo i veridbu i neku manju svadbu, a onda se dogodio..Rak..
Prošlo je 10 godina kako ga nema.
Što se tiče drugog pitanja, više ništa ne planiram. Ako nešto treba da se desi, desiće se.
Nikada ne bih čekala da se stvore neki uslovi za život. Šta bi bilo da su naši babe i dede čekali na uslove, pa naši roditelji..
Živimo u 21 veku i možda je IN biti solo..ne znam..
Док није већина отишла преко моје друштво је било састављено махом од "казанова" своје врсте и знам им авантуре и кроз њихова искуства сам видео шта се ради. Касније сам и кроз више фирми где сам радио увидео штошта на ту тему. Људи само добро крију такве ствари, баш добро, тако да колико год да сам ствари уочио фронтално дефинитивно их је још више било у позадини која је предобро сачувана да би испливала у јавност. Ево сад кад би поставио анонимну анкету негде на нету "да ли сте преварили партнера/партнерку" па једва да би добио неки одговор или би чак лагали јер људи се плаше чак и анонимно то искрено да кажу, мисле да ће неко да види ко је гласао у анкети па ће да се сазна ко су па ће ово па ће оно, оду у неку параноју из чистог страха од откривања. Довољно сам пута видео да се неко згрожава у јавности када се наменту неке теме сексуалне конотације, а онда сазнаш да је та особа била са овим или оним иако је заузета и иако се згрожава таквих прича у јавности и схватиш да је моралисање те врсте добрим делом само одбрамбени механизам који чува тајне.Otkud ti znas da jesu? Jesi drzao svecu ili vodio evidenciju?
Moguce je da u tvojoj okolini su ljudi manje verni, u nekim krajevima varanje jeste cesto, a negde je retko.
Usput, statistika kaze da ljudi s vecim koeficijentom inteligencije manje varaju.
Moja zapazanja takodje potvrdjuju, a iz medija vidis da prosecna "starleta" nije bas bistra.
Takodje na ovom forumu, a i drugde reprezentacija je vrlo losa- koliko imas ljudi u braku ovde?
Jako malo, pa dobijas informacije samo od ljudi koji su nezadovoljni, i onda to polako stvara pogresnu sliku, sad da ti ne objasnjavam kako propaganda i marketing funcionisu, ali u principu je dokazano da 100 puta ponovljena laz postane istina.
Moras steci naviku da sve proveravas iz razlicitih izvora, inace ce te idioti potpuno unistiti.
"Veruj, ali proveri".
Развод је велика трагедија, велики стрес, за супружнике, децу, све.Tako je,da na vreme stignu i da se razvedu a ne izgube pola zivota,
obrazložiiiiMislim da brkas samoću i usamljenost.
Pa usamljenost je kada imaš potrebu da budeš i društvu ili sa nekim, a nemaš s kime. I to ti izaziva patnju. Znači, neželjena samoća. Često i želja za begom od samog sebe. To je tužno stanje. Da ne možeš da budeš sam sa sobom.obrazložiiii
Pa usamljenost je kada imaš potrebu da budeš i društvu ili sa nekim, a nemaš s kime. I to ti izaziva patnju. Znači, neželjena samoća. Često i želja za begom od samog sebe. To je tužno stanje. Da ne možeš da budeš sam sa sobom.
Sa druge strane, samoća sama po sebi nije ništa negativno. Ja volim samoću. Evo, probudio sam se jutros sam. Milina.Kuvam čaj, čitam, meditacija, posle lagani trening... Ja srećan.
O'š na mali ili na viber?mmmm a ne radi mi nešto mozak od jutros i eto
pošalji mi malo samoće plizz da i ja mogu tako![]()
Interesantno. Ja nikada nisam imao potrebu za time. Ne mislim da su moji geni nesto specijalno i da je neophodno da se prenesu dalje. Svet neće propasti bez njih....ja negde sebicno uzivam u cinjenici da ce moji geni (a dobri su) nastaviti da zive
i u nekoj dalekoj buducnosti...
Interesantno. Ja nikada nisam imao potrebu za time. Ne mislim da su moji geni nesto specijalno i da je neophodno da se prenesu dalje. Svet neće propasti bez njih.
Pa ne misle. Neko želi, neko ne želi. U tome je i lepota. Da možeš da biraš. A ne da radiš nešto zato što to društvo kaže da je to smisao tvog života.E vidiš, ja ne volim kad to neko kaže..hoće, propašće Mane..zamisli da svi tako misle kao ti...
Znaš koliko ih ja poznajem da kažu: ne ustaje mi se ujutro, ovaj život je srranje, devastiran/a sam od stresa, obaveza..a u braku su. S druge strane ja ne mogu dočekati 6 sati ujutro u krevetu, jedva čekam da ustanem, da činim ono što mi pričinjava zadovoljstvo a solo sam. Nisam bila manje srećna ni kada sam se budila kraj svog muškarca ali nisam ni sad nesrećna.Znate li sta je samoca?
Kako to mislis?Dobro( 'e)
Kad i to možeš nekome garantovati.
Da ne kažem "ako".![]()
Pa mislim,...neko ne može ni to da ponudi.Kako to mislis?
Slažeme se donekleMislim da biti solo nikad nije i neće biti IN...to naprosto nije prirodno.
Čovek je društveno biće i nesrećan je ako je sam...ali u ovom vremenu velikih očekivanja ima puno razočarenja i osetljiviji, mekši ljudi se lako povuku u sebe, sami sebi presude...
DobroKako kome...
A to upravo radis ovde, pravdas svoj zivot.Ustvari su mnogo jednostavnije od ovoga. Npr. jednostavno ne želim. Simple as that. Zamisli da se pravdam nekome ili tražim izgovore za sopstveni život? E to bi bilo baš tužno.