(Не)женим се - (не)удајем се?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.652
Какву визију сопствене будућности имате у вези тога да ли ћете се удати/оженити тј. видите ли себе у тој улози ?
Да ли видите себе у браку у будућности или било каквом сличном облику везе, не мора да абуде званичан, који личи на цео тај брачни пакет са све децом ?
Да ли чекате да створите услове за такав живот или ћете услове стварати кад нађете правог партнера/партнерку или ћете можда истовремено радити на обе стране ?

Треба се женити и удати што пре, нема ту чекања, идеални услови се никада неће створити,ако се то чека.
Зато, чим човек нађе жену која му одговара, нек се жени, и жена нек се удаје. И децу нека рађају. Јер без породице и деце, ништа нам не вреде ни посао, ни паре, ни каријера.

Какву визију сопствене будућности имате у вези тога да ли ћете се удати/оженити тј. видите ли себе у тој улози ?
Да ли видите себе у браку у будућности или било каквом сличном облику везе, не мора да абуде званичан, који личи на цео тај брачни пакет са све децом ?
Да ли чекате да створите услове за такав живот или ћете услове стварати кад нађете правог партнера/партнерку или ћете можда истовремено радити на обе стране ?
Nista od ponuđenog.

Bar još dvaput da se oženim. 😊

Ne cekaju ljudi idealne uslove nego realne uslove.
Ne mozes nekome reci, pravi, zeni, radjaj, zaduzi se u kredite i ako pukne (a puca) sam si se zenio, sam snosi posledice nesposobnjakovicu.
То су све изговори. Ко има циљ да се ожени, уда, то ће и урадити. Услови се граде кроз цео живот. А ко неће само ће тражити изговоре.

То ти причам. А то не ваља. Треба се женити/удавати и рађати децу. Стварати породицу, јачати заједницу.
Dobro i? Treba svasta. Treba ekonomija da jaca. Zakoni da se menjaju. Sistem, kultura, mentalitet. Treba da se iskoreni fanatizam u drustvu (religijski, nacionalisticki i td), korupcija, nepotizam, zdravo drustvo, pa onda da pricamo o zdravim porodicama. Ako mene pitas, treba svi da prestanu da prave decu dok se sve to lepo ne resi.

svako jutro ako se probudim zahvalim bogu sto sam ziv
svako jutro ako me nesto boli takodje jer znam da nisam riknuo
svako jutro ako pored mene lezi neko pice, ne zafaljujem nikako bogu vec samo sebi i svom daru

Dobro i? Treba svasta. Treba ekonomija da jaca. Zakoni da se menjaju. Sistem, kultura, mentalitet. Treba da se iskoreni fanatizam u drustvu (religijski, nacionalisticki i td), korupcija, nepotizam, zdravo drustvo, pa onda da pricamo o zdravim porodicama. Ako mene pitas, treba svi da prestanu da prave decu dok se sve to lepo ne resi.
Бави се ти собом и својим доменом. Ти, ја, други људи. Тако ће се променити и друштво. Јер, друштво је заједница људи који живе у њему.

Back