Ne želim u EU, zato jer ...

Невероватно како си успео да толико лажи уденеш у неколико реченица - то је стварно митомански таленат.

Нисам НИКАДА чуо било кога ко је патриота да се залаже да Србија буде комуњарска Куба! Нити да буде ИЗОЛОВАНА тј. слепо црево.

Ову гадост коју си написао да народ тј. Срби ЖЕЛЕ ДА СЕ НЕ РАДИ И ДА СЕ КРАДЕ је врхунски безобразлук и пресрећан сам што комуницирамо само виртуелно иначе би стварно било свашта. Па како можеш такву бљувотину да напишеш КАДА СУ СТОТИНЕ ХИЉАДА ЉУДИ ДОБИЛИ ОТКАЗ И КАДА НЕМАЈУ ШТА ДА РАДЕ - ШТА ДА РАДЕ И ГДЕ ДА РАДЕ ??? Срам да те буде.

Што се тиче "живота на буџету" па управо су ЖУТИ ЛОПОВИ ВИШЕ НЕГО УТРОСТРУЧИЛИ ДРЖАВНЕ СЛУЖБЕНИКЕ А О КОРИСНИЦИМА БУЏЕТА У ОБЛИКУ АГЕНЦИЈА или НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА МИ СЕ ГАДИ И ДА ПИШЕМ. И ко овде краде? Изгледа да си још хтео да набедиш народ који изгубљен лута улицама без посла и без пара ДА ЈОШ И КРАДУ. Па краду ВАШИ ЖУТИ ФИНАНСИЈЕРИ И КРАДЕТЕ ВИ ЗА РАЧУН ИНОСТРАНИХ ЛОПОВА И БАНКАРА.

Ја не видим било какве ДОБРОБИТИ уласком у ЕУ осим нових могућности гребања и крађа из нових кредита и фондова већ осведочених лопова на власти.

п.с. Ја лично НЕЋУ У ЕУ зато што прописују да сељак не сме да производи КРИВ КРАСТАВАЦ него мора ПРАВ - гле'те курц* му у сламном шеширу...??? :hahaha:
па где нађоше те имбецилије... то је један мали ситан пример АЛИ ТО ЈЕ СУШТИНА... нећу да ми стално неко ЗАПОВЕДА, волим СЛОБОДУ.

Моје поштовање Еремита :kpozdrav: Свака част на посту :ok: :super:
Ето зашто је Митке форумски Сократ, зато што увек "прочита" циљеве владара, баш као што је то Сократ радио, али је имао петље да им каже истину у лице :rtfm:

Смешно је питати обичне људе зашто не желе у еу, право питање би требало да гласи зашто неки говоре да "европа нема алтернативу" ? Који су то пориви и ЦИЉЕВИ тих људи ?

Циљеви су ФОНДОВИ. ПАРЕ. Тренутно највеће паре узима Божидар Ђелић преко европских фондова. Кобајаги, са једне стране "смањује се администрација" а са друге отварају се којекакве агенције у Србији које спроводе неке пројекте и на конту истих црпе државни буџет, узимајући паре од општина. Прву групу лопова ти који су запели у ЕУ су они из врха власти Ђелић, Ђилас, Динкић, Цветковић, сви остали министри који добијају паре из ЕУ и трпају у своје џепове. Другу групу лопова чине ОПШТИНЕ и ОПШТИНАРИ. Општинари раде у сагласју са министарствима, подносе пројекте и добијају паре, онда неку цркавицу уделе својим градовима, а главни колач, паре употребе за свој џеп. Агенције, нво, и остали снобови вршљају Србијом. Они да мисле о развоју Србије? Не будите у заблуди. Њих интересују само паре и свој лични интерес. Зато им треба само МОГУЋНОСТ ПУТОВАЊА У ЕУ.. Зато што су и сами рекли да треба да "омиришу Брисел". Њима једино то и треба, и њих једино то и занима. Да могу да путују и крцкају државни буџет. Да иду по отрвима и нудистичким плажама. И ето зашто пропада Србија.

И онда ми дође неки идидадаупи*кума*ерину, и паметује на овом форуму. Пита просте и неуке људе "Зашто нећете у ЕУ?". А сам позади живи добро, и сигурна сам да ради за неку НВО. Зато њега не занима Србија, већ ВИЗА. Зато он паметује вама браћо моја. Зато што је део њих. Зато што живи добро и део је те групације. Он не разуме како данас живите, док мажете џем на хлеб. Њега то не интересује, само га занима "када ће добити могућност да путује" са својим дебелим новчаником и стомаком. Не осећа вашу муку. Зато вас он то и пита.

Ovdje u par postova čovjek može pročitati toliko mahnitosti, da je dosta otprilike za pola godine!

Šta je onom savinu?
Šta znači Srbiji ako Rusija ima 900 milijardi dolara rezervi? Baš ništa!

Pa nisu to srpske pare!

:hahaha::hahaha::hahaha:
Nisu to srpske pare-ali ce Rusija investirati 10-20 milijardi dolara u profitabilne projekte-veliki broj Srba ce dobiti posao-budzet ce biti puniji i trade deficit ce biti smanjen..
Sta ima EU-ogroman dug koji ove godine ubrzano raste i prati da unisti EU..

Моје поштовање Еремита :kpozdrav: Свака част на посту :ok: :super:
Ето зашто је Митке форумски Сократ, зато што увек "прочита" циљеве владара, баш као што је то Сократ радио, али је имао петље да им каже истину у лице :rtfm:

Смешно је питати обичне људе зашто не желе у еу, право питање би требало да гласи зашто неки говоре да "европа нема алтернативу" ? Који су то пориви и ЦИЉЕВИ тих људи ?

Циљеви су ФОНДОВИ. ПАРЕ. Тренутно највеће паре узима Божидар Ђелић преко европских фондова. Кобајаги, са једне стране "смањује се администрација" а са друге отварају се којекакве агенције у Србији које спроводе неке пројекте и на конту истих црпе државни буџет, узимајући паре од општина. Прву групу лопова ти који су запели у ЕУ су они из врха власти Ђелић, Ђилас, Динкић, Цветковић, сви остали министри који добијају паре из ЕУ и трпају у своје џепове. Другу групу лопова чине ОПШТИНЕ и ОПШТИНАРИ. Општинари раде у сагласју са министарствима, подносе пројекте и добијају паре, онда неку цркавицу уделе својим градовима, а главни колач, паре употребе за свој џеп. Агенције, нво, и остали снобови вршљају Србијом. Они да мисле о развоју Србије? Не будите у заблуди. Њих интересују само паре и свој лични интерес. Зато им треба само МОГУЋНОСТ ПУТОВАЊА У ЕУ.. Зато што су и сами рекли да треба да "омиришу Брисел". Њима једино то и треба, и њих једино то и занима. Да могу да путују и крцкају државни буџет. Да иду по отрвима и нудистичким плажама. И ето зашто пропада Србија.

И онда ми дође неки идидадаупи*кума*ерину, и паметује на овом форуму. Пита просте и неуке људе "Зашто нећете у ЕУ?". А сам позади живи добро, и сигурна сам да ради за неку НВО. Зато њега не занима Србија, већ ВИЗА. Зато он паметује вама браћо моја. Зато што је део њих. Зато што живи добро и део је те групације. Он не разуме како данас живите, док мажете џем на хлеб. Њега то не интересује, само га занима "када ће добити могућност да путује" са својим дебелим новчаником и стомаком. Не осећа вашу муку. Зато вас он то и пита.
Vaistinu!! :worth::super:

Zato sto mi je kufer prepun takvih bas kao sto si ti i sto nacionalni dug po glavi stanovnika vise nece biti po glavi vec ce se to nalaziti u vasim dzepovima nama po grobnom mestu-jer ce sirotinja skapavati kad budete izneli iz zemlje jos ovo sto je ostalo.Dok rastocite ovo sto smo krvavim znojem i radom stvarali da bi ste vi bestije neradnicke koje zive samo na tudj racun cepuljili se po europi-ali vam treba dati samo za vizu i kartu u jednom smeru-a ne kad sve potrosite,dodjete da od nas trazite da vas lecimo i izdrzavamo.

kazu neki.."pljuju po srbima" a ja se osvrnem oko sebe i ustanovim da je dve trecine od tog "pljuvanja" sto posto tacno...

dovezo skoro auto jedan vlasnik kafane kod mene i onako pricamo ..kaze on..e covece slusam u kafani sede ljud piju i svak prica samo o tome kako je nekog za ebo pre ebo i to..niko ne prica sta je u svom zivotu napravio stvorio itd..samo neke pre he botine

cega se pametan stidi time se budala ponosi ehh

Kad udjemo u EU sve ce te dileme biti razresene sokratovskim dijalogom izmedju nase vlade i Brisela.

Strpljenja, dragi Evropljani!

мислиш? Дијалог ? Ок. Ајде да видимо, по основу чега би неко из ЕУ прихватио наш предлог ? Свет се више не заснива на "причици (дијалогу) уз кафицу", него у интересима где превагу односи онај ко има превагу, тј. добија у дијалогу онај ко има већу МОЋ.

Ми немамо ништа чиме можемо да условимо ЕУ, а ЕУ има све са чиме може да условљава нас, зато што смо тако допустили. Зато што нисмо на време мислили "сократовски" него "европски".....

Zato sto mi je kufer prepun takvih bas kao sto si ti i sto nacionalni dug po glavi stanovnika vise nece biti po glavi vec ce se to nalaziti u vasim dzepovima nama po grobnom mestu-jer ce sirotinja skapavati kad budete izneli iz zemlje jos ovo sto je ostalo.Dok rastocite ovo sto smo krvavim znojem i radom stvarali da bi ste vi bestije neradnicke koje zive samo na tudj racun cepuljili se po europi-ali vam treba dati samo za vizu i kartu u jednom smeru-a ne kad sve potrosite,dodjete da od nas trazite da vas lecimo i izdrzavamo.
A kome se ti obracas ?

Pa ne, Evropa ce nam kroz dijalog skrenuti paznju na nase greske i mentalne propuste i objasniti zasto se tako ponasa prema nama, kao Sokrat svojim studentima.

Onda cemo mi biti zaprepasceni i zahvalni, kao studenti Sokratu.

Ок, Европа нам укаже на наше грешке, и сад она такође има своје грешке, и ми им укажемо на њихове менталне пропусте нпр. санкције, бомбардовање Србије или нпр. проглашење независности Косова, пуштање албанских терориста из притвора, и ти им лепо укажеш на то, а они ти кажу ТИ ИМАШ ГРЕШКЕ и ТИ ЋЕШ СНОСИТИ ПОСЛЕДИЦЕ СВОЈИХ ГРЕШАКА, - И АКО НЕ УРАДИШ ТАКО И ТАКО - БИЋЕ ТАКО И ТАКО,

И они нпр. уведу у уџбенике да су Срби злочинци као фашисти, и ти им укажеш на пропуст, али они ти кажу да ЈЕ ТО ИСТИНА. И ДА ЈЕ ТВОЈА ГРЕШКА ШТО ТО НЕ ПРИХВАТИШ. И ти ћеш да се сагласиш са том истином ???

Не ми нећемо бити захвални, ми ћемо бити ЛУДИ.

Pa ja vidim da ti hoces da kazes da nas Evropa treba da zali zbog naseg zla, kao sto zali patuljke, bogalje i tesko bolesne, i ne ocekuje od njih nista posebno.

Medjutim, Evropa je zasnovana na humanistickom pristupu, i ona veruje da se vrlina moze nauciti, kao sto se dete nauci citanju.

I zato nas Evropa danas kara kao strog ucitelj, sa ljubavlju i brigom za nase mlade, jos neformirane umove. Zato sto znaju da od nas, jednog dana, moze postati pravi pravcati Holandjanin, ili barem Belgijanac.

Pa ja vidim da ti hoces da kazes da nas Evropa treba da zali zbog naseg zla, kao sto zali patuljke, bogalje i tesko bolesne, i ne ocekuje od njih nista posebno.

Medjutim, Evropa je zasnovana na humanistickom pristupu, i ona veruje da se vrlina moze nauciti, kao sto se dete nauci citanju.

I zato nas Evropa danas kara kao strog ucitelj, sa ljubavlju i brigom za nase mlade, jos neformirane umove. Zato sto znaju da od nas, jednog dana, moze postati pravi pravcati Holandjanin, ili barem Belgijanac.

То није тачно. Европа се не заснива на хуманистичким принципима, "Адолф Хитлер је био главни катализатор стварања Европске заједнице, иако га ниједан од лидера Уније не би тек тако признао за њеног оснивача", то је рекао Дик Леонард што можеш прочитати у његовом "Водичу кроз ЕУ".

Европа данас не учи људе врлинама, зато што Европа људе учи како да добију новац и моћ, а то је супротно врлини о којој су говорили умни људи, јер рецимо хришћанство не поставља никакве баријере када је у питању заједништво, еу то је накарадна заједница у којој моћници виде своју шансу за управљањем масама.

Сваки човек не треба да буде као Холађанин и Белгијанац, већ треба да буде СЛОБОДАН ЧОВЕК, да има своју земљу и свој народ, своју традицију, културу и да не тежи да буде као "Холанђанин" већ да очува своју индивидуалност.

16 Jer evropi tako omile srbija da je i Chedu svog Jeborodnog dao, da nijedan koji Ga glasa - ne krizira, nego da ima kokain večni.
Lk. 2:14, Rim. 5:8, 2 Tim. 1:1, Titu 3:4

То није тачно. Европа се не заснива на хуманистичким принципима, "Адолф Хитлер је био главни катализатор стварања Европске заједнице, иако га ниједан од лидера Уније не би тек тако признао за њеног оснивача", то је рекао Дик Леонард што можеш прочитати у његовом "Водичу кроз ЕУ".

Европа данас не учи људе врлинама, зато што Европа људе учи како да добију новац и моћ, а то је супротно врлини о којој су говорили умни људи, јер рецимо хришћанство не поставља никакве баријере када је у питању заједништво, еу то је накарадна заједница у којој моћници виде своју шансу за управљањем масама.

Сваки човек не треба да буде као Холађанин и Белгијанац, већ треба да буде СЛОБОДАН ЧОВЕК, да има своју земљу и свој народ, своју традицију, културу и да не тежи да буде као "Холанђанин" већ да очува своју индивидуалност.

To će reći da Holanđanin nije slobodan, da nema svoju individualnost, identitet, tradiciju, religiju, ....
I ne samo to! Ima i kozmopolitizam, slobodan pristup svim dostignućima modernog svijeta, mogućnost višestrukog izbora, mogućnost života i rada na bilo kojem dijelu kugle zemaljske, materijalnu neovisnost, i sve ostalo što ga čini Čovjekom!

E moji Balkanci! Dok vi skontate šta je sloboda, proći će još 100 godina ( u optimističkoj varijanti) !!! :D

To će reći da Holanđanin nije slobodan, da nema svoju individualnost, identitet, tradiciju, religiju, ....
I ne samo to! Ima i kozmopolitizam, slobodan pristup svim dostignućima modernog svijeta, mogućnost višestrukog izbora, mogućnost života i rada na bilo kojem dijelu kugle zemaljske, materijalnu neovisnost, i sve ostalo što ga čini Čovjekom!

E moji Balkanci! Dok vi skontate šta je sloboda, proći će još 100 godina ( u optimističkoj varijanti) !!! :D

da nisi malo preterao stari?
sta to znaci ima koZmopolitizam?
na koja dostignuca on ima pristup sto ljudi u srbiji mahom nemaju?
koji izbor imaju veci nego u sr?
i kako to mogu da rade na bilo kom delu planete keve ti?

potkrepi svoje stavove inace cu da napajdam milunku na tebe

Retrogradna razmisljanja koja odisu kakvocom sovinizma i devedesetih.

Holandjanin nije zaostali cobanin sa balkana. Holandjanin nije cetnik, nije agresor, nije klerofasista, nije nista sto je sramota biti. Holandjanin je model tolerancije prema zenama, crncima, narkomanima, pedofilima, homoseksualcima, transseksualcima, biseksualcima, transpolnim jedinkama i ostalim ugrozenim rubnim grupama. Holandjanin je liberalan, Holandjanin je ateista, Holandjanin je uzor i simvol svega cemu treba stremiti na nasem putu ka spasenju. A nase spasenje, i jedino spasenje, to je Evropa. Evropa je bozanstvena.

Svakom Srbinu prilici da bude epigon Holandjaninu. Ni jednom Evropljaninu ne prilici da se zadovolji srpstvom kada, uz napor i trud, moze biti mnogo vise.

Jer svi mi - svi mi! - mozemo jednog dana biti Holandjani. Holandjanin, kako to gordo zvuci.

Човека не чини човеком космополитизам, :hahaha:већ оно што носи у души. Доброта је ако ниси знао најузвишенија врлина.

Има људи који су били владари света а завидели су обичним сликарима и песницима јер су имали нешто што они нису, врлине које нису могли купити ни као највећи моћници света.

Шта је за тебе слобода? За тебе је колико видим слобода само слобода материјалног, јер говориш "проћи ће 100 година", а заборавио си да је слобода је илузија у материјалистичком свету. Срби су били под Турцима 500 година.

Има људи који су били у затворима а били су слободни, у зависности од тога у шта су гледали, да ли у БЛАТО или у ЗВЕЗДЕ....

Back