Ne želi ništa pre braka, potrebna ozbiljna pomoć

Ovo je 100%.Da nije tako,sipak bi smisljala neke glupe izgovore kao nista pre braka.A,sto,mislis da bi i posle braka bilo bolje?Jednom,dva puta dok joj ne napravis dete,pa dok se porodi,pa dok se oporavi od porodjaja (jedno2,3 godine) a posle toga ni tebi nece vise biti bitno.Bicete kao bata i seka.
Nemas srece,naleteo si na onu sasvim cestu vrstu zena kojima je do seksa stalo isto koliko i do uticaja monsunskih kisa na razmnozavanje komaraca malaricara.

Otkud znas da je on tooliko nepozeljan kao ti?
Mozda riba nece seks pre braka jer se njena sestra opekla i vozdra bree. Nema seksa i tacka!
kako da vam je nesto normalno toliko strano?
Zar je moguce da ste toliko podivljali?
Koliko ima abortusa u Srbiji?

Cekaj, nekad je i misionarac najveca prednost...probaj ti jahacicu da te mesec dana jase, bices ko osedlan konj.I konju treba sedlo inace posle par dana krivi, kicma ga boli od jahaca.
Narocito ako ne zna da jase...mislim na jahaca, ne na zensku...a moze i za zensku ista stvar...

Nego sad da se zna, ovo je vec mapet show, da se ne nalozi decko na ove savete...

Ko ono rece da joj se autor teme ne svidja....kao da se zene kresu samo sa onima koji su im seksualno privlacni ili da kazem tacnije neodoljivi...lekciju da obnovite, zove se emotivno razmisljanje....Nije dzaba sto kaze jedan strucnjak, ne pustaj zenu u da te jase pozu a da je bar dva puta ne sljepis po dupetu pre toga...
Ko razume, nije od juce...

Ja bih je sutnuo samo tako, keve mi. I sto sam stariji takve male gluposti kod devojke se samo odbijaju od mene. Zezao bih je verovatno. Jbt, zamisljam da sam se tako upecao, sada bih imao decu, sa istom osobom godine prosle, ne bih izgradio karijeru, verovatno bih sljakao nesto sto su mi nasli njeni i moji roditelji. Odes na plazu sa zenom, gledas one picice mlade, zezaju se, a pored tebe keva, polunadrndana, sva strast vec odavno otsila, postali ste rutina jedno drugome. Drobi ti onim nemogucim glasom sta sve treba da se uradi danas dok ti brises proliv detetu i trpas to u neke kese, zakopavas po plazi. Bolje nemati sex nego ga imati na takav nacin. Ne znam ja sam bez kompromisa.

Back