Ne zavaravajmo se. Antihrist je tu. Šta da se radi?

nema trećeg dolaska Hrist je već bio dva puta, kad rikneš vaskrsavaš odma , zato se veruje da je duša besmrtna.
antihrista antiboga koliko hoćeš i dan danas.

52. И гробови се отворише, и усташе многа тела светих који су помрли

53. И изашавши из гробова, по васкрсењу Његовом, уђоше у свети град и показаше се многима
rugas se hriscanima sada?

Hajde, pomozi mi :think:
Jedna mogucnost, druge smo vec pomenuli unazad..
FB_IMG_1704352392767.jpg
Jer sekira lezi lepo odlozena pored, nije bezveze bacena. Zaseko drvo da bi palo na drugu stranu ovale, misleci da ce postepeno da popusti pod njegovom tezinom jer nije skroz odseceno, i on padne polako preko i zaobidje krokodile.
Jer da je srusio drvo, iduci po njemu, krokodili bi ga dohfatili.
Medjutim drvo nije popustilo, krokodili primetili da nesto visi, ujedno naisla zmija i lav.
Sta sada?

Da nervira lava da skoci na drvo da bi popustilo i prelomilo se, on pao na drugu stranu a lav krenuo pi drvetu i mesto njega, zgrabio zmiju koja se cvrsto drzi. Dok bi krokodili zgrabili lava i zmiju, Ili?

rugas se hriscanima sada?
otkud ti to
svi isusovi savremenici su čekali drugi dolazak jer im i rekao
27. И тада ће угледати Сина човечијег где иде на облацима са силом и славом великом.

28. А кад се почне ово збивати, гледајте и подигните главе своје; јер се приближује избављење ваше.

29. И каза им причу: Гледајте на смокву и на сва дрвета;

30. Кад видите да већ потерају, сами знате да је близу лето.

31. Тако и ви кад видите ово да се збива, знајте да је близу царство Божије.

32. Заиста вам кажем да овај нараштај неће проћи док се ово све не збуде.

33. Небо и земља проћи ће, а речи моје неће проћи

dakle već je bio, po fizičkoj smrti vaskrsavaš i čekaš krajnje konačište

naraštaj koliko traje
to je pitanje tumacenja dela apostolskih kada ga sveti stefan vide, na taj narastaj se misli, tj Hristos za taj narastaj prorokuje, ali ti si napravio pavla lazovom, koji rece da nije bio drugi put, i on to kaze mozda i 20 godina posle sv. Stefana. ne znam tacno, ali vise od 10 - sveti stefan i taj narastaj se racuna kao prvi put

ja sam to vec rastumacio, samo nisi ti jedini koji je zbunjen oko tog Hristovog "ovaj narastaj nece proci dok ne vide Sina Covecijeg da ide u slavi" - to je video sveti Stefan, imas u delima apostolskim, samo ne znaju mnogi da ti ovako lepo rastumace kao ja, nisi ti kriv sto ne znas

to je pitanje tumacenja dela apostolskih kada ga sveti stefan vide, na taj narastaj se misli, tj Hristos za taj narastaj prorokuje, ali ti si napravio pavla lazovom, koji rece da nije bio drugi put - sveti stefan i taj narastaj se racuna kao prvi put
pa jedan jeste ili Isus ili pavle
naraštaj je sto godina u vr glave

Шта значи НАРАШТАЈ?

» НАРАШТАЈ • МУШКИ ПОЛ

ПОКОЛЕЊЕ, ГЕНЕРАЦИЈА.

Back