- Poruka
- 4.006
Koliku težinu za vas nosi "volim te"?
Šta za vas znači kada nekome kažete da ga volite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li na takav način tumačiš i kada tebi neko kaže da te voli?za mene to ima izuzetnu težinu i znači otprilike "udaje mi se za tebe"
dakle izgovaram to skoro nikad nikome
apsolutno neDa li na takav način tumačiš i kada tebi neko kaže da te voli?
za mene je to prihvatanje u celostiKako to izgleda kada nekoga volimo?
Šta zapravo volimo kod druge osobe?
Apsolutno nikakvu.Koliku težinu za vas nosi "volim te"?

Da li to znači dela, a ne reči?Apsolutno nikakvu.
Ofc!Da li to znači dela, a ne reči?
Stava sam da volimo svoju viziju te osobe...a da li je ona stvarno takvaKako to izgleda kada nekoga volimo?
Šta zapravo volimo kod druge osobe?

pomešala si to malo sa zaljubljenošćuStava sam da volimo svoju viziju te osobe...a da li je ona stvarno takva
kakvu smo je osmislili saznamo mnooogo kasnije kad ga pogledamo ocima koje nisu zamagljene ljubavlju...![]()

Ima toga sigurno i deluje mi da je prisutno u bar 50% slučajevaStava sam da volimo svoju viziju te osobe...a da li je ona stvarno takva
Zar za tako nešto prethodno ili u samom startu ne postoji onaj gut feeling koji zanemaramo?kakvu smo je osmislili saznamo mnooogo kasnije kad je pogledamo ocima koje nisu zamagljene ljubavlju...![]()
Ne volim da razdvajam zaljubljenost i ljubav..previse su bliske...pomešala si to malo sa zaljubljenošću
Vrlo bliske po meniNe volim da razdvajam zaljubljenost i ljubav..previse su bliske...
brate neki ga pretjeruju paKoliku težinu za vas nosi "volim te"?
Ne postoji..mozak dobije svoju dozu endorfina koji ga opije i cao pameti...Ima toga sigurno i deluje mi da je prisutno u bar 50% slučajeva
Zar za tako nešto prethodno ili u samom startu ne postoji onaj gut feeling koji zanemaramo?

jesu bliske, ali nisu ista stvarNe volim da razdvajam zaljubljenost i ljubav..previse su bliske...