Ne volim one koji me ne vole

Sarvaš

Elita
Poruka
20.772
Moze se raditi o musko zenskim odnosima , rodbinskim i prijateljskim . Sto se tice djevojaka , patio sam ali
zato sto sam vjerovao da je i njima stalo do mene . Kad sam se uvjerio da im nista ne znacim , prestajale su postojati za mene .
I to je tako ostajalo do kraja . A kod vas ?

Moze se raditi o musko zenskim odnosima , rodbinskim i prijateljskim . Sto se tice djevojaka , patio sam ali
zato sto sam vjerovao da je i njima stalo do mene . Kad sam se uvjerio da im nista ne znacim , prestajale su postojati za mene .

ti kanda si jedan od onih retkih što im emocija na dugme
a uzročno posledično u pozitivnoj sprezi povezana sa tvojim značajem kod drugih
ono, ko u ogledalu, ti digneš desnu ruku onaj odraz digne levu
al sa iste strane?

aj nauči i nas ostale smrtnike pokaži de je to dugme?
ono, da se ne patimo zbog ljudi koji nas ne vole
za džaba
?

...s obzirom na cinjenicu da nikada nisam donosio ishitrene odluke...moji osjecaji pri rastanku su uvijek ostajali definitivni...
Premda, nisam uvijek raskidao samo u losim odnosima...

Mi tu...:D
Volim osobu i to kakva je ona... a ne da li ona mene voli ili ne.... kad bih to drugo gledala, volela bih svakave smradove....

..ovako..

ti kanda si jedan od onih retkih što im emocija na dugme
a uzročno posledično u pozitivnoj sprezi povezana sa tvojim značajem kod drugih
ono, ko u ogledalu, ti digneš desnu ruku onaj odraz digne levu
al sa iste strane?

aj nauči i nas ostale smrtnike pokaži de je to dugme?
ono, da se ne patimo zbog ljudi koji nas ne vole
za džaba
?

..bravo..

Nema ljubavi za one koji me ne vole.:D:p
Šalu na stranu, ne ide to momentalno..ne verujem da baš može tek tako ali...
Kod mene je to urođeno..nikad me nisu interesovali ljudi koje ne interesujem. Tek kroz međusobnu interakciju razvijam simpatiju pa kasnije ljubav za nekoga. Ali ako vidim da neko gubi interes za mene, ako mu nisam negde u top listi prioriteta, idem dalje :lol:
I što sam starija to je lakše

A ne daj bože da pričamo o onima koji me ne poštuju ili tretiraju loše..
Pa da sam volela osobu najviše..onog trena kad prestane da bude dobar prema meni prestaje i ljubav..prosto ne mogu da poštujem i gotivim nekoga ko očigledno ne poštuje mene.
Nek bude dobar čovek kolko oće, za mene više nije dobar:mrgreen:

Ne znam, sebična sam I guess.( bez ironije)

Nema ljubavi za one koji me ne vole.:D:p
Šalu na stranu, ne ide to momentalno..ne verujem da baš može tek tako ali...
Kod mene je to urođeno..nikad me nisu interesovali ljudi koje ne interesujem. Tek kroz međusobnu interakciju razvijam simpatiju pa kasnije ljubav za nekoga. Ali ako vidim da neko gubi interes za mene, ako mu nisam negde u top listi prioriteta, idem dalje :lol:
I što sam starija to je lakše

A ne daj bože da pričamo o onima koji me ne poštuju ili tretiraju loše..
Pa da sam volela osobu najviše..onog trena kad prestane da bude dobar prema meni prestaje i ljubav..prosto ne mogu da poštujem i gotivim nekoga ko očigledno ne poštuje mene.
Nek bude dobar čovek kolko oće, za mene više nije dobar:mrgreen:

Ne znam, sebična sam I guess.( bez ironije)

..mr play-it-safe..was afraid to fly.. :lol:

Ovako nesto je i Eli jednom napisala. Lepo ako je tako, kao da si zasticen od neuzvracenih ljubavi.

Lose ponasanje me svakako odalji od ljudi bez obzira koliko su pre bili dragi ali da bas izbrisem ljubav zato sto nije uzvracena ne umem. A to sto ne umem da prestanem da volim ne znaci da ne umem i da odem.

Sad baš nešto razmišljam i dođoh do zaključka da ako možeš da voliš samo one koji tebe vole ti u principu i ne umeš da voliš.... samo očekuješ nešto... pfff... ne bih volela da budem u vezi sa takvim muškarcem... od njega ništa više od lepih reči i sitnih dela ne možeš očekivati, a ja sam osoba kojoj treba pravo muško, zaštitnik. Neko ko će biti tu ma koliko ja zajebala stvar, ko neće okretati glavu sutra od mene na ulici... etc...

Sad baš nešto razmišljam i dođoh do zaključka da ako možeš da voliš samo one koji tebe vole ti u principu i ne umeš da voliš.... samo očekuješ nešto... pfff... ne bih volela da budem u vezi sa takvim muškarcem... od njega ništa više od lepih reči i sitnih dela ne možeš očekivati, a ja sam osoba kojoj treba pravo muško, zaštitnik. Neko ko će biti tu ma koliko ja zajebala stvar, ko neće okretati glavu sutra od mene na ulici... etc...

I mm isto ima takva ocekivanja. :)
Ne znam sta je to sto ljude dovodi do ideje da je prava osoba ona koja ce biti tu bez obzira koliko i sta zabrljali. kako vas to zivot razmazi da pomislite da uopste postoji takav neko. Ne osudjujem, stvarno ne, ali mi cudno. Nisam srela tako odane a mozda i jesam ali nisam brljala bas toliko da bi im pruzila priliku da tu odanost pokazu. Nikad ne bih mogla ocekivati od nekog takvo nesto osim mozda od roditelja.

Back