- Poruka
- 60.291
Vidim tebi su pune ruke "posla". Sve se otimaju oko tebe.
Bicesh ti poslushan...
Nemam pushke....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim tebi su pune ruke "posla". Sve se otimaju oko tebe.
Bicesh ti poslushan...

Nemam pushke....![]()
ne varam ga, a mnogo mi se vara![]()

Drugim rechima u vezi si.............jer kad bi radila to sto ti se radi,to vise ne bi bila veza
Dakle ne odriches se nichega,samo ispunjavas prvi i osnovni uslov veze.............![]()
ah, pa druze, malo si mi sitnicav po pitanju ove teme
no, hajde da sitnicavo razjasnimo razliku:
tolerancija i kompromisi bi predstavljali situaciju gde na primer, zena ne voli analni sex, a muskarac voli i zeli jako, pa se dogovore da ga parnim danima imaju, a neparnim ne
zrtvovanje bi bio slucaj gde ta ista zena jako ne voli analni sex, a njen muskarac jako voli i od njega ne odustaje, pa mu ona onda dozvoli da analno krese komsinicu...
dovoljno za razliku izmedju kompromisa i zrtvovanja u ljubavi?
pih..pa ko ti je kriv što ne umeš da ubediš ženu da je sve to super i da ona to voli više nego tiJes, bas ce da ti priznaju, pogotovu zene. Njima 90 posto stvari u sexu ne prija al rade to zarad mira u kuci/vezi...
Nek me ubedi i jedna da voli da:
1.joj razvaljuju dupe
2.stavlja prst u dupe partneru
3.lize dlakava smrdliva jaja
4.da joj uvrcu bradavice
5.da joj pljunu u usta
6. svrshe na glavu
7.da joj krkaju jezicinu u dupe pa u usta
8.da je teraju da prica bezobrazluke
9.da se kostimira u kostim pepeljuge ili snebivljive azdaje
10 da se drka flashom od tuborga
11. da je zapishavaju
Ma daj...

da li postoji nesto sto ne volite da radite u vezi/sexu, ali radite zarad veze, ljubavi, tolerancije?

Jes, bas ce da ti priznaju, pogotovu zene. Njima 90 posto stvari u sexu ne prija al rade to zarad mira u kuci/vezi...
Nek me ubedi i jedna da voli da:
1.joj razvaljuju dupe
2.stavlja prst u dupe partneru
3.lize dlakava smrdliva jaja
4.da joj uvrcu bradavice
5.da joj pljunu u usta
6. svrshe na glavu
7.da joj krkaju jezicinu u dupe pa u usta
8.da je teraju da prica bezobrazluke
9.da se kostimira u kostim pepeljuge ili snebivljive azdaje
10 da se drka flashom od tuborga
11. da je zapishavaju
Ma daj...
ah, pa druze, malo si mi sitnicav po pitanju ove teme
no, hajde da sitnicavo razjasnimo razliku:
tolerancija i kompromisi bi predstavljali situaciju gde na primer, zena ne voli analni sex, a muskarac voli i zeli jako, pa se dogovore da ga parnim danima imaju, a neparnim ne
zrtvovanje bi bio slucaj gde ta ista zena jako ne voli analni sex, a njen muskarac jako voli i od njega ne odustaje, pa mu ona onda dozvoli da analano krese komsinicu...
dovoljno za razliku izmedju kompromisa i zrtvovanja u ljubavi?
Ne verujem da postoje kompromisi koji ne ukljucuju izvesno zrtvovanje necega vlastitog radi zajednicke koristi.
Koliko sam imao prilike da vidim, na osnovu onog sto si napisala, moze se reci da najverovatnije svaki drugi dan imas analni seks, a ja cu morati da snimim ima li sta za mene u komsiluku moje drage.![]()

Ja josh nisam sreo zenu koja ne voli analni sex,znam samo za one koje su to radile i one koje nisu.....

oni cija se statistika po pitanju zena svodi na 2, ili manje, nemaju prava da o analu raspravljaju na forumu. nisi znao za to pravilo? molim, i drugi put![]()
Pravi menadzer krstinog pravilnika
ucila sam od najboljih, lepotice
juce bilo zanimljivo na nekim temama, de si ti bila, a?
steta sto se nesto brisalo brzinom svetlosti![]()
Nisam kriva majke mi sto je brisano

meni bilo malo zao
bas je bilo tuzno i srceparajuce, i puno osecanja i teskih reci, ako me razumes![]()
Verujem bre
da si bila jednako pompezna i tako tuzna, Danijela Stil raspolozena u kombinaciji sa Anabelom Basalo 
depiliram se ... e to mi je valjda najteze...
E a zamisli budes sa tipom koji primecuje svaku dlachicu? Dakle totalni perfekcionista 
ja volim da se sredjujem do perfekcije kad on dolazi ...to mi nekako ritualno....kao priprema ili uvod u sex....volim da napravim atmosferu: vecerica, sve spremljeno, ususkano, a ja sredjena i mirisljava....sex je tu finis ali uzivam u celom procesu...

ja volim da se sredjujem do perfekcije kad on dolazi ...to mi nekako ritualno....kao priprema ili uvod u sex....volim da napravim atmosferu: vecerica, sve spremljeno, ususkano, a ja sredjena i mirisljava....sex je tu finis ali uzivam u celom procesu...

promasila si temu![]()
![]()
...mada, mozda i bolje da misli da jeste.....

bolje
imas sta da mu nabijas na nos hihi
zezam se.