ne volim, ali radim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugim rechima u vezi si ;).............jer kad bi radila to sto ti se radi,to vise ne bi bila veza :mrgreen:
Dakle ne odriches se nichega,samo ispunjavas prvi i osnovni uslov veze.............:roll:

pa sad si izrekao tri tvrdnje koje su vise nego relativne...zavisi iz cijeg su ugla gledane, zavisi kako ko shvata i definise vezu i prevaru, i zavisi od toga sta je nekome prvi i osnovni uslov veze...

ah, pa druze, malo si mi sitnicav po pitanju ove teme :)
no, hajde da sitnicavo razjasnimo razliku:
tolerancija i kompromisi bi predstavljali situaciju gde na primer, zena ne voli analni sex, a muskarac voli i zeli jako, pa se dogovore da ga parnim danima imaju, a neparnim ne
zrtvovanje bi bio slucaj gde ta ista zena jako ne voli analni sex, a njen muskarac jako voli i od njega ne odustaje, pa mu ona onda dozvoli da analno krese komsinicu...
dovoljno za razliku izmedju kompromisa i zrtvovanja u ljubavi?

Ne verujem da postoje kompromisi koji ne ukljucuju izvesno zrtvovanje necega vlastitog radi zajednicke koristi.
Koliko sam imao prilike da vidim, na osnovu onog sto si napisala, moze se reci da najverovatnije svaki drugi dan imas analni seks, a ja cu morati da snimim ima li sta za mene u komsiluku moje drage. ;):D

Jes, bas ce da ti priznaju, pogotovu zene. Njima 90 posto stvari u sexu ne prija al rade to zarad mira u kuci/vezi...
Nek me ubedi i jedna da voli da:
1.joj razvaljuju dupe
2.stavlja prst u dupe partneru
3.lize dlakava smrdliva jaja
4.da joj uvrcu bradavice
5.da joj pljunu u usta
6. svrshe na glavu
7.da joj krkaju jezicinu u dupe pa u usta
8.da je teraju da prica bezobrazluke
9.da se kostimira u kostim pepeljuge ili snebivljive azdaje
10 da se drka flashom od tuborga
11. da je zapishavaju

Ma daj...

Poslednja izmena:
Jes, bas ce da ti priznaju, pogotovu zene. Njima 90 posto stvari u sexu ne prija al rade to zarad mira u kuci/vezi...
1.joj razvaljuju dupe
4.da joj uvrcu bradavice
5.da joj pljunu u usta
6. svrshe na glavu
11. da je zapishavaju

Ma daj...
pih..pa ko ti je kriv što ne umeš da ubediš ženu da je sve to super i da ona to voli više nego ti :manikir:

1.joj razvaljuju dupe
4.da joj uvrcu bradavice
5.da joj pljunu u usta
6. svrshe na glavu
11. da je zapishavaju

Ma daj...

U chemu je tvoj problem,ostavio te dechko??

ah, pa druze, malo si mi sitnicav po pitanju ove teme :)
no, hajde da sitnicavo razjasnimo razliku:
tolerancija i kompromisi bi predstavljali situaciju gde na primer, zena ne voli analni sex, a muskarac voli i zeli jako, pa se dogovore da ga parnim danima imaju, a neparnim ne
zrtvovanje bi bio slucaj gde ta ista zena jako ne voli analni sex, a njen muskarac jako voli i od njega ne odustaje, pa mu ona onda dozvoli da analano krese komsinicu...
dovoljno za razliku izmedju kompromisa i zrtvovanja u ljubavi?

Ja josh nisam sreo zenu koja ne voli analni sex,znam samo za one koje su to radile i one koje nisu.....

Ne verujem da postoje kompromisi koji ne ukljucuju izvesno zrtvovanje necega vlastitog radi zajednicke koristi.
Koliko sam imao prilike da vidim, na osnovu onog sto si napisala, moze se reci da najverovatnije svaki drugi dan imas analni seks, a ja cu morati da snimim ima li sta za mene u komsiluku moje drage. ;):D

ahm, pa ne bas
pre ce biti da on proba da na kvarno petlja oko moje guze, a onda ga ja isprepucam, pa ondak budemo oboje pozrtvovano tolerantni jedno mesec dana...i, onda sve nanovo, sto je, jelte i car duge i kvalitetne veze, sve se nadas da ce partner promeniti stav po pitanju necega :lol:

ja volim da se sredjujem do perfekcije kad on dolazi ...to mi nekako ritualno....kao priprema ili uvod u sex....volim da napravim atmosferu: vecerica, sve spremljeno, ususkano, a ja sredjena i mirisljava....sex je tu finis ali uzivam u celom procesu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back