Ne vole me devojke.....

Ne vole me devojke.... Daju mi sansu... A onda me samo prodaju... Pod izgovorom da sam ionako suvise mator...da nemam aduta da ih zadrzim... I svaki rastanak izdrzim... Podnesem stoicki i opet u krug.. Udvaranja i novi usud... I primetio sam slicnost tih obrazaca.. Al opet jurim za detaljima... Rupicama na obrazima i svilenim masnama... Kupljenim kod kineza... I pracenjima na posao po sumama... Recitacijama Bukovskog pod bolovima... Posetama bolnicama i smehom... I opet sastajanja na klupama i suzama na vec presahlim ocima... Ipak se pojave iako mislio sam da sve vec zakopano je... Izgleda da nikad nece biti... Mogu na miru stariti.. Cak i da me nikad vise ne poljubi nijedna... Zivelo se za trenutak a deo tog trenutka je i kraj...

Možda tražiš da naiđeš na "the devojku" a ne "a devojku"
Treba ti jedna, ona, neka, koja će te prepoznati uprkos svemu što misliš da ti je minus a njoj će to sve možda biti plus

Možda ßerem
Razmišljam prosto

Bar te žele! Iskoristi to! Mene ne žele oduvek pa samo mogu da maštam 🤣

Možda tražiš da naiđeš na "the devojku" a ne "a devojku"
Treba ti jedna, ona, neka, koja će te prepoznati uprkos svemu što misliš da ti je minus a njoj će to sve možda biti plus

Možda ßerem
Razmišljam prosto

Bar te žele! Iskoristi to! Mene ne žele oduvek pa samo mogu da maštam 🤣
Ma kakvi ne nadam se odavno takvom prepoznavanju...ma ne serres ti nego je to sve sranjjje u principu

Back