Ne vidim DVD

srbija

Početnik
Poruka
21
Pre neki dan kupio sam DVD rezac NEC
Sa njim ne dolazi nikakav softver za gledanje DVD filmova pa sam ja instalirao ASUS DVD plejer.Medjutim evo problem cuje ce zvuk ali film nikako ne moze da se vidi samo se vidi crni ekran.Sta je ovde u pitanju i kako da garesim koji plejer treba da instaliram da bi mogo da gledam filmove.

E druze, ja sam taj Asus DVD dobio uz CD-RW (da, da, dobro ste procitali). Kupio sam pre vise od godinu dana Asus CD-RW i uz njega dobio cd sa ovim programom. To je kao neka unapredjena verzija Power DVD-a. I za ovih godinu josh nisam uspeo nijedan DVD da pustim iz njega. Ti chak imash srece kod mene ni ton ne radi. Nishta.

To je ta divna firma Asus. Masovna produkcija, a nikakav kvalitet.

To se reshava tako shto kupish MSI DVD pa dobijesh normalan softver koji mozesh da koristish ko chovek.

Postoje uglavnom dva programa koje koristi vecina ljudi. Intervideo WinDVD i CyberLink PowerDVD. Pored ovih postoje i drugi programcici, obicno namenjeni gledanju divx filmova poput n.playera, koji mogu da puste DVD. Ovi programcici obicno ne dolaze sa DVD codecima, ali mogu koristiti kodeke WinDVD-a, PowerDVD-a, ili neke druge eventualno besplatne poput Fraunhofera koje skinesh sa neta.

I ja sam kupio NEC 3550 i u servisu su mi instalirali ASUSTek DVD plejer, gledao sam par filmova na njemu ( i Najlepsih 200 golova Crvene Zvezde ) bez problema. Samo ubacim DVD startujem ASUS-a i pritisnem PLAY i eto i slike i tona. Mozda nije najbolji DVD plejer, ali radi posao. Cuo sam i ja da je PowerDVD najbolji i otisao na njihov sajt da ga skinem, ali kad sam video da tezi oko 50 mb, resio sam da ostanem veran Asus-u ( barem dok mi neko ne da instalaciju za power ). Pokusaj da pustis DVD u Windows media player-u da vidis da li ce uopste raditi. Mozda ti ne valja taj konkretni DVD ( ako si probao samo 1 ).

I ja sam pre par dana kupio i ugradio DVD rezač NEC 3550,i nisam u Win.Media playeru mogao da gledam DVD filmove,ali sam ih zato puštao i gledao u Real playeru,sasvim solidnom.čak odličnom playeru.Možeš free verziju da skineš sa http://www.real.com/.
Takodje sam downloadovao i još jedan,zove se Advanced DVD player,koji kao i prethodni,čita sve formate.

Šta treba da podesim u MV2 playeru,jer ni u njemu nisam mogao da puštam DVD filmove?

Back